Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 636
  • 705
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А за памперсите Пуфис - изобщо не ги харесвам - всеки път ми пропускат! Втори път няма да си взема от тях- продължавам си с Либерото и това е!  Crossing Arms

# 466
  • Стара Загора
Пуфисът и сега ги вземам от едно магазинче в Стара Загора на 20,50лв. и съм доволна от тях де. АМа и Боримечков е много пестелив откъм ако  Mr. Green

# 467
  • Айтос/Бургас
Момичета,тая вечер си изкарах акъла.Моят син по принцип е спокоен,но като писна след къпането,докато го обличах,ужас-такова нещо не бях виждала-чак посинява от рев. Shocked,дави се,и пак наново-божеее,викам нещо му стана-нищо не го е ухапало,не е гладен-слагам го на гърда-пищи още повече,накрая заспа от рев.Много се притеснявам да не го боли нещо.Възможно ли е да му влезе вода в ухото или нослето и така да боли и да пищи? Или пък да е от колики? newsm78
Майка ми казва-спи му се,затова,но чак пък за едното спане да остаане гладен и да пищи като при болка... Преди 2 дни ни биха ваксината и той имаше температура,днес пак 37.2-3,но аз не давам нищо...Не знам какво му стана,ужас Sad

# 468
Аз пампери не купувам от големи магазини, дори и на промоции, щото все не ми излиза по евтино... в кварталното магазинче и в още един магазин във Варна са на по ниски цени.

Уф тва детенце днес следобед, хич не можа да поспи навън... ми три пъти го събуждаха  #Cussing out Crossing Arms и накрая в къщи го пребрах, докато го изкъпя, да го нахраня и да го сложа да спи голям рев, че като почна да се тръшка на тва ми ти легло, да пищи да се дере  ooooh! #Crazy smile3514, аз направо откачих  smile3515 newsm61 smile3511, обаче  не го взех и това си е... той заспа от рев... чак сега проплака пак насън...  smile3506

Златка, може да е вследствие от ваксината. А може и водичка нещо да е влезнала в ухото, нали ги подсушаваш после? Ако опипаш ухото докато реве, и ако усили гайдата, значи е от там нещо!  Confused А може и да се е стреснал нещо  Confused

# 469
Здравейте мами!
Мога ли и аз да се запиша при вас като МАЙска мама?Simple Smile) и то на двама, но с 11 години разлика:) Явно ние нашите деца майски си ги раждаме:) Да са живи и здрави всички бебоци:) Hug

# 470
Благодаря за стиснатите палчета  Hug! Имат ефект, само не мога се отърва от Гаднитеее сополи  Tired.
МОЛЯ, ако знаете ефективни капки за нос и по колко да капя. Всякакво инфо ще ми е полезно  Praynig.
Шени много мило ми стана  Heart Eyes.
Лусил направо ни разби  #Crazy, Агата Кристи пасти да яде  Whistling. То тука на шуробаджанащина го ударихте Джей, Полита и те намесени във филма  Mr. Green. Ама за Наварото- не мож ме излъга  Naughty, веднага направих асоциация със сериала  Joy.
Цене докато ти се наместят хормоните така е  Rolling Eyes, чакаш докато дойде  hahaha. Аз засега нямам, но след раждане или кюртаж ми трябват около 6 месеца- до 1 година да ми се намести цикъла. Идваше ми на по 40-60 дни, до два пъти в месеца, пълна катастрофа  Shocked. Мен пък ме е срам тука да си взема тест, че аптекарките ме познават, а в малкия град слуховете улиците метат  #Cussing out.
Хера явно на Слави това му е слабото място, пробвала ли с мед от борови връхчета. Майка ми колко вареше милата заради мен, ама аз си бях кекла по два пъти в месеца  инжекцион  Rolling Eyes.
А вал оздравяте ли  Hug.
Муст, Опосумче, Сума прекрасни дечица имате  Heart Eyes. А тази Мартина, може ли и моя Тошко да курдисам там, възрастта не е внегова полза, но " вземи си кака, да те отрака"  hahaha.

# 471
Здравейте мами!
Мога ли и аз да се запиша при вас като МАЙска мама?Simple Smile) и то на двама, но с 11 години разлика:) Явно ние нашите деца майски си ги раждаме:) Да са живи и здрави всички бебоци:) Hug

Привет, Привет!!! Добре дошла! И двете ли дечица са една зодия?

Аз това щях да пиша преди време, че май неискам децата ми да са от една зодия, че да е по интересно  Crazy Heart Eyes

Хераааааааа, ти пак пропусна да кажеш откъде ти е ника...  Mr. Green Grinning Чакамее  Mr. Green Бързо оздравяване на Славито  Hug Hug Hug Hug
На мене слабото място са бронхите, преди да забременея пиех от билковата аптека Ехинация на капки, много ми помогна, нито съм се разболявала, нито нищоо... само че за малки деца и бременни, кърмачки не се препоръчва, понеже има няколко процента алкохол. Но Ехинацея я има под различни форми и видове, дори и за малки като Славито има... Много добър имуностимулант е.

Елис, бързо оздравяване и на вас! Сополките с аспиратор за нос, не става ли?

А_вал, радвам се че сте вече по - добре... хайде другата седмица се гответе за среща с Анито  Peace

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 22:37 от Гери С.

# 472
Момичета,тая вечер си изкарах акъла.Моят син по принцип е спокоен,но като писна след къпането,докато го обличах,ужас-такова нещо не бях виждала-чак посинява от рев. Shocked,дави се,и пак наново-божеее,викам нещо му стана-нищо не го е ухапало,не е гладен-слагам го на гърда-пищи още повече,накрая заспа от рев.Много се притеснявам да не го боли нещо.Възможно ли е да му влезе вода в ухото или нослето и така да боли и да пищи? Или пък да е от колики? newsm78
Майка ми казва-спи му се,затова,но чак пък за едното спане да остаане гладен и да пищи като при болка... Преди 2 дни ни биха ваксината и той имаше температура,днес пак 37.2-3,но аз не давам нищо...Не знам какво му стана,ужас Sad
Злате, и моят ми ги направи 2-3 пъти тия постановки, тъкмо след като го изкъпя и започвам да го обличам, посинява от рев, чак го оставям необлечен и хуквам да го нося из къщи да се успокои, че тъй като посинее много се плаша. Установих, че му се спи и просто всичко му идва вече свръх нервната система. Тъй че, споко. Майка ти може и да е права. А покрай ваксините някои дечица стават и по-кисели. Но си е плашещо де. Затова гледам много да не злоупотребявам с търпението му. Мръкне ли, без много туткане, къпане, обличане, папкане и нани.

# 473
Здравейте мами!

Привет, Привет!!! Добре дошла! И двете ли дечица са една зодия?

Аз това щях да пиша преди време, че май неискам децата ми да са от една зодия, че да е по интересно  Crazy Heart Eyes

Хераааааааа, ти пак пропусна да кажеш откъде ти е ника...  Mr. Green Grinning Чакамее  Mr. Green

Ами .... различни зодии са:) Баткото е телец, а малкият е близнаци. Очевидно се очертава да е интересно.Покрай вълненията за бебето даже не съм имала време да прочета за бебетата зодия близнаци.

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 23:12 от margonci

# 474
Ами .... различни зодии са:) Баткото е телец, а малкия е близнаци. Очевидно се очертава да е интересно.Покрай вълненията за бебето даже не съм имала време да прочета за бебетата зодия близнаци.

Ааа много готини хора са близнаците  Peace Blush
Много емоционални, любопитни, бъбриви... все хубави работи... ее имаме си и кусури, ама че кой ли няма  Sunglasses

# 475
Момичета, почерпете се!
Днес измина първата ни година заедно като семейство

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 01:38 от dessince

# 476
Името на Луси го виждате постоянно като отворите темата  Grinning
Мая?
Иииии имаме познал верния отговор !  Mr. Green
Ихх, трябваше да ви мъча още, много е лесно така  Joy Joy Joy

Е, изборът беше сведен до "Мая" и "2011" Mr. Green

hahaha hahaha hahahaАз за Наваро си знаех, че е измислена фамилия, но мислех, че е Силвия
Нанди е в БГ
Бубето не пише заради спора, но сигурно и поради други причини
Аз съм жива, но лаптопа ми не, като придобия нов ще се вясвам по-често Simple Smile
Вашите човечковчета ядат ли си краката вече ? Филип си гризе палеца
Отивам да чета назад , много  Hug за Хера, Марта, Елис, Спасдидид, Десинце (честитти празници) и за Елфунчовааа!  За Другите - няма  Mr. Green

# 477
Добро утро:)

Добре дошла,margonci:)

Деси, честита годишнина бъдете много щастливи!

Елис, за хрема вит.Ц , сребърна вода, и много физиологичен разтвор:)

Златка, и Бобо понякога пищи като му се спи много.

Хоуп, не си права  Wink

Хубав и усмихнат ден:)

# 478
  • Стара Загора
Добро утро от нас с Боримечков bowuu
АЗ пия кафе а той...пак пее Mr. Green Ка няма да пее...наспан...наяден...със сменен памперс и надува да пее...ушите ми проглуши Mr. Green Вчера като заспа в 17ч....та некъпан, ненахранен спа до 05ч. сутринта...яде и спа до 7ч....когато пак яде и сега вече е на върха на вълната Joy
Елис аз само физ.разтвор капя на Боримечков сега...обаче ако има нещо друго...бих пробвала. На Слави по принцип капя физ. разтвор+ клеева тинктура....ама незнам дали става и за бебета Rolling Eyes Ще питам една дружка и ако става...направо му ръгам щото на Слави много му помага така. Другото дето се сещам е Виброцил но лично аз - не съм доволна от него още от Славиво време.
dessince честита годишнина Hug много да се обичате и да поддържате огъня на любовта до старини Heart Eyes
Хоуповаааа  Heart Eyes Лусито е скрита лимонка  Mr. Green
margonci добре дошла в нашата темичка...настанявай се и се чувствай като у дома си Hug
За ника - имах куче Хера - ротвайлер Mr. Green  от там е. Исках да се регистрирам като Писък защото това ми беше ника дълги години в лафчето на дир-а и на кю-то обаче беше зает мамка му Twisted Evil ся ако знам кой го е взел да ида да го банна та да се научи кво да пише занапред Mr. Green Ротвайлерът си е още жив де...просто го гледа един приятел. Първо като го купих ротвайлера нямах апатамента но много го исках а майка ми беше против. Но един приятел живее в къща и ми предложи да стои в тях докато се оправи апартамента /тъкмо го бях купила апатамента/ обаче докато се нанеса Хера стана на 6м. Взех я при мен но тя много тъжеше за моя приятел...беше се превързала много и той към нея....и аз му я подарих след едномесечно мъчение и за двамата Tired Та сега са двамата....тя се кучи всяка година и той винаги ми звъни за да ми даде първото кученце на мен но аз все...ненамирам време. Първо ходех като луда на работа...после Слави...сега И Борис.... Може на другото котило да взема един мъжки за вилата.

П.П баси Боримечков пак заспа Mr. Green
П.П2 Нелили не купувай Никон Д3100 Praynig не са сполучливи. Ако можеш да си позволиш Д90 е по-добре.....или Д80 са по-евитин но само втора ръка можеш него.

# 479
  • София

Отивам да чета назад , много  Hug за Хера, Марта, Елис, Спасдидид, Десинце (честитти празници) и за Елфунчовааа!  За Другите - няма  Mr. Green

Oooo така ли, тогава няма портокали smile3516 smile3534
Моята Елена все още не си е открила краката , но пък палците на ръцете (десния най-вече) , и е много любим и вкусен явно  Rolling Eyes

dessince, честита ви "памучна" годишнина . Да сте живи и здрави , много щастливи и някой ден да се похвалиш с "диамантена"   bouquet Hug
Хера клеева тинктура според мен не става за бебе, все пак е пчелен продукт  Naughty
Има едни капки които се правят в аптеките Коларгол. На Алекс много му помагах, но не знам от каква възраст са подходящи. По принцип за различна възраст и съотношението е различно.
За ника ти , аз какви теории развих , богини....ала бала , а то ставало въпрос за куче  Laughing Laughing Laughing

margonci добре дошла при нас  Hug  bouquet

Опосумче, тая Симонка много сладка  Heart Eyes newsm76 Two Hearts Heart Eyes  . Леле ако ми падне   smile3508 направо ще я изям

Мъст имаш страхотни дечица  Hug, а за лудницата на морето напълно те разбирам. И аз мразя да сме  гъ.. до гъ.. на плажа  Sick

Май щях и още да пиша, но мозъка ми явно наистина изтича с кърмата и не помня за какво исках да  изкажа мнението   си Crazy . Нищо здраве да е , ще пиша по късно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт