Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
От ФБ: Albena Resort, Bulgaria wrote "Вече можете да си купите Juzz и в градовете София, Варна и Добрич, както и онлайн: http://www.facebook.com/l/nAQCoN7VH/---shoretner923-rlNFWT"

Само дето сокът 3 л. ябълка е по 8.50 лв./кутията, а доставката извън София е: до 4 кг. = 7.72 лв.

# 256
Джуди, посетихте ли френския ресторант в Добруджа по програмата Dine Around?

# 257
Имахме ваучер за една вечеря във френския, но точно тогава свекърът ми почина и си тръгнахме за три дни. Изтървахме тази вечеря и един обяд в гръцкия, но пък във втория имахме една вечеря и я ползвахме, когато се върнахме отново.
В "Зелена ябълка" менюто е бедно и няма отделно салата и предястие. В останалите ресторанти имаше и двете.
В "Поко локо" бяхме с вечеря и най- много харесахме чийзкейкът. В "Зелена ябълка" имахме обяд, аз там харесах филето от акула. В мексиканския- обяд и вечеря, опитахме от всичко, което бе в менюто от дайн- араунда. Големият син обича люто по принцип, фен е на най- лютите чушки и там за него беше рай, а малкият там яде само десерт, той люто не хапва. В Италианския- обяд. В гръцкия- вечеря. Пропуснахме горните обяд в гръцки и вечеря във френски. Във френския сме ходили, обаче, предишни години на свободна консумация, както и в кафето на 15-тия етаж, където правят хубави коктейли /препоръчвам дайкири с манго, за любителите/. Не знаех, че е "френски", просто сме вечеряли там заради панорамата.

# 258
  • София
От ФБ: Albena Resort, Bulgaria wrote "Вече можете да си купите Juzz и в градовете София, Варна и Добрич, както и онлайн: http://www.facebook.com/l/nAQCoN7VH/-ne-taka-/rlNFWT"

Само дето сокът 3 л. ябълка е по 8.50 лв./кутията, а доставката извън София е: до 4 кг. = 7.72 лв.

и още: "В София можете да намерите сок Juzz в магазин "Доктор Биомастер" на адрес: ул. "Лайош Кошут" 24"

# 259
  • гр.София
голяма тишина в темата  Mr. Green
Много ми липсва моретооооооооооо  Hug

# 260
  • В.Търново
голяма тишина в темата  Mr. Green
Много ми липсва моретооооооооооо  Hug
И на мен.

Миналата година темата за Албена беше по-активна и беше събрала повече материал.

# 261
Не знам какво се очаква.
Всеки, който пожела, сподели какво е мнението му от тази година.

# 262
  Ето,че емоциите около лятните почивки вече привършват...Албена си остава за моето семейство любим БГ курортПосещаваме хотел,,Гергана,, от 5  години.Никакви забележки.Децата са на плажа от сутринта,още допиваме кафето и те играят на 2-3м.от нас,до морето.Няма хамалско мъкнене на багаж,уморени хлапета.След  обяд,малкото го качвам да спинка,а баткото и таткото играят на плажа,докато си чета на балкона си ги виждам Аниматорите са прекрасни млади хора,с отношение към деца и възрастни.Храната е вкусна,разнообразна-откакто ходим е един и същ готвач.Има  тераса над Балтата,с уютни ратанови мебели.Там е мн.приятно вечер за коктейлче.Идеалното място за семейства с деца,там единствено успявам пълноценно да почина ,без никакво натоварване. Сега бяхме за края на сезона за 4-те празнични дни и още тъгувам за спокойствието,свободата и целодневните волни игри на малките.До другото лято!

# 263
Не знам какво се очаква.
Всеки, който пожела, сподели какво е мнението му от тази година.

Да, и аз това се зачудих, какво да пишем в лятната тема през зимата.
Но още няколко месеца и ще излязат ранните записвания за лято 2012. Който ги е следил в годините назад, може ли да каже кога започват те за Албена при немските туроператори, преди Нова година или след нея?

Аз доколкото съм чувала и чела, големите туристически борси, международните изложения, където туроператорите и агенциите купуват квотите и местата за следващия сезон, са именно сега през есента. 

# 264
Миналата год. едното изложение,което беше в мюнхен беше февруари.Мисля,че чак началото на другата година ще започнат офертите.

# 265
Аха. Но аз резервирах в началото на февруари чрез румънската агенция, а при немските туроператори се намираха места колкото да не е без хич, бяха ограничени като дати и брой нощувки, аз  и затова не можах да купя от тях. За другото лято ще се подсигуря от по-рано. Случайно прочетох в един сайт за туристически отзиви постът на един англичанин от преди 2-3 месеца, който се е похвалил, че вече си е резервирал почивка за лято 2012 (в Турция). Затова се интересувам от кога най-рано чуждите туроператори започват да продават следващото лято (ясно, че след като подпишат договорите с хотелиерите).    

# 266
   Резервацията ,за лятото, правим винаги на място ,около Великден(вече две години сме на този празник  в хотел"Фламинго").Използваме,че сме в курорта .Не е било късно,нито са ни отказвали желания хотел,период,вид стая,изложение.Прадполагам  улеснява,това че от 5 години почиваме в Албена- лятото,и пролетната ваканция  на децата.Никога не сме ползвали фирма-посредник.

# 267
И мен ме интересува кога най-рано може да се резервира или по-точно кога е най-изгодно  Laughing

# 268
  • В.Търново
Тази година беше най-изгодно още като излязоха офертите в края на февруари-началото на март.Защото още в края на март имаше увеличение на цените на някои от хотелите.Тази година най-вероятно пак ще е така.

# 269
Тази година не ходихме на Албена, но се убедих в едно нещо - че най-добре си е ласт минит. И като цени, а и няма изненади с времето.  А и не държим на точно определен хотел в който да ходим всеки път... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт