Юлски деца-Тема 46

• 41 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Грация, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава и скоро да се похвалиш с това, което съм сигурна, че искаш най- много- още по- голям напредък на Мими!

Радина, дано да се справите с хомеопата, че знам какво ти е.  Hug
Чочи, аз давах на бръмбарите Рус токсикодендрон.  Peace

# 451
  • София
ГРАЦИЯ ЧЕСТИТ РОЖЕДН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА, СПОКОЙНА, ЩАСТЛИВА И МИМИ ДА ТИ ДАВА ПОВОДИ САМО ЗА УСМИВКИ!

Роси и аз не съм мерила температурта в дупето, ползвам термометър за чело Microlife и съм доволна, сравнявах показателите и с живачен термометър-бяха еднакви, в смисъл не показваше различна температура.

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 23:46 от cveten prashec

# 452
  • Варна
Usmivka123 каката така ми хъркаше сума време,само като спи, откриха и някакви стафилококи в носа (бонус от занималнята), какво ли не пръсках, накрая мина за 2 дена с едно мехлемче Бактробан, но не си прави експерименти сама, ако пробиват зъби - изчакай да излязат и тогава ако трябва вземете секрет Peace

ние изкарахме един прекрасен чревен вкъщи, барабар с мене на чело ooooh! то повръщане,то разстройство,то главоболие, какво ли не изкарах...и за капак бях неразположена цели 7 дена Tired

калоян вече се оправя, няма Т, не го боли ухото, сопола спря да тече, но още кърти храчки.лекарката каза че дето му е текъл сопола в гърлото е събрал секрети и не може да ги изкара, нали е будала още Sad сега нещо отхрачващо трябва да му давам... Rolling Eyes

# 453
  • При децата ми
Добро утро!

Грация, честит рожден ден с малко закъснение!  bouquetЖива и здрава да си! Много поводи за усмивки да имате с малката Мими! Всичко онова, което желаеш да ти се сбъдне! Hug

Зимата май чука на вратата! Sad Тук вчера беше много хладно, валя и духа студен вятър. Добре поне, че след обяд спря за малко, че успяха да излязат малко на вън, че иначе вкъщи затворени цял ден... Crazy Какво ще прави вътре цяла зима малката незнам!? Whistling
Бързо да оздравят всички болни! Нашият батко и той кашля, малката и аз сме с хрема. Sad Ще видя как ще са тези дни и ако продължават ще ги заведа на лекар.
Успешна и лека нова седмица! Hug

# 454
  • Canada
Оф момичета, нямам почти никакво време да ви чета. Аман от работа, болести и глупости...
Надявам се да няма много болни деца...
Само да вметна, че Нико изкара чревния вирус. Като цяло е лек вирус - само разстройство за 2-3дни, без Т, и нищо друго. С прахчета всичко е ОК. Така че не се притеснявайте много! Hug

# 455
Грация, Честит рожден ден! Желая ти много поводи за усмивки и много достигнати мечти!!!!

Терометър ползвам на Омрон за в ухото, приблизително е точен. В дупето ми се струва доста гадно да се мери  Rolling Eyes
Прегръдки на всички болнички дечица - давайте повече плодове, фрешове, мед, прополис, също и хомеопатия. Дано се стабилизират сладурчетата.  Hug

# 456
Само да вметна, че Нико изкара чревния вирус. Като цяло е лек вирус - само разстройство за 2-3дни, без Т, и нищо друго. С прахчета всичко е ОК. Така че не се притеснявайте много! Hug

Просто мога да кажа, да се радваш, че ви се е разминало леко  Peace Елин 24 часа повръща всичко което поемеше. А след това и до ден днешен (почти седмица) продължава да го боли коремчето и да има разстройство( май е по добре де, ама не смея да кажа). А изпи какво ли не...Така че според мен нещата не са за подценяване, защото всеки организъм е различен.  Rolling Eyes

Например при моите деца никога една хрема не е само хрема. Винаги преминава след това в кашлица  ooooh!

# 457
Здравейте и от мен , момичета !

Честит рожден ден и от мен , Грация ! Вярно че е с малко закъснение , но е от сърце ! Пожелавам ти здраве и много истинска обич ! Ти и цялото ти семейство бъдете щастливи
вярно е че зимата чука на вратата -аз поне доста си треперя  Simple Smile
Много бързо стана този преход , ама няма какво да се прави .
Днес с Влади малко се разходихме в дъжда .Той държеше един огромен чадър , под който се криеше почти целия и предизвика не една радостна усмивка в минувачите навън .Прибрахме се , яде супа и лимонов сладолед и заспа в леглото на сестра си , защото сам така си пожела гушнал нейните играчки .
На всички болни малчугани бързо да оздравяват ! Гуш от все сърце ! Hug
Хубав и уютен ден ,момичета !  

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 16:03 от Вили.

# 458
  • София
Привет и от нас с малката ученичка!
Днес Йони беше цял ден в яслата. Поспала малко. Уж е хапнала. Направиха ми забележка, че съм и сложила чорапогащник. Топло било. А госпожата излезе наметната с яке.
Вие как си обличате децата за яслата? Все ми се струва, че е студено като няма парно...

# 459
  • Кърджали
Усмивке, при нас пък явно са почнали да екипират другите деца. Защото денс като я взимахме, сестрата вика " Забелязах, че тя е без чорапогащниче". Викам и "да, тя принципно е по - леко обле
ена и засега не слагаме чорапогащничета". И така... Аз я обличам с дънки и блузка, отдолу потниче или боди с къс ръкав. Чорапогащниче може да и сложа само ако я пусна с едон много тънко панталонче, което има.
Днеска дребната не е искала да яде в яслата. Може да не и е харесало менюто, знам ли я. Иначе отиваме с татко и да я вземе,м хемч той да види къде е стаята, къде е шкафчето/често ни кара сутрин, ама не влиза вътре, че иначе ще има големи истерии, та поне да може някой ден да я взима/.Уж бързаме да я вземем навреме, пък тя милата останала последна, саднала насред играчките и си играе. Както вика татко и "Тъкмо е била доволна, че всичко е само за нея".Като ме видя се затича да ме гушне.Говорим сис със сестрата и по едно време госпожицата забеляза татко си. Една изненадаа, една радост....

# 460
Стига бе хора, какви чорпогащници вътре. Вие стоите ли в къщи с чорапогащник и отгоре панталон. Аз такова нещо слагам като стане 0. Те тичат, изпотяват се. Дори да падне вътре температурата до 20 гр. пак е топло.

# 461
Много благодаря за прекрасните пожелания и букети, момичета! Трогнахте ме  Heart Eyes. Тук времето е прекрасно - слънце, жега, "циганско" лято в цялата си прелест, как ми се иска да се позадържи още месец така, но се съмнявам. По цял ден сме навън по къс ръкав. Празникът ми премина много добре, бяхме голяма компания на заведение (частно парти), имаше много деца. Това си е представата ми за парти сега - тичащи и крещящи 2-годишни  Laughing. И хайде и аз в групата на 30 годишните  Party.
Пожелавам си Мария да е здрава и да се развива, да ме кара все така да се гордея с нея  Heart Eyes.

Много ми е мъчно, че има толкова болни дечица, бързо оздравяване!

Блис, аз съм в САЩ пък от теб разбирам за сайтовете за добавки и витамини, благодаря   bouquet.

Драга, как сте, оздравявате ли? Как е Ники?

# 462
  • Варна
аз вече не слагам бодита, то няма такова боди дето да му стане на шкембето  Mr. Green за сега сме с дълги крачоли и ръкави вкъщи(нали не сме на ясла) и едно яке слагам за навън Peace но определено като се заиграе със кака си се изпотява Rolling Eyes

# 463
Даже не ми е хрумвало да слагам чорапогащници под панталоните още. За мен се слагат, когато го докараш детето в пола или на минусови температури, ако ще играе навън по-продължително. Joy Лично аз си слагам, само ако ще ходя на ски.

# 464
  • Кърджали
Да ви се оплача, Кати официално е на лекарства. След като хремата ту се появява ту изчезва, снощи изкарах едан супер безсънна нощ. Кати насън я хвана една кашлица, едно чудо. Събуди се с рев. Взехме я при нас уж, ама не стана и бързо си я пратих в леглото.Обаче като поисках да я пъхна в чувалчето се ръзсърди пак и един час седя седнала и свита в ъгъла на кошарата. Е няма такъв магарешки инат. Накрая легна, че легна, ама не дава ии да я завия. Викам добер, ще спиш отвита, ай поне едни чорапки да ти сложа, да не ти измръзнат крачетата/то това дете кога пъкс е спало с чорапи/, отново сърдене и след две минути ги махна. Добре, от мен да мине, нека ти мръзнат крачетата като искаш да спиш отвита. Аха заспа и кашлицата отново я хвана. Хайде пак с начален. По едно време реших да и повдигна малко матрачето /от предишната и хрема се научи да спи с възглавница/, дали от повдигането на матрака, дали не, не знам, но много бързо спря да кашля и заспа...някъде към 5 часа.Сутринта пък бъза да ходи на ясла, ама не позна - право при лекарката. С лека хрема е и гърлото и се оказа зачервено. Та изписа и един сироп за кашлицата и черните капки, и да се оправя бърз обързо ... Дано... Сега за ужас на дребната, няколко дена ще стои в къщи, няма ясла.

Общи условия

Активация на акаунт