и накрая в къщи го пребрах, докато го изкъпя, да го нахраня и да го сложа да спи голям рев, че като почна да се тръшка на тва ми ти легло, да пищи да се дере
, аз направо откачих
, обаче не го взех и това си е... той заспа от рев... чак сега проплака пак насън... 
! Имат ефект, само не мога се отърва от Гаднитеее сополи
.
.
.
, Агата Кристи пасти да яде
. То тука на шуробаджанащина го ударихте Джей, Полита и те намесени във филма
, веднага направих асоциация със сериала
.
. Аз засега нямам, но след раждане или кюртаж ми трябват около 6 месеца- до 1 година да ми се намести цикъла. Идваше ми на по 40-60 дни, до два пъти в месеца, пълна катастрофа
.
.
. А тази Мартина, може ли и моя Тошко да курдисам там, възрастта не е внегова полза, но " вземи си кака, да те отрака"
.
) и то на двама, но с 11 години разлика:) Явно ние нашите деца майски си ги раждаме:) Да са живи и здрави всички бебоци:) 

Чакамее

) и то на двама, но с 11 години разлика:) Явно ние нашите деца майски си ги раждаме:) Да са живи и здрави всички бебоци:) 

Чакамее

Аз за Наваро си знаех, че е измислена фамилия, но мислех, че е Силвия 
за Хера, Марта, Елис, Спасдидид, Десинце (честитти празници) и за Елфунчовааа! За Другите - няма 

много да се обичате и да поддържате огъня на любовта до старини 
Лусито е скрита лимонка 
Та сега са двамата....тя се кучи всяка година и той винаги ми звъни за да ми даде първото кученце на мен но аз все...ненамирам време. Първо ходех като луда на работа...после Слави...сега И Борис.... Може на другото котило да взема един мъжки за вилата.
не са сполучливи. Ако можеш да си позволиш Д90 е по-добре.....или Д80 са по-евитин но само втора ръка можеш него.
за Хера, Марта, Елис, Спасдидид, Десинце (честитти празници) и за Елфунчовааа! За Другите - няма

. Леле ако ми падне
направо ще я изям
, а за лудницата на морето напълно те разбирам. И аз мразя да сме гъ.. до гъ.. на плажа 
. Нищо здраве да е , ще пиша по късно
Препоръчани теми