Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
За фейсбук групата - още не са ми приели заявката за членство, а я изпратих преди четири дни. Който я е направил, за съжаление, май няма намерение да  я поддържа.
Вече е приета. Peace
Извинявай, бяхме семейно извън страната (предколедна Виена) от понеделник до днес (четвъртък), без интернет. Crazy
Задължително ще поддържаме групата, защото и за нас тя има смисъл.  Hug
Супер! Мерси Laughing

# 556
"Благодаря Ви за добавянето в групата. В качеството си на служител на Албена Тур имам към групата 3 въпоса. 1. Само на база на тази статия ли правите заключението, че мениджмънта на г-н Красимир Станев е антибългарски? 2. През 2009 година почивахте ли в Албена и колко плащахте за второто си дете и колко бихте платили във всеки един хотел за второ дете до 12? Колко би Ви струвала плажната услуга на всеки един плаж по Черноморието?"

Аз искам да се обърна към госпожата задала тези въпроси и за й кажа следното - тази година почивах в Слънчев бряг в много луксозен хотел, ако бях почивала в подобен хотел в Албена цената щеше да е по-висока с 30 лв на човек на ден, така, че госпожо съгласна съм, че в Албена плажа е хубав и шезлонгите и чадърите са безплатни, но ние реално си ги плащаме. Ако трябва да направя сравнение между хотела в Слънчев бряг в които бяхме и Албенските, ето стаята ни бе около 20 кв.м, спалнята широка 2,20 см, а в Албена стаята е около 13-14 кв.м и легло 1,40 см, санитарния възел към стаята беше нов и лукс, мивката и тоалетната бяха направени като мида, а в Албена  Rolling Eyes ни беше запушен сифона и водата трудно се оттичаше като се къпехме. Та госпожо още сравнения искате ли ?  Naughty

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 18:38 от maria_2103

# 557
Мария, чудесно си го казала  Peace Подкрепям всяка твоя дума. При нас беше същото - лукс,   изобилие от храна, анимация под носа ти, докато си хапваш, кристално чисти басейни, справка за госпожата- Серенити Бей, Царево.
Никакви оплаквания нямам към плажа там  Peace

За мениджъра- нямам думи, този човек беше навсякъде, сутрин го заварвахме в действие, вечер го оставяхме и той все вършеше нещо. Говореше с всеки, питаше, усмихваше се.
Организира ни прекрасен рожден ден, със запазена, сервирана маса, украса, поръчаха специална детска торта, не знам какво повече може да се желае.

# 558
  • Plovdiv
Мария съгласна съм с теб. И ние бяхме тази година на Слънчев бряг и остахме супер доволни и там има безплатни чадъри и шезлонги на плажа.A за Албена.....

# 559
Поведението на мениджмънта е "антибългарско" поради ограничаването на избора ми за брой нощувки, началната дата за настаняване и по-малко заради увеличението на цената за второ дете. На мен лично съобразяването с такива фактори ме обижда, кара ме да се чувствам като чувал с картофи, който трябва да бъде доставен в определен ден. Плажът на Златните и Св.Константин е не по-малко широк, а хотелите са нови, с широки стаи и нови бани. За южния на Приморско да не говорим. И не се налага да си запазваш чадър от ранни зори, нито са така натъпкани като в една определена част на Албена. Пред хотела ни в Св.Константин имаше и безплатни батути за децата. Мисля, че другите курорти се радват на тази политика на Албена. Определено ще има пренасочване.
Аз лично ще бойкотирам Албена 2012 година. (За 4 възрастни и едно дете за 8 нощувки платих 2600 лв. в тризвезден хотел в края на сезона, така че не мисля че е било много евтино досега)

# 560
Значи мацки всичко е пазарна икономика /пари/
Албена така са решили,тяхна работа.Нашата работа е да изберем къде ще си похарчим парите.
При тези условия само луд/а/ би резервирал там сега.Да ме извинят направилите го.Сигурно си
имат своите причини.Евентуално и ние може да ги посетиме на ласт минут,но ще го решим в
последния момент.То 2 деца и 2-ма големи - всичко става,не може да се рискува с авансово
плащане.Да ви напомня че кризата продължава и хората с пари трябва да са на почит.
В смисъл че и това лято ще е пълно с места където да си остави парите човек,като Албена
не ще български семейства.

# 561
  • Русе
Албена така са решили,тяхна работа.Нашата работа е да изберем къде ще си похарчим парите.
При тези условия само луд/а/ би резервирал там сега.Да ме извинят направилите го.Сигурно си
имат своите причини.Евентуално и ние може да ги посетиме на ласт минут,но ще го решим в
последния момент.То 2 деца и 2-ма големи - всичко става,не може да се рискува с авансово
плащане.Да ви напомня че кризата продължава и хората с пари трябва да са на почит.
В смисъл че и това лято ще е пълно с места където да си остави парите човек,като Албена
Много  точно казано.
Нека да ходят немските баби да се плицикат в детските басейни, няма да има кой да им пречи, или поне няма да са моите деца.

# 562
Ей,аз не съм знаела,че има и фейсгрупа-аз съм там също:)) Чакам добавяне. Аз да добавя отговор на оная господжа,дето питала глупости-ами ние дори не ползваме чадърите и шезлонгите-не можем да се доредим до тях от нахални немци, румънци и тем подобни-за това мъкнем свой чадър и хавлии. Sick Е, за това ли платих такава цена и бих платила по-скъпа? И не спахме 6 нощи от невероятен джангър от Балтата-за това ли да дам над 1200 лв? Буквално не спахме, прибрах се разбита и уморена в къщи.  #Crazy

# 563
Албена така са решили,тяхна работа.Нашата работа е да изберем къде ще си похарчим парите.При тези условия само луд/а/ би резервирал там сега.Да ме извинят направилите го.Сигурно си

Точно така!   202uu
Моят избор няма да е Албена за следващото лято.  Naughty

Току-що отговорих във Фейсбук на оная от Албена Тур, дето пише там популистки глупости. Ама то какво друго да се очаква от тия комунисти, които "управляват" комплекса.  Mr. Green 

# 564
Албена така са решили,тяхна работа.Нашата работа е да изберем къде ще си похарчим парите.При тези условия само луд/а/ би резервирал там сега.Да ме извинят направилите го.Сигурно си

Точно така!   202uu
Моят избор няма да е Албена за следващото лято.  Naughty

Току-що отговорих във Фейсбук на оная от Албена Тур, дето пише там популистки глупости. Ама то какво друго да се очаква от тия комунисти, които "управляват" комплекса.  Mr. Green 

Аз започвам вече да се съмнявам дали не е точно това целта им - да не почиват българи в Албена. Последно време им звънях няколко пъти и като питах какво ще се промени за по-високата цена ми бе заявявано в прав текст като не ме устройва да не посещавам Албена  #Crazy и това ми било добро отношение Close

# 565
Аха,значи нищо няма да се промени. Mr. Green Аз така и очаквах. Значи сме другаде тази година.  Peace

# 566
Може и да им е политика това да предпочитат чужди туристи, но аз забелязвам все повече български семейства там, както и чужденци от не толкова богатите страни - румънци, руснаци, съвсем малко германци и те са пенсионери от източна германия, дошли просто заради добрите стари времена. Преди десет години не беше така. Чуваше се почти само немска реч на плажа, имаше французи, англичани.
И все пак за съжаление, не съм открила по-добър курорт в България. А ми се иска да имаше!

# 567
Целта е, според мен, да се отсеят клиентите( почиващите) -един вид да останат само заможни, които могат да платят накуп и толкова много- предимно чужденци и хора от България, но не само, ами и от голямото "ДобрУтрУ".По този начин Албена ще се превърне не само в затворен комплекс, но и в затворено общество от ВИП персони. Ами да си плажуват и да си летуват и с наслада да си се любуват един на друг и да са живи и здрави  Stop Ние, нормалните хора ,от народа  ще си починем и без тях и по- добре.!! newsm68

# 568
  • София
evst, какви заможни и вип персони виждаш в този западнал соц курорт ?
Аз го виждам като в бъдеще като курорт за западните по-беднички пенсионери.
Между другото как да не искат само чужденци, като чужденците много по-лесно се манипулират от нас. Те са в чужда държава и много неща не са им ясни - примиряват се лесно с всичко, защото мислят, че тук порядките са такива - и с обслужването, и с храната, и с мизерията в някои хотели. После, като се върнат в къщи пишат лоши отзиви за Албена, ама май на ръководството на комплекса много не им дреме, защото от години е така. Честно казано поне 90% от мненията на английски в чуждите сайтове са негативни.

# 569
evst, какви заможни и вип персони виждаш в този западнал соц курорт ?
Аз го виждам като в бъдеще като курорт за западните по-беднички пенсионери.

Peace
То и в момента е така, основната маса почиващи там са бедни немски пенсионери и румънски семейства с деца, които, съдейки по лични наблюдения, са под средното ниво като социален статус. Курортът е твърде западнал и с твърде силно соц-излъчване, няма как да привлича заможни хора, камо ли ВИП персони.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт