Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 541
  • 705
  •   1
Отговори
# 105
  • До морето :)
Наздраве! Да са ни живи и здрави децата, и мноооооооооого, мнооооооого усмихнати   cheers Drunk

# 106
  • София
Ало кърмачките , пропихте се с тази бира ( то и аз де  Mr. GreenDrunk cheers beer2 beer3 beer

# 107
Нанди, ще чакаме и другите две да ги видим кои са тогава Joy
Нели, наздраве тогава beer
Не ща да се повтарям с другите, страхотни мишленца са всички бебенца!
Явно ще съм зла свекърва, снахите аз няма да избирам Simple Smile

# 108
Моята госпожица не може да прави много неща, но за сметка на това пък ми засуква носът като си доближа лицето  до нейното. Голяма е скица. Онзи ден ми докопа и пръстите и направо се изненадах колко силно засмуква. Интересно, като я кърмя не усещам да е толкова силно.
Гласувах по анкетата - съвсем скоро се връщам на работа  Cry.Нема начин, да му се не види и Америката. Хоупче как се справяш?
И аз си поплаквам от умиление много често. Но какво да се прави, успокоявам се че един ден ще се появят внуци. Ще съм много досадна бабка.
Вие се отчитате за мерки,а тука консултация за 3 м. няма. Лошо лошо в България, ама някой неща са по-добре уредени(визирам главно майчинството).

# 109
  • Добрич
Момичета, днес моето шишче стана на 3 месеца! Доктора, милия, вече се примири с размерите ни и дори не се впечатли от мерките ни  Laughing 8,400 кг. и 65 см. (+1,200 кг. и 2 см.) Какво да се прави, отглеждам си голям българин  Embarassed
Честити месечинки на всички останали, порастнали бебчета! Да са ни здрави и щастливи дечица!
Днес почти се бях навила да дойда с бебето до Варна за срещата, но за съжаление трябваше да съм в кабинета за консултация в 17 часа. За следващата среща ще се постарая да се организирам  Simple Smile

# 110
На мен пък изоооооообщо не ми липсва бременността.  Laughing То не бяха депресии, болежки, изследвания, страх дали всичко ще е ОК, страх от раждане, дебелеене ....  Stop  Ако не трябваше да се бременее 9 месеца бих родила още поне 5 пъти, но... Май само с Филип ще си бъдем, ще видим, да сме живи и здрави  Praynig  То вече медицината напредва може и на ШЕЙСЕ да родя второ  Laughing Crazy

Oliver,справям се, добре, че е майка ми иначе не ми се мисли... Филип сигурно на нея ще каже един ден "Мамо", а мен ще ме мисли за някоя "леличка "  Cry Sad Cry Но, това е положението.

Да се включа пак... няма да обсъждам снимките. Аз си знам, че най-готините бебета са нашите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Определено с деца е мноооооооого пъти по-готино и интересно. Бременността също е трепет и очакване, но последните месеци и седмици направо не издържах, исках да си го гушна. ей го на, сега си спинка.......... Отивам тайничко да си го нацелувам докато спи. .......... И не съм луда. Просто си го обожавам!

Искам да ми мирише на бебе!
И аз !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 111
  • Стара Загора

Oliver,справям се, добре, че е майка ми иначе не ми се мисли... Филип сигурно на нея ще каже един ден "Мамо", а мен ще ме мисли за някоя "леличка "  Cry Sad Cry Но, това е положението.
Това не е към мен...обаче аз си мисля същото Tired и много, много ми е тъжно Tired Но няма начин при на...поне за сега.
Искам да кажа, че съм убидена на варненки жестоко Crossing Arms Цял отбор сте а за мен ни една не се прежали...както и да е де. Много сте хубави и бебенцата Hug
Не искам повече да съм бременна....не искам повече Tired точно по причините изброени от Хоупчето. Двете бременностти ме съсипаха психически просто...толкова притеснения и страх не съм брала през целия си живот.
Малеее като ви чета на по три месеца удряте вече над 7 кила...някои и 8  Mr. Green а ние на 3 месеца бяхме 6кг. Crossing Arms

# 112
Добро утро:)

Страхотни сте, майчета! Снимката ме зареди с положителна енергия Wink

Преди няколко години, не мислех че ще имам трето детенце, а може би не исках. После реших, че искам, а бебето не ставаше. Измина година видях двете чертички и докато се нарадвам последва спонтанен аборт..... преживях го трудно. След година отново забременнях, молех се всичко да е ок, преминах през много трудности, в един момент съжалявах че се реших на такава стъпка, но всичко премина и сега съм щастлива.

Хера, Хоуп... не се заричайте, след година, две , три може друго да решите Wink

Въпросче: Възможно ли е да се възобновят коликите? От няколко дни много се свиваме и плачем, а като му дам Инфакол докато изкара всички газове е мъка..

Лек ден

# 113
  • София
О, не - аз и раждане - никога вече! Няма да го бъде! Следващото - ще си го осиновявам!
Иначе и аз искам 3 деца, ама да не ги раждам аз! Все още не мога да се възстановя напълно от раждането, а вече имам чувството, че това никога няма да стане! (и не, не говоря за килограмите)

# 114

Въпросче: Възможно ли е да се възобновят коликите? От няколко дни много се свиваме и плачем, а като му дам Инфакол докато изкара всички газове е мъка..

И при нас е същата мъка...не плаче, ама така се надува милия и пъшка, а аз нищо
не мога да му помогна. Има ли начин да се изкарат тия газове? Аз му давам Еспумизан, но не съм забелязала да помага особено.

Цитат
Lotxen, нашето другарче Юкио бил много сладък - защо го криеш? В болницата беше толкова мъничък, а сега е толкова сладък мишо! Да го нацелуваш.
Трябва да ги съберем с ИринДа-МандаринДа, да видим дали се помнят - нали спаха заедно в родилното!  

Хей, и твоята таралежка е голям бонбон! Среща не отказвам.

как се справяте с последователните цитати, ама нещо се мъча ама не ми се получава

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 09:00 от lotxen

# 115
ДУ от мен....тая сутрин брат ми безмилостно ме събуди в 7:45 за да ми пусне да чуя вълните(отиде на море  smile3516 и аз взех че станах...а малката напук продължава да спи ето така
И аз неискам да съм вече бременна.....поради изброените от ВАС причини и КИЛОГРАМИТЕ,но иначе още едно бебе не е лоша идея,ама друг да го носи и ражда.  Mr. Green
Вие снощи пак сте заформили бирена сбирка  lalalala beer Drunk -похвално.Аз бирата я спирам,и сериозно почвам 90 дневната,то ясно че кърма няма и неще да суче,вчера за кратко я излъгах със силиконовите зърна.
За коликите мисля,че и при нас се появяват,само свива нервно крачета и пръцка милото.
И аз много обичам да стоя и да я наблюдавам когато спи,сладка е и как се усмихва.Знаете ли че "Когато бебето плаче насън,Дяволът казвал,че ще вземе майка му,а когато се смее,Дяволът казвал,че ще вземе баща му,а бебето казвало"Вземи го,ако знаеш кой е" Laughing Ето такива ми ти работи разправя моя дядо

# 116
Знаете ли че "Когато бебето плаче насън,Дяволът казвал,че ще вземе майка му,а когато се смее,Дяволът казвал,че ще вземе баща му,а бебето казвало"Вземи го,ако знаеш кой е" Laughing Ето такива ми ти работи разправя моя дядо

newsm74

Добро утро! Днес Мушенцето е емоционално по-стабилно  Joy  hahaha Започва великото чистене и стягане на багажец, утре и ний заминаваме на Балкана. За малко, но от сърце!

Хера, знаЙш ли колко мислих аз в онова време, как аджаба и с кого да се организираме да се видим. Ама времето си беше мега кофти. Сложи ръка на сърцето и си признай Naughty Иначе веднага съм изтичала с количката да се виждаме...

Иначе по повод на моите снощни излияния. Аз пък ще бременея още и ще ги раждам. Искам поне още 2........ ОБАЧЕ, има едно ОБАЧЕ, ако и второто се пръкне момче, едва ли ще се пробвам трети път!!! Аз баскетболен отбор няма да си правя! Ако имам момиче, ще има и трето - БОНУС, каквото дойде Simple Smile Ех, мечтииииии.......

# 117
Привет, мацки  Hug
Много сте се разнежили от вчера  Laughing Не че и аз не съм така, де. Само си я гледам бебешонка, целувам, гушкам и не мога да повярвам колко ми е сладка  Heart Eyes Е, имаме и моменти на спад в отношенията, като снощи, когато реших да се видя с една приятелка, да похапнем, пийнем биричка - ами малката калпазанка не спря да мрънка и поревава, аз обикалях заведението с количката, връщам се за малко да опитам от най-вкусните спагети, които бях поръчвала напоследък Twisted Evil И така - накрая зарязах и спагети и корона и си тръгнахме  Crossing ArmsЗа друго бебенце - тъкмо ей сега ММ ме убеждаваше да си направим второ  Rolling Eyes Ама като че ли ми е раничко.Пък бременността - ако беше по-кратичка -става, ама тва си голяма работа, то 5 месеца гадене, после още 4 дебелеене, а за всички тревоги дето ги преживях не ми се мисли  Crazy Аз каквато съм параноичка....
За коликите - от опит установих, че е съвсем възможно да се възобновят - онзи ден Тияна се скъса да реве, очевидно от болки в коремчето, цяла вечер  ooooh! Надявам се да не се повтаря  ooooh!

# 118
Добро утрооо. Деа още спи, аз закусвам и ще използвам времето да позачистя из нас, че утре ще имаме гости. Още от снощи ми се развали настроението като разбрах, че родителите на ММ ще идват на гости  newsm61. Ей, не мога да ги понасям тези хора и това е. Знам, че звучи гадно, но си е факт. Няма да навлизам в подробности, за да не ви отегчавам. Утре ще са едни приказкиии, чудо ще е. Ще връхлетят върху бебето ми Sad , това според тях е помощ и то голяяяяма. Е, мерси за такава помощ. На мен детето не ми тежи, а домакинската работа. Ама както и да е. Ще ги изтърпя някак си. На ММ не мога да споделя, защото все пак са му родители. Знам, че и аз трябва да ги уважавам заради него, но не мога. Оплаках се Simple Smile Сега по темите. И на мен не ми се бременее. Само като се сетя колко проблеми имах през бременноста, а после и самото раждане, но мнооого обичам бебенцата.Толкова ще ми липсва бебешкия период на Деа. Затова сега постоянно я гушкам и целувам, че после не се знае дали ще дава Simple Smile Айййде алармата се включи.

# 119
Уффф,не стига че ни спряха водата заради авария и няма да има най рано до 15:30.
Не са ми превели болничния за юли все още,кво толкоз се мотат все едно голямото смятане.
Ами дойде и сметка САМО за топла вода 149 лв за месец юли....ееее аз сметката и на комшиите ли плащам  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт