Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Луната ни пази
Втората част от снимките  Flutter
 За готвача на Гардън- само похвали. Всички варианти на свинското бяха да си оближеш пръстите. Пилешкото фрикасе- няма такова, по- вкусно дори от това на майка ми. Обаче от анимацията въобще не съм доволна, пълна скръб. Имаха една игра през деня и "каката", която я водеше крещеше на умряло и повтаряше "нали, нали" като тик. Успях да се включа само на водната гимнастика, получаваше се. Децата един ден само успяха да ги увлекат, имаха индиански ден и трябваше да търсят свитъци около хотела и.... накрая се оказа, че са забравили да скрият въпросните свитъци.  Twisted Evil Joy Дискотеката така и не можахме да я улучим. Но при разходките уцелихме тази на Малибу: страхотна беше Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 13:43 от Meg Noav

# 166
  • В.Търново
Мег, радвам се, че си доволна от Л. Маре, защото се притеснявах да не съм саздала излишни очаквания с положителните отзиви и съжалявам за трагикомичната случка Grinning

Роси, май щеше да им е по-лесно да сменят капака, отколкото да му връзват мартеничка  Joy
Може червената панделка или въженце каквото е там да е против уроки. Laughing Да не им урочасат счупената тоалетна.Пишеше в коментара за този хотел-Орхидея парк,че самата тоалетна чиния едвам се крепяла и се клатела.Това е излагация,наистина такива амортизирани хотелски стаи и бани  не трябва да се пускат на туристите,че е голям резил.

# 167
Ох като чуя за тази ОРХИДЕЯ и за това крадене на бански и кърпи направо не знам какво да кажа. Ние също бяхме неприятно изненадани в последната вечер преди да си тръгнем. Липсваха ни две от кърпите. Нашите приятели които си тръгнаха няколко дни по-рано също. На тях пък и банските на сина им. Като се оплаках на рецепцията ми отговориха, че не било възможно при положение че същата вечер имало охрана.

# 168
  • Плевен
Здравейте,
и ние се завърнахме от хотел Компас.
Сато цяло сме много доволни от почивката си. Хотелът е старичък, базата позастаряла и позахабена, но хората се стараеха и никога нищо не ни е липсвало, било некомфортно или неприятно. Мисля, че за тази цена си е просто супер!
1. Стаите ни бяха много хубави, 2+1 се водеха, аз спях с двете ни малки дица на голямото легло, съвсем приятно и спокойно, а мъжът ми на единичното. Не се наложи да разпъваме кошарата, която носехме. Почистваше се всеки ден, много готина камериерката, като  исках смяна на кърпите винаги ни даваше.
2. Ресторанта, както казах, е доста старичък като база, но освежен и поддържан. Винаги имаше прибори, отсервираше се и се почистваше бързо и сръчно. Повечето пъти сядахме на обновените тераси, които са супер.  Първите дни беше някакъв ад, блъсканица, народ, чак беше неприятно да се редиш на дългите опашки, но последните няколко дни хотела се поопразни и беше просто блаженство храненето. Храната не беше много разнооброзна и фантазьорска, но  винаги имаше какво да избереш, и повечето неща бяха много вкусни. Имаше българска и морска вечер. Ресторанта на Орхидея, където бяхме миналата година по-ми харесваше, защото е по-голям, нов, и храната се взима от няколко места и няма такива опашки. Съветвам и тук да направят 2 щанда за храната, има място, просто трябва да се направи  Peace
3. Басейните - децата страшно се кефеха на водния пратер и не искаха да излизат. Лошото е, че големия басейн е прекалено дълбок за хора, не можещи да плуват добре и те стояха в малкия. Имаше липсващи плочици, изглеждаше леко поостаряла облицовката, но иначе си беше супер забавно.
4. Аниматорите - много готини! Целодневно децата можеха да рисуват, оцветяват, редят пъзели и други игри при какичките. Имаше аеробика, дартс. А пък аниматора Павката беше спортен фен и постоянно мъжете ни зарязваха, за да играят с него на тенис на маса, и плажен волейбол. За всеки си имаше забавления и занимания. 2 вечери имаше детски забавления и след това театрални шоута, а последната вечер се оказа и най-хубавата - какоке вечер.. Всички се включиха с песни, накрая завихме и кръшни хора и танци, въобще много готино си изкарахме.
5. Автобусчето ползвахме само веднъж, зарадвах се, че са пуснали по 2 автобуса. Пак беше блъсканица, но много по-добре. Въпреки, че са ни малки децата, всеки ден ходехме и се връщахме пеша до плажа. Разочаровах се, защото в сайта им пишеше 3 плажа, които може да ползва Компас, а накрая се оказа, че само на Рибарска хижа сме, но не беше болка за умиране, беше спокойно и чисто.
Равносметката: Хареса ни почивката, определено не сме разочаровани, но догодина, живот и здраве, може би ще изберем пак Орхидея или Магнолия заради малко по-хубавата храна и по-добрите басейни. Нямаме фин. възможност за хотел на плажа пък и нямаме желание - тук в гората си ни е чудесна разходка. Карахме веднъж рикша, която ни измъчи, беше ужасно тежка и трудно се караше, та разгледахме всички хотели по плажа, е ми убийте ме, ама никога не бих отишла в крайната тройка хотели.
А, да, на РД на Албена беше супер, много се забавлявахме, децата хапнаха и от огромната торта, много беше хубаво.
Поздрави на всички!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 00:13 от anyto

# 169
  • на Земята
Здравейте! Някой може ли да ми каже за отстъпките от Доверие,за всички хотели ли важат и какви са условията?

# 170
  • в града на вечния купон
Здравейте! Някой може ли да ми каже за отстъпките от Доверие,за всички хотели ли важат и какви са условията?
10% за редовни цени
5% за промоцени

Аз ползвах 10% отстъпка за Лагуна Маре.
Ако искаш да ползваш тази отстъпки си извади карта от Доверия плюс Декларация трябва да ти издадат.

# 171
  • на Земята
Карта имам,но декларация-не.Тя задължителна ли е? На рецепцията ли се показва картата?

# 172
Карта имам,но декларация-не.Тя задължителна ли е? На рецепцията ли се показва картата?
декларацията е задължителна , предаваш я на рецепция и показваш картата

# 173
  • Луната ни пази
декларацията е задължителна , предаваш я на рецепция и показваш картата
На мен пък нищо не ми искаха на рецепция. Поискаха ми да ги изпратя по мейла в резервационния отдел след като си направих резервацията. Снимах зелената карта и я изпратих по мейла.
Радост, разкажи вие как изкарахте.

# 174
аз понеже резервирах директно в хотела и за това ми казаха на място като доплащам да ги представя.

ами как искарахме-добре.

дадоха ни страхотна стая с изглед към розариума и морето, голяма
от персонала на хотела съм доволна

това, което ме шокира беше камериерка, която ни смени бельото на 3 тия ден и като и казах, че ни става още един ми заяви"ами аз защо Ви сменях бельото тогава?"

храната в ресторанта не ми хареса особенно, блъсканицата, чакането за маси и храна е дразнещо.......
и за това не ми се коментира много , защото съм със смесени чувства

# 175
Радост, къде бяхте вие?

# 176
Радост, къде бяхте вие?
лагуна маре
от всички хотели, в които съм била в Албена
за момента лагуна маре ми е най-сполучлив

но нивото от преди 4-5 години го няма определено.......... Tired

# 177
  • В светлината на слънцето
На нас пък в Лагуна маре изобщо не ни искаха картите. Носехме ги и двамата с мъжа ми, защото и двамата сме към Доверие. Когато ги попитах, казаха че няма нужда да ги показваме. Резервацията си я направих през кол центъра. Там само отбелязаха, че сме към Доверие и нищо не поискаха. За първи път чувам да се праща сканирана картата или пък някакво заявление. newsm78 Според мен просто някой е решил да се престарае. В крайна сметка, ако решат да проверят винаги има начин.

# 178
На нас пък в Лагуна маре изобщо не ни искаха картите. Носехме ги и двамата с мъжа ми, защото и двамата сме към Доверие. Когато ги попитах, казаха че няма нужда да ги показваме. Резервацията си я направих през кол центъра. Там само отбелязаха, че сме към Доверие и нищо не поискаха. За първи път чувам да се праща сканирана картата или пък някакво заявление. newsm78 Според мен просто някой е решил да се престарае. В крайна сметка, ако решат да проверят винаги има начин.
моето обеснение  е , че малко рецепционистите на Лагуна Маре бяха отвеяни.......

след като и от Доверие и от кол центъра знаят тези изисквания аз като клиент ги спазвам

# 179
  • София
Радост разкажи ми повече моля и снимки искам,само теб чаках и още една девойка дето си писах с нея на лични за хотел КОМ.
Аз успях да избягам за 4 дена само на морето и ако знаех че ще те засека щях да мина да те видя пак.Аз отидох на Влас този път,но с колата не ми беше проблем да мръдна до вас на връщане   bouquet нищо догодина може да се засечем пак.

Общи условия

Активация на акаунт