Ние погостувахме няколко дни на моите родители във Варна, малкия им се поглези, аз качих 1-2 килца и добре, че вчера се прибрахме, както сме с летните гуми днес щяхме да правим пируети по пътищата. Божидар вече е здрав, остана лека кашлица, 2-3 пъти на ден и то като се разбеснее, явно още отхрачва, утре ще минем през педиатърката да го види за всеки случай и ако всичко е ОК от вторник мисля пак да го пусна на ясла. Довечера ще се чуем и с лекаря на таткото да каже продължава ли стачката при тях. Вчера говорихме с един от пациентите, с които се запознахме докато беше в болницата, при него направиха операция, защото беше спешно, та той каза, че в отделението има трима души, няма планов прием.
За дрешките, на нас няма кой да ни дава, има де , но с племенника се разминават в сезоните, на кумувете малкото е точно една година по-голямо от Божидар, но е по-дребно и всичко, което е носило миналата зима сега е малко за нашето дете, и си му купувам. Сега търся зимен ски екип, миналата зима основно с такъв изкарахме.
От детската се чува "мамиии, Мако-бако" - иска си човека млякото, още си пие сутрин и вечер по 330 АМ и това е, няма отказване, и с памперси си ходи, добре, че намерих бодита за 98 см., че той е вече 93 см. и 14 кг.

. Купонясват като тинейджъри, а са на по 33 и нагоре, днес пък ги слушахме как повръщат.
.

Редовно ви чета, ама нещо ми липсва желание да пиша