Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
С някои съфорумки се срещнахме в темата за Турция. И ние се отказваме от Албена и това лято сме се насочили натам.  Peace

Я дайте линк   Embarassed, може и аз с вас

# 601
И аз хвърлям по едно око на темата за Турция.  Wink Ние с мъжа ми отхвърлихме окончателно комплекса Албена като възможност за това лято. Може, обаче, да посетим разкошния албенски плаж, ако гостуваме на приятели, които имат вила там. 

Иначе, както писах по-назад, засега се интересувам от хотелите по морето от веригата РИУ: РИУ Хелиос в Слънчев бряг, РИУ Хелиос Бей в Обзор, РИУ Долче Вита на Златни пясъци (съвсем нов отворен миналия сезон), както и Еврика Бийч клуб хотел (екс РИУ) на Слънчев бряг. Последният се слави с отличен инклузив.

mandy2, ти като стар клиент  Wink на Златни пясъци и Слънчев бряг, имаш ли впечатления за гореизброените хотели, които ме вълнуват? За РИУ Долче Вита има най-малко отзиви, защото е съвсем нов, който факт сам за себе си, доста ми харесва.   

Извинявайте, че не пиша по темата за Албена, но и без това няма какво ново да си кажем в момента за любимия социалистически курорт.  Laughing

# 602
С някои съфорумки се срещнахме в темата за Турция. И ние се отказваме от Албена и това лято сме се насочили натам.  Peace

Я дайте линк   Embarassed, може и аз с вас

Заповядай.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613235.315   Hug

# 603
Little wingels, привет!
Малко да те поправя- не стар клиент   на Златни пясъци и Слънчев бряг, а Златни и Албена.И Мирамар Обзор - 2пъти.
Руи Долче Вита го видях на живо миналото лято-м.08.2011г. като бяхме на Златните.Отзивите които съм чела за него са добри,е не чак отлични.Но като се има напредвид че аз не бях много доволна от Калиакра , а вече и други не са...
Във визит- http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D … %D1%82%D0%B0/2288     
и холидейчек
http://www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Hotel+Riu+Dolc … b-hid_321153.html

През чуждите туроператори  цената е близка до хотелите в Албена.Напр. Гергана , Славуна а  и Сенди излизат около 1300-1400 лв. за началото на юли,Някъде мярнах Долче Вита за 1100 лв. най-евтино,имаше нещо 570 - 620 евро.Така че ако ще давам толкова пари определено няма да е на Албена,нищо че плажа е безплатен/чадър и шезлонги/. А и както по-рано споделих Мелия Гранд Ермитаж също излиза на подобна цена- сравнявам цените за 7 нощувки началото на м.юли в хотелите които разглеждам.

# 604
Записвам се да следя новостите тази година. Ще се колебая между Лагуна маре, Боряна или Добротица. / или някой друг, в този ценови клас/. Връща се да чета

# 605
Записвам се да следя новостите тази година. Ще се колебая между Лагуна маре, Боряна или Добротица. / или някой друг, в този ценови клас/. Връща се да чета

Ако си решила да ходиш в Албена не чети последните няколко страници от тази тема  Mr. Green

# 606
 Grinning Мерси, долу-горе съм запозната с тона в темата. За мен плюсовете надделяват над минусите /които не са никак малко/, но ще поразмишлявам още малко.

# 607
А дали някои хора от управители и прочие четат тази тема и има ли линк към нея във фейсбук страницата срещу антибг мениджъмънта на Албена?

# 608
  • В.Търново
А дали някои хора от управители и прочие четат тази тема и има ли линк към нея във фейсбук страницата срещу антибг мениджъмънта на Албена?
Миналия сезон се четеше темата от Албенци,но от кои точно,не знам.Предполагам,че и сега ще я следят,но на тях не им пука особенно за нашето мнение,което е ооооооооооогромна тяхна грешка! Mr. Green

Grinning Мерси, долу-горе съм запозната с тона в темата. За мен плюсовете надделяват над минусите /които не са никак малко/, но ще поразмишлявам още малко.
А високото завишение на цените на повечето хотели не те ли притеснява,при положение,че няма цялостно реновиране на базата?

# 609

Притеснява ме, разбира се. Първо гледам дали мога да си позволя нещо. Като цяло курорта ми допада и отговаря на повечето ми изисквания /главно за плажната ивица става въпрос и непосредствената близост на хотелите до плажа/. Не мисля, че като протестирам срещу цените те ще бъдат смъкнати. Това за мен е безмислено трошене на нерви. А иначе ако не ми харесваше курорта просто нямаше да ходя там.
Много усмихнат ден ви желая.

# 610
Въпрос: от хотели Боряна и Елицанали няма стълби до централната част? И за колко време се стига до там? Мерси предварително.

# 611
  • В.Търново
Мисля, че няма стълби.

# 612
Коя централна част, на какво?  newsm78
Боряна и Елица са на първа линия до плажа.

# 613
  • В.Търново
Може би има предвид до центъра на курорта дали се стига лесно...

# 614
Ако е така, да, лесно се стига, особено приятно с атракционното влакче.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт