Извинявам се за отклонението, но не се въздържах.
Отдавна ми е ясно, че не ме 'харесваш' особено
просто има неща с които не сме на едно мнение.
! Домъчня ми за вас, понеже нямах време да пиша, но си ви четях, както винаги.
, четейки в нета. Почти бяхме решили да ходим до спешното, но заради температурата, която повече ме притесни накрая. Но все пак напълно възможно е да е пипнала този вирус, точно заради занижения имунитет от зъбоникненето. Както и да е, този зор мина, но зъбките ще ни съсипят съня... най-вече моя де
!
(на една годинка!). Висока е 75 см. Всеки случай си е спазила почти правилото за утрояването на рожденото тегло
(2,490). Вече определено има лоши асоциации като види докторката и сестрите. Започва да реве още при измерванията на тегло, температура и други разни. На ваксините (две инжекции) вече се късаше от рев
. След три месеца сме пак на преглед и ваксини. Мисля, че после вече следва един дълъг период, в който няма никакви.
На първо място искам да честитя рождените дни на ЕМА,ЛЮБОВ,ДАНИ,АНДРЕА,КРИСТИЯНА,АЛЕКСАНДЪР,МАЯ И АНТОНИЯ!,бъдете здрави мили деца за радост на всички които ви обичат.
аман вече,и не могат да кажат какво и е,за астма била малка да я диагностицират,не е имала Т,не е кашляла,а в сряда просто взе да не може да диша и бегом към болницата.Сега уж е по-добре и от вчера сме си в къщи,но до края на седмицат5а продължаваме с инхалациите.

къде си правите вие такива тайни срещи,много приятно изглежда?
и до скоро!
! И така подред:
При нас също не е леко, много бавно ги вади тези зъби и това е. От няколко дни е безобразно крив и каквото и да направя само реве и иска постоянно някой да го държи. Докато спи успявам да свърша нещичко, но иначе.....
Оф все си казвам само да е жив и здрав и нищо да му няма ще го търпя. Ставам да свърша нещо докато спи.
хората ме питат и аз- ми не това, ми не онова и то става гадно