Юлски деца-Тема 46

• 41 855
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и честит първи сняг!

Ние погостувахме няколко дни на моите родители във Варна, малкия им се поглези, аз качих 1-2 килца и добре, че вчера се прибрахме, както сме с летните гуми днес щяхме да правим пируети по пътищата. Божидар вече е здрав, остана лека кашлица, 2-3 пъти на ден и то като се разбеснее, явно още отхрачва, утре ще минем през педиатърката да го види за всеки случай и ако всичко е ОК от вторник мисля пак да го пусна на ясла. Довечера ще се чуем и с лекаря на таткото да каже продължава ли стачката при тях. Вчера говорихме с един от пациентите, с които се запознахме докато беше в болницата, при него направиха операция, защото беше спешно, та той каза, че в отделението има трима души, няма планов прием.
За дрешките, на нас няма кой да ни дава, има де , но с племенника се разминават в сезоните, на кумувете малкото е точно една година по-голямо от Божидар, но е по-дребно и всичко, което е носило миналата зима сега е малко за нашето дете, и си му купувам. Сега търся зимен ски екип, миналата зима основно с такъв изкарахме.
От детската се чува "мамиии, Мако-бако" - иска си човека млякото, още си пие сутрин и вечер по 330 АМ и това е, няма отказване, и с памперси си ходи, добре, че намерих бодита за 98 см., че той е вече 93 см. и 14 кг.

# 526
  • София
Хайде честит първи сняг и от мен. Лелеее какво стана с тези сезони.
Както ви казвах от онези дни, че не й обувам чорапогащник под панталона, днес този сняг така ме стресна, че и натепах един и понеже на мен ми е много студено си мисля, че и на нея й е.
Роси питай ме мен как намерих бодита за 116см., истината е, че се бях отказала, но случайно попаднах на едни с този размер в Джъмбо и бях много щастлива, обличам ги само в краен случай (като днешния Laughing) през останалото време с потник. Сигорно като се аклиматизираме малко към студа пак няма да ги обличам.

# 527
cveten prashec  в Джъмбо няма ли големи бодита? Защото аз за този вариант съм се замислила. Добри са им като качество и смятам да купя няколко за тази зима. Другите от които има достатъчно големи размери са Барт, но някак си бързо се развисиха и просто загубиха вид.
Роси, добре сте направили че сте си починали  Hug Hug Hug
Честит първи сняг на всички и големи и мънички  Hug
Много ми залипсваха Джиджи и Сиси - някой не ги ли е чувал?

# 528
Чакам мъжо да сложи зимните гуми и ще прескочим и до село, че от тати си взехме леска/лешник и трябва да си го засадим.
Цветен, намерих бодита в е-магазина на Иззи Стил, нямаше ги публикувани в сайта, но ги питах и ми изпратиха, ако ти трябват още може да ги питаш и дори и да нямат ще ти намерят, бодитата са английски, от плътен памук. А дори и потниците гледам да са боди, че все му е гол кръста, иначе и аз съм зиморничава и гледам Божидар да не е навлечен, сега е с боди и отгоре  тънък анцунг, а аз съм с ватиран, но ние сме на газ и вече пускам парното, в момента вкъщи е 22-23 градуса.
Лени, Сиси се разписа на предната страница.

# 529
Изобщо съм пропуснала предната страница  Embarassed - супер странно  Tired ooooh!
Фелисити, Сиси - радвам се че наминахте, наистина ми липсват някои стари муцуни в темата, но пък се радвам, че други момичета са по-редовни. Зимата поне ще се засичаме повечко тук  Hug
И на мен ми се иска срещичка с юлчетата  Hug

# 530
Сиси, радвам се, че се разписа, бях се затъжила вече,мислех по телефона да те тормозя Hug.
Джил, пола вече не го ли знаете?
Роси, дано бързичко решат въпроса и да минава тази операция и всичко да остане като един спомен.
Миме, аз съм пушач, но и аз се дразня на свекъра, че все нямал пари. За Андреа даде 30 лв. за люлка ей сега това лято, първото нещо, което ѝ купува. За празници никога не е давал, мисля, че само на кръщенето ѝ даде пари. Детето рожден ден и имен ден няма, нито едното нито другото (е, малкия е малък, но и той няма да има убедена съм и за раждането не му е взел нищо), но за цигари и Еврофутбол винаги има, а ако няма с цялото си нахалство иска от нас, от другия син, от жена си, а сметки не плаща на всичкото отгоре.
За среща съм абсолютно за и аз си мислех да предложа, докато се организираме и ще стане Коледа Laughing.
За дрехите и ние няма от кой да взимаме, но пазарувам и без това като за три. На мен също ми става мъчно, че има хора, които не могат да си облекат детето. Аз раздавам усилено на такива ако чуя, а все се намира. Хем за мен добре, че правя място, хем се радвам, че някой са му от полза.
Дрешките аз доста си ги пазя, така съм научена, но до колкото мога. Не я спирам да играе да се въргаля, дете е, това ѝ е работата, далече съм от мисълта да стои като статуя. Ангел много ме дразни като каже, не я пускай в пясъчника или да не сяда на земята и тн. Не ми е приятно, но няма да я тормозя с глупости и преходни работи като да си пази дреха, която след два месеца ще ѝ е малка за сметка на игрите.
Ние още сме болни, егаси настинката, егаси чудото. Излизахме оня ден и ходихме пеша много дълго и аз от пръхтене с отворена уста тичайки зад Ангел си загубих гласа. В къщи се усеща едно щастие по случая Laughing. Вчера вече и ушите ме заболяха, но закрепих с бабини лекове, та днес само гласа ми го няма все още. Снощи над нас отново се вихреше купон, имах чувството, че ще падне мазилката. Слушат хубава музика, като за пиано бар, но такова блъскане и скачане се чуваше, все едно има пого на Рамщайн. Накрая не издържах и се качих да направя забележка. Направо кънтеше целия вход, как се нанеса това чудо над нас, просто незнам как ще ги издържа. То да беше от време на време, но понякога е през ден. Ще си поговоря с нея, пък ако не спре с тази шумотевица, ще си говори с полицията Crossing Arms. Купонясват като тинейджъри, а са на по 33 и нагоре, днес пък ги слушахме как повръщат.
И последно честит ни първи сняг, силно ме изненада Crazy.

# 531
Честит първи сняг, малко рано, ама Малчо много му се радва. Цял ден повтаря "вали няг, вали няг".
Ние този уикен най-накрая си останахме вкъщи и честно да ви кажа си починах добре. И двата дни спахме и тримата до 10.30, пихме кафе навън, ходихме до Икеа да купим на В. мебели за детската, ама за съжаление това, което сме харесали го нямаха в наличност. Предстои ни да се местим в нов апартамент и сега съм на тема обзавеждане. При всяка свободна минута кисна в нета и разглеждам детски стаи.
Цветен, радвам се, че съм ви развеселила Simple Smile
Аз също от известно време си мисля да предложа една среща. Въпреки, че не съм от най-редовно пишещите, с удоволствие ще дойда на среща. Скоро открих на Нишава една нова сладкарница с много хубав детски кът и си мислех, че ако се организираме, може да я запазим само за нас.
Сиси, хайде по-редовно Wink

# 532
  • София
Сиси, и аз си мислех за теб и питах преди в темата къде си:) С интерес те прочетох, дано пишеш по-честичко пак!Ще се радвам да се снимаме за Коледа отново, аз вече записвам дечица, пу-пу има желаещи въпреки моята липса на реклама.Но не смогвам просто.За което и самата аз имам вина -  Михаела не ходи на занималня, а Калина - на ясла.
Шора, къде е тази сладкарница на Нишава, вероятно близо ще ми се окаже.И аз съм "за" среща. Peace

И аз съм се засилила за бамбукови чорапогащници в различни цветове, иначе шарени за рокли си взимам онлайн.Аз слагам под анцуга чорапогащник, ние нямаме килими и долу на земята като се седи е студено на дупето.По-удачни биха били плетените гащи от нашето детство, ама са ми смешни Laughing

Честит първи сняг, така романтично беше днес времето Heart Eyes

# 533
  • Видин
А ние липсваме ли ви  hahaha Редовно ви чета, ама нещо ми липсва желание да пиша  Rolling Eyes

# 534
Абе всички липсвате, хайде разписвайте се по често. Времето на всички е кът, но човек има ли желание винаги се намира  Hug

# 535
Галенце, честит рожден ден и тук, скоро да си направите и сестричка на Цвети Hug

# 536
Ауу, Гале - честит рожден ден! Много щастие и смях с любимите ти хора.

Как сте бре мацки...

Сиси, липсваш с тези интернет почивки, но всеки има нужда - децата и семейството са по-важни. Между другото, точно вчера коментирахме с мъжа ми, че имаме нужда да прекарваме повече време заедно двамата, защото вечер като се приберем всеки се забива по домашните си задачи и докато се усетим, аз съм заспала, приспивайки Калина. По разходките все някой търчи да я гони, а сега с бебето нещата ще станат още по-сложни.
Драга, оздравявайте вече... само се оглеждам при Народния театър за ниско прехвърчаща Андреа. Още не знаем пола, криеше се дребосъчето на последната консултация и не искаше да се завърти в удобна поза. Ще разберем след 2 седмици на ФМ. Mr. Green
Usmivka123, не знам колко е топло в яслата, но тениска ми се струва напълно достатъчна. Калина така я слагам да спи обедно време вкъщи.

За дрешките - като застудя започнах да слагам бодита без ръкав, за да й пазим кръста, че ме е стах за бъбреците. Не ги закопчавам, за да е по-лесно събуването за пишкане. Съвсем спокойно й стават 12-18 м. (последния размер, който съм купувала) и явно ще изкараме с тях цяла зима. Няма никакви признаци да й умалеят. hahaha Само две от тях не стават с по-официален тоалет, защото са доста шарени и се виждат от някои дрешки, ама това да ми е проблема. Другото облекло си е както и през лятото.

За среща - идвам веднагически. Тамън сме здрави, само казвайте кога и къде.

# 537
Привети и от нас !

Заинтригувахте ме с тази сладкарница на Нишава ...че и с детски кът.Толкова често крача аз по тази улица , но защо да я видя  Rolling Eyes толкова съм отнесена че няма накъде повече .
И аз ще се радвам да се видим.
Гале , честит рожден ден! Много щастие , здраве , усмивки  и обич да си имате ! Весел празник!
Миме , къде на Дедеагач пък нов магазин ще има и откога ще го има .... на тази улица е детската на дъщеря ми ..и оттам минавам всеки ден .
Ще си призная че все повече изтрещявам и все по-зле ставам , а не е добре  Crazy
Драга , хайде да ви забравят болестите , а и ако може новите ви съседи да се изнесат ще е чудесно . 
Джил , моята щерка така се криеше докато не отидохме на ФМ и там нямаше къде да "избяга"
Усмивче , много е топло в яслите и ДГ .От една госпожа знам че стига до24-25 градуса .Е ,поне при нас  и Илияна е тънко облечена .Най-добре питай , но като правило надуват парното доста .

Сиси ,Аманитка когато можете пишете .И аз не съм от най-редовните , но пък се надявам сега покрай студа и пооредялите разходки по-често да си пишем тук .

От мен целувки на всички дечица и топла и уютна вечер у дома  Hug

# 538
  • Варна
не знам за вашия сняг, ама тука егаси виелиците егаси чудото ooooh! 6-8 градуса и цяла седмица вали, а днес сме с код оранДЖАво Shocked като бонус каката ми е болна - подсмърча и покашля, та дребния го екстрадирахме на бабин дом до четвъртък  Rolling Eyes

# 539
  • София
Много, много прегръдки на всички! Hug Hug Hug
Гале, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и любов!  bouquet
И ние с Анди искаме на юлска среща! Heart Eyes Моля, само да е събота или неделя, че нали съм на работа.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт