Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • В.Търново
Стресна ме и веднага проверих, макар че вчера я гледах. Там си е, не е изтрита, защо не я намираш?
http://www.facebook.com/#!/groups/196253710462892/

Пробвах.Не ми излиза.Да не ме е блокирал някой или да е докладвал за нереден коментар от мен в групата...?! newsm78 Когато така се блокира и после не излиза профила или групата....Аз така съм блокирала една личност във Фейсбук и когато тръгна да я търся с търсачката ми излиза,че няма такъв човек и обратното,ако той ме търси няма да може да ме открие.

Може ли създателя на групата да провери дали присъствам в членовете на групата.

Съпруга ми е член на групата и влязох през профила му и групата си излиза.Значи някой може да ме е блокирал наистина щом през моя профил не ми излиза такава група.

Сега проверих пак,излиза в момента.Не знам какво става,от къде беше проблема....охххх,уплаших се,че няма да мога да следя какво става с бойкота! Simple Smile)

# 586
Проверих веднага. Присъстваш в членовете. (че как иначе? GrinningHug

# 587
  • В.Търново
Благодаря! Simple Smile)

# 588
Вече имаме член на групата във фейсбук, споделящ нашето становище, от мениджмънта на Албена АД. Peace

# 589
А стига бе!  Shocked Laughing

Кажи ми подробности, защото нямам достъп до фейсбук в момента, на работа съм.

# 590
Да не вземат да уволнят човечеца  Cry

# 591
Първо трябва да уважаваш себе си и народа си, за да искаш другите да те уважават. Гъзолизци винаги е имало, но никога не са били на мода.

Много вярно казано  Peace и аз бих ги попитала защо са такива гъзолизници. Като се сетя как грабеха храна, а отгоре я заливаха с всевъзможни сосове, а после оставяха пълни чинийте си по масите, какво е това ? Това може да го направи само един простак - ето такива чужди туристи идват-миндили и боклуци ... да са ви добре дошли в Албена и тази година, изплезете езици и чакайте да ви се одупят... Peace

# 592
  • В.Търново
Какво стана,Албена?Къде са ви желаещите да резервират за новия сезон?!    red

# 593
Какво стана,Албена?Къде са ви желаещите да резервират за новия сезон?!    red
  bg    ignore2

# 594
Искам да ви попитам дали сте звъняли на телефоните които са обявени в сайта на Албена като безплатен и на цената на един градски разговор, че аз звънях миналия месец и сметката на телефона беше доста набъбнала  ooooh!, имайте едно на ум като звъните  Stop

# 595
По повод задължителната нощувка в Албена от 7 дни. На нас специално това не ни пречи,тъй като винаги сме почивали по 7 дни/е понякога и 9 но беше мин.години-2009г./ а и предпочитам тръгване в събота,тъй като съчетавам 2 съботи и недели. Но се дразня от тяхното отношение към българите и вдигането на цените на старите им хотели.Как не вложиха малко пари в реновирането на хотелската си база.Като разглеждам хотели в Турция ми прави впечатление - построен напр. 2006г.  ,последна реновация 2009г. или нещо подобно.А тия албенските  - са сигурно от 1969г. от създаването на курорта, и колко малко то тях са сносни.
И както някой по напред в темата беше казал че има доста добри хотели и в Златните,там повечето са много добри,ако правим сравнение с мизерните албенски.
И какво намерих като се ровя за ранни записвания за 2012г. - Хотел Мелиа Гранд Ермитаж с отстъпка - до 35 % за ранните записвания излиза на цена колкото може би мизерничката Боряна,Елица или нещо такова.Защото пък другите хотели по плажа на Албена излизат много по-скъпо от тоя 5-звезден хотел в Златните.За него не зная дали е добър хотел,но все пак ако гледаме поне само звездите и обстановката в стаите...
http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=13500

# 596
Напълно съм съгласна с mandy2, миналия ден от сайт за колективно пазаруване ми бяха пратили оферти за лятото, за Гърция, излизаше по 60 лв на човек на ден за периода в който ние искаме да почиваме и деца до 14 / четиринадесет / години са безплатно, ето я офертата

http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … oteles-Beach.html

и забележете

- I-во и II - ро дете (от 0 до 14 год) се настаняват безплатно!

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 11:30 от maria_2103

# 597
Не, че водя статистика, но вече 4 познати семейства казаха, че няма да почиват вече в Албена. В сравнение с другите курорти, където се престрашиха да отидат /преди това си знаеха само Албена/, са на мнение, че Албена не им харесва.

# 598
Не, че водя статистика, но вече 4 познати семейства казаха, че няма да почиват вече в Албена. В сравнение с другите курорти, където се престрашиха да отидат /преди това си знаеха само Албена/, са на мнение, че Албена не им харесва.

И ние мислихме да ходим четири семейства, но другите се отказаха, ние сме под въпрос, защото бебка ще е на 10-11 месеца и ме е страх с нея извън България, но ако намеря нещо по-добро в България, да има парк за разходка, да е тихо и спокойно и ние ще се откажем от Албена

# 599
С някои съфорумки се срещнахме в темата за Турция. И ние се отказваме от Албена и това лято сме се насочили натам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт