Санторини

• 157 730
  • 826
  •   1
Отговори
# 600
Май и аз така ще направя...Мен ме притеснява повече заради транспорта от летището до хотела и обратно.

# 601
E те много хотели предлагат трансфер.
А има и таксита.
Ти фериботите ако знаеш кога пристигат... (в 4 сутринта съм пристигала на пристанището).

# 602
Купих билети и аз. Дори не съм си и помисляла, че тази година ще стигна до Санторини  Heart Eyes

# 603
Честито на печелившите Simple Smile

# 604
Купих билети и аз. Дори не съм си и помисляла, че тази година ще стигна до Санторини  Heart Eyes

Кога ще пътуваш? В кой хотел си? И аз взех да го обмислям като вариант, но за септември. От 6 май сме на Халкидики и с тези евтини билети няма как да не идем и до Санторини. Embarassed

# 605
Ами аз стрелях напосоки и съвсем спонтанно избрах дати в средата на септември. Хотел още нямам избран, тепърва ще чета за острова, ще гледам градове и локации. Иначе края на юни имаме резервация за Корфу, това Санторини много неочаквано ми дойде.

# 606
  • Варна
Ние сме от 10 септември  Simple Smile Сега ми е голям зор с хотела, още съм в чуденка дали да го взема както миналата година в Камари или да е във Фиростефани, Фира...

# 607
  • София
Кайлис, много се радвам, че се възползва Simple Smile За колко дни ще бъдете там? Аз и преди съм ти казвала, ама да си знаеш, че Санторини е много добра отправна точка за други Циклади влючително и Милос  Heart Eyes

# 608
Аз веднага се сетих за Милос, обаче няма как просто. С три нощувки ще сме.

# 609
Два билета от 19 евро със таксите станаха 76 евро, това така ли е или нещо не съм отбелязала правилно.Искам да съм сигурна преди да приключа с покупката

# 610
  • София
Няма такси. Два двупосочни по 19 Е в посока са точно 76 Е. Това е цена без чекиран багаж.

# 611
Благодаря !

# 612
  • Варна
Здравей,
моляяя за помощ направо съм изпаднала в ужас. Значи като си закупихме билетите писахме имената, моята фамилия сега е една, но после тоест като ще сме там вече ще съм се омъжила и ще е друга, аз забравих за тази подробност със смяната на фамилията и си писах все едно текущата фамилия. Моля да ми кажете какво да правя да им пиша ли затова, къде или да им звъня ли? Такси ще ми вземат ли за промяна, уффф много моля за съвет, че съм се побъркала Sad Също така да допълня, че в момента бащиното и последното ми име са едни и същи, тоест като си променя последното име след като се омъжа пак ще имам едно такова дето съм го писала само че ще е бащиното, не знам това ще има ли значение.

# 613
  • София
zvezda9001, ако не смениш веднага личната си карта или паспорта, с който ще пътуваш, името ти там ще е същото като на билета.
Може да направиш и превод на акта за граждански брак за всеки случай. А също така да се обадиш или да пишеш един мейл на авиокомпанията.

# 614
  • Варна
zvezda9001, ако не смениш веднага личната си карта или паспорта, с който ще пътуваш, името ти там ще е същото като на билета.
Може да направиш и превод на акта за граждански брак за всеки случай. А също така да се обадиш или да пишеш един мейл на авиокомпанията.
Ами това е, че личната карта до тогава 100% ще е сменена. Сега им писах имейл и ще чакам отговор до 10 работни дни ми написаха...Доколкото за превода да може и това е вариант, само че ще трябва да плащам за превод...но в краен случай какво да се прави...

Общи условия

Активация на акаунт