Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Вчера, след обяд, малко по диагонал ви прочетох и останах шокирана, че ще трябва да резервираме нощувки, кратни на 7. Това, че резервациите започват от събота, не ми е проблем, но 7 нощувки са ми много (все пак ние сме трима възрастни - дъщеря ми е на 17г.) и това ще утежни бюджета. Може би догодина ще се откажем от почивка на "Албена". Е, не съвсем - тъй като сме близо, ще ходим за по един ден (дано не ограничат този достъп по някакъв начин). А за по-дълга почивка ще изберем планината ( досега така правехме - 5 нощувки на Албена и 3-4 на планина).
Криза е - не само за курорта, а и за почиващите.  Sad

# 391

Криза е - не само за курорта, а и за почиващите.  Sad

Добре казано!  Peace

# 392
  • Вече на светло в София
Дааа това със 7-дневните ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ резервации не ни устройва и нас. Въпреки всичко опитах се да видя колко ще струва и не видях цени. Вие как виждате цените?

# 393
  • София
Дааа това със 7-дневните ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ резервации не ни устройва и нас. Въпреки всичко опитах се да видя колко ще струва и не видях цени. Вие как виждате цените?

Нито цени, нито хотели мога да видя.

# 394
Хотелите си се отварят, но само общата информация, меню "цени" и "оферти" не работят. В резервационната система също не излиза нищо, няма качена информация, появява се червения надпис "хотелът е затворен за периода". Rolling Eyes
Като са казали, че от 25.11 започват резервациите онлайн, това не значи сайтът да е готов от сутринта, нали  Mr. Green..., като знаем как управляват бизнеса, не ме учудва, че нямат готовност със сайта. Ние пък тук сме едни нетърпеливи, а, от сутринта сме подхванали с тях да се занимаваме!  Mr. Green Laughing 

# 395
  • Вече на светло в София
Има ли някой информация за децата 12+. , т. е навършени 12 но преди 13години. в Мирамар видях, че вече са беплатни. А в Албена? newsm78

# 396
  • В.Търново
Има ли някой информация за децата 12+. , т. е навършени 12 но преди 13години. в Мирамар видях, че вече са беплатни. А в Албена? newsm78
Ами по-рано деца над 12г. в Албена минаваха за възрастни и плащаха 80% от цената.И сега ще е така,предполагам.Наистина няма качени цени и оферти в сайта им.Но какъв е смисъла да се гледат като дават само по 7 нощувки и то само от събота.А Мирамар наистина децата са вече до 13г.Ще гледам да резервираме там,стига да успеем да съберем парите,че за да хванем ранните записвания до 29 февруари трябва да се плати цялата сума.Тия от Албена да не вземат да си променят по-нататък условията,ама ще е късно вече,защото повечето ще сме резервирали на друго място. Mr. Green

# 397
На мен не ми пречи това условие за минимум 7 броя нощувки от събота до събота. Това лято почивахме при същите условия, но от неделя до неделя. Като ден от седмицата ми е все тая кой ще е.
Аз съм любопитна да сравня цените в сайта на Албена АД с тези на чуждите туроператори, за да преценя ситуацията.

# 398
Като срявнявам офертите на Мирамар и тези на Албена от чуждестранните туроператори /при мен 2 възрастни с две деца на 4 и 9 години/ за 9 нощувки няма разлика в цената.
Не съм обвързана със съботи, с кратни на 7 дни и други ограничения.

Чакам да видя и цените в сайта на Албена АД.

# 399

Ей, големи сме каръци, родена е през февруари моята издънка  Mr. Green

Над 12 г. в Албена плащат 80 % за допълнително легло.

# 400
  • Вече на светло в София

Ей, големи сме каръци, родена е през февруари моята издънка  Mr. Green

Над 12 г. в Албена плащат 80 % за допълнително легло.
Ха, ха,ха  Joy ние сме в края на топ сезона - 27 август. Имаме време да ползваме привелегията на Мирамар Simple Smile

# 401
Като срявнявам офертите на Мирамар и тези на Албена от чуждестранните туроператори /при мен 2 възрастни с две деца на 4 и 9 години/ за 9 нощувки няма разлика в цената.
Не съм обвързана със съботи, с кратни на 7 дни и други ограничения.

Чакам да видя и цените в сайта на Албена АД.

didoni, кой албенски хотел участва в сравнението ти и за кой период? И за Мирамар ли гледаш цени в чужди сайтове?

# 402
  • В.Търново
Искам да питам в тази тема....ако направя резервация за даден хотел в България,мога ли да направя застраховка на всички ни,че ако някой се разболее или се случи нещо непредвидимо да могат да ни възстановят сумата до стотинка.Знам ,че за почивка в чужбина може да се направи,но за България възможно ли е?

# 403
Роси, ако сте здравно осигурени, не виждам смисъл от допълнителна застраховка. Така или иначе здравната каса поема, знаеш какво и какво-не. А какво имаш предвид под "нещо непредвидимо", някакви бедствия ли, нещастен случай? Последното мисля, че се покрива от застраховка "Живот" (ако така си я договорил). Що не провериш в интернет основните застраховки, които се предлагат на пазара и които може да ти свършат работа.  Peace

# 404
  • Plovdiv
Вече са излезнали с офертите за 2012 год.

Общи условия

Активация на акаунт