Радина, дано да се справите с хомеопата, че знам какво ти е.
Чочи, аз давах на бръмбарите Рус токсикодендрон.

то повръщане,то разстройство,то главоболие, какво ли не изкарах...и за капак бях неразположена цели 7 дена 
сега нещо отхрачващо трябва да му давам...
Жива и здрава да си! Много поводи за усмивки да имате с малката Мими! Всичко онова, което желаеш да ти се сбъдне! 

Тук вчера беше много хладно, валя и духа студен вятър. Добре поне, че след обяд спря за малко, че успяха да излязат малко на вън, че иначе вкъщи затворени цял ден...
Какво ще прави вътре цяла зима малката незнам!? 
Ще видя как ще са тези дни и ако продължават ще ги заведа на лекар.

Елин 24 часа повръща всичко което поемеше. А след това и до ден днешен (почти седмица) продължава да го боли коремчето и да има разстройство( май е по добре де, ама не смея да кажа). А изпи какво ли не...Така че според мен нещата не са за подценяване, защото всеки организъм е различен.

. Тук времето е прекрасно - слънце, жега, "циганско" лято в цялата си прелест, как ми се иска да се позадържи още месец така, но се съмнявам. По цял ден сме навън по къс ръкав. Празникът ми премина много добре, бяхме голяма компания на заведение (частно парти), имаше много деца. Това си е представата ми за парти сега - тичащи и крещящи 2-годишни
.
.
.Препоръчани теми