Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 079
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Някой да каже по спомени от миналото лято колко струваше Добротица в топ сезона?
мисля, че започна от 80лв цената с първите записвания за топ сезона, след това - плавно нагоре.

# 661
мерси
80 на човек, нали?
в момента цената за двойна стая е 160-170 лв. за края на юни - началото на юли, т.е. същото като мин. лято?

# 662
Да, на човек, но за втората половина на юли беше тази цена .

# 663
Е, в момента цената е 82 лв. на човек за периода до 09.07 и 88 лв. на човек за периода от 09.07 до 15.08
За сравнение погледнах цените на Добротица при румънски туроператор - същите са. Има разлика от 30 евро за пакет 7 нощувки в полза на румънската агенция, т.е. около 8 лв. на ден, не си струва занимавката с румънци.

# 664
Little wingels, към Албена ли си насочи вниманието  Grinning И аз го гледах "Добротица", но излиза само 50лв по-евтино от Еврика -Сл.бряг.

# 665
  • В.Търново
привет! Само да попитам басейн с минерална вода, на морето , има само в  св.Константин иЕлена и в ПОморие ли? И моята дъщеря не искала да се къпе в морето, че имало водорасли ooooh!
Роси, ние с теб май само метлосваме Търново- Албена и обратно Grinning  bouquet.Или ти вече няма да идваш в "Албена" ?

Както писах,никаква Албена тази година!С тези условия ме прогониха,а и цените не си отговарят на базата,която предлагат.Какви са тия 7 дена да ме задължават за резервация?!Отначало исках 6 нощувки,но поради независещи от нас обстоятелства,трябва да почиваме 5 нощувки.Ние за Албена сме дребна риба....
Аз вече резервирах на друго място вчера. Wink

# 666
Насочват ми го  Mr. Green мъжът ми и наши приятели, които мин. лято не успяха да дойдат с нас в Калиакра, но са си навили, че трябва да пробват Албена.
А мъжът ми само ми опява, че плажът на Златните е мизерен в сравнение с албенския, което си е вярно. Той нещо не се кефи на Грифид подобаващо, отчасти заради инклузива, който всъщност не включва всичко.  Confused Та не знам нищо вече, продължавам да се лутам и да мисля и да пресмятам.  Mr. Green
Еврика-та знам, че си струва парите, позната ми го препоръча горещо, но курорта е кофти.  Mr. Green А има ли места за Еврика, ти провери ли и ако да - в коя агенция? Ще погледна и аз, та може и останалите от компанията да пренасоча.  Wink

mandy като го прочете това - че поглеждам към Добротица - сигурно ще се изкефи, тя е голям фен на Добротица.  Wink

# 667
  • София
Роси, накъде се ориентирахте? Препоръчайте някое хубаво място Simple Smile

# 668
Не съм проверявала за Еврика още. Но според мен всеки лев,който ще плати семейство с малко дете /моето е голямо/ си струва /заради аквапарка/. Аз понеже ще почивам юни, май ще чакам някой ласт минит, една година така се прекарах - платих ранни записвания за юни, и след това пуснаха по-ниски цени  Grinning

# 669
  • В.Търново
Роси, накъде се ориентирахте? Препоръчайте някое хубаво място Simple Smile
http://niktravel.com/content/view/4579/305/
Ние ще сме тук,само че резервирахме чрез Съни Турс.

# 670

Не съвсем ... до 15 юли беше 85 на човек.
Къде видяхте свободни места за Добротица през юли? И аз продължавам да се лутам из хотелите, но Златните ме дразнят с тия платени паркинги и шезлонги. Пак съм на изходно положение... до края на месеца искам да се ориентирам, защото после много трудно намираме места за цялата компания в един хотел.

# 671
  • В.Търново

Не съвсем ... до 15 юли беше 85 на човек.
Къде видяхте свободни места за Добротица през юли? И аз продължавам да се лутам из хотелите, но Златните ме дразнят с тия платени паркинги и шезлонги. Пак съм на изходно положение... до края на месеца искам да се ориентирам, защото после много трудно намираме места за цялата компания в един хотел.
Откланяме се от темата,но погледнахте ли хотел Азалия?
http://www.sturs.net/hotel/80/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0 … D1%82%D0%B8%D0%BD

# 672
Даааа, виждам кой се е насочил към Добротица.
На мен наистина ми е фаворит,но всеки си има вкус.Предпочитам го пред Калиакра.Предимствата на Калиакра - вносен алкохол ,коктейли. Но - не съм доволна от стаите,климатика не охлажда.
От всички хотели в които сме били в Албена ,в Добротица най-добре сме си почивали.Спокоен е хотела.Няма блъсканица нито в ресторанта,нито на басейна,нито на плажа.Е вярно мин.година имаше румънци, с французите беше къде-по-добре.

# 673
Цени  2011г.
Мисля че това са последно вдигнатите :
http://www.nedatours.com/bg/catalog/category5/item88.html

# 674
  • София
rosinauzunova, много благодаря за предложението за хотел Азалия!!! Изглежда супер и е на добра цена. А дали наистина водата в басейна през лятото е 37 градуса? Дано да не е  Praynig, защото басейна ще е неизползваем в жегите. Това е единственото притеснително, което забелязах, всичко друго е супер - джакузита на плажа, минерална вода, супер пързалки Simple Smile Изглежда страхотно място!

Общи условия

Активация на акаунт