.
. Дано да ви подминат болежките. Иначе и Неви реве истерично нощем като я болят зъбаците и няма начин да се успокои, не дава да я пипне никой. Мразя ги кътниците, ама трябва да се изчакат.
.
То какво ли празнуване щеше да има, ама ме е яд.
Просто този е много малък, за това му казват " на сцена". Всичко се случва на малка площ и виждаш дори шарките на змията. Излишно е да казвам, че имаше 99% малки деца. Само едно се разрева, защото искаше маймуната май. Голям смях с пеперудката на Стефи 
Но кога точно е станало - един Господ знае...

, че тогава му ударихме един маратон, че все не ставаше и не ставаше.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

как залитна , как падна не разбрах, само го видях че пада на врата си и умрях за секунди
една дупка като се отвори отзад в кожата на тила, колкото нокъта на палеца ми 
успях да се окопитя някак ,само се облещих при вида на обелената кожа и с равен тон и плавни движения (по-скоро за мое успокоение
)
добре че вчера се боядисах, че със сигурност съм добавила още дузина бели косми към колекцията
.
.
приритвам тук пред екрана, а днес ни донесоха новите компютри в офиса и сега съм с два монитора и почти никой не ме вижда, само колегата на съседното бюро реши, че ми е призляло от борбата с новия офис, ама като ме видя как безмълвно се треса от смех и отиде да пие кафе

Препоръчани теми