Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Магнолия 
800 m   
EMAIL: magnolia@albena.bg , Факс: (+359) 579 62512 , Телефон: (+359) 579 62948
Цени от: 90.00 BGN (46.00 EUR*)

http://online.albena.bg/index.php?search=1&lang=BG&ordb= … opt%5B%5D=BOARDFB
Дано съм го направила като хората.

Зададените параметри за търсене са за 1 човек. Система Ви е върнала цена за единично настаняване - сам човек в стая - за това и цената е такава.

# 481
  • В.Търново
Извинявам се за невежеството.На първа страница за Магнолия,преди да ровиш за дати и т.н пише:
Цени от:90.00 BGN(46.00 EUR) и аз като го видях това,въобще не съм продължавала нататък.Независимо от това за мен са 12 лева на човек повече+една задължителна нощувка повече,което за нашето семейство е 282 лева повече от миналата година,а пък заплатата ми не е мърдала незнам от коя си година,така че ще се търси по-евтин вариант.

И нашата почивка излиза с около 220 лв по-скъпа в сравнение с миналогодишните цени, мъжо никак няма да е очарован... Confused

А аз като смятам на обявените цени в сайта на Албена за Добротица за края на август и като сложа за второ дете,знам че там се настанява 2+1,но като бях питала миналата година казаха,че може и излиза с 390лв. отгоре от 2009г. насам като смятам 6 нощувки.Тогава платихме 600лв. за двама възрастни ,а сега излиза 990лв с второ дете.

# 482
Може ли някой по-запознат от мен да ми каже кои хотели ползваха бар Хавана ? newsm78

# 483
Г-н Господинов, специално за мен, това значи ли,че това лято няма да плащаме за деца отново? Едното дете ще е на 5 г, второто ще е на 1г и 5 месеца? В обявата, където пишеше,че второто дете се заплаща не пишеше,че е от 2 до 12 г. Много е неразбрана тази работа?

# 484
Хора, аз ли нещо не виждам, но няма примерно намаление от 10-20 %, за ранни записвания? А не е ли нормално да има такива?

# 485
  • В.Търново
Хора, аз ли нещо не виждам, но няма примерно намаление от 10-20 %, за ранни записвания? А не е ли нормално да има такива?
Ами  2009г. и 2010г. пак така беше.Това се водят ранните записвания,после ще вдигнат и ще станат на реалните цени,които може би ще са не 1/4 от миналогодишните ,а двойно.

# 486
Ами  2009г. и 2010г. пак така беше.Това се водят ранните записвания,после ще вдигнат и ще станат на реалните цени,които може би ще са не 1/4 от миналогодишните ,а двойно.

Ама кой ще може да си ги позволи такива цени ... Rolling Eyes

# 487
Г-н Господинов, специално за мен, това значи ли,че това лято няма да плащаме за деца отново? Едното дете ще е на 5 г, второто ще е на 1г и 5 месеца? В обявата, където пишеше,че второто дете се заплаща не пишеше,че е от 2 до 12 г. Много е неразбрана тази работа?

Ако детето е под 2 години не се заплаща нищо за него. При 2 деца на 5 и 1.5 години няма да се заплаща нищо.

Поздрави,
Иван Господинов

# 488
  • Луната ни пази
Магнолия 
800 m   
EMAIL: magnolia@albena.bg , Факс: (+359) 579 62512 , Телефон: (+359) 579 62948
Цени от: 90.00 BGN (46.00 EUR*)

http://online.albena.bg/index.php?search=1&lang=BG&ordb= … opt%5B%5D=BOARDFB
Дано съм го направила като хората.
Това е за единично настаняване, Винаги има разлика!

# 489
http://online.albena.bg/index.php?search=1&p=se&lang=BG& … =MAG&opt[]=BOARDAI&opt[]=BOARDHB&opt[]=BOARDBB&opt[]=BOARDRO&opt[]=BOARDUAI&opt[]=BOARDFB&opt[]=5STARS&opt[]=4STARS&opt[]=3STARS&opt[]=2STARS&max=0&curr=BGN&prom=&block=    Магнолия 2ма възрастни и 1 дете до 12г.

# 490
В интерес на истината цените са все още доста поносими особено за задните линии хотели.  Thinking

# 491
  • В.Търново
В интерес на истината цените са все още доста поносими особено за задните линии хотели.  Thinking
Не мисля,че цена от 800-900лв. за Матнолия е поносима цена.Надявам се,че си чела коментарите за Магнолия през последните две години.Мисля че не заслужава тази цена.

# 492

Ако не плащаш за деца -да, поносими, но като платя за едно"възрастно" дете- мерси  Mr. Green

# 493
  • В.Търново

Ако не плащаш за деца -да, поносими, но като платя за едно"възрастно" дете- мерси  Mr. Green
Точно! А когато трябва да се плати например за едно дете на 2г. и отгоре някаква сума от тази за възрастни също не ми се вижда нормално.Защото например моя син малкия нито яде готвено,нито месо,пържоли,супи,салати,много сме скарани с храната,спи при всички случаи при нас на спалнята.Но се бях примирила,че трябва някой лев да дадем и за него,но това със 7-те дни ни дойде в повече,че и в събота. Naughty

# 494
Да, аз както казах вече поносими са ми, защото няма да плащам деца. От следващата година няма да има Албена, с тези условия. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт