Юлски деца-Тема 46

• 41 873
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Кърджали
Usmivka123, дважното е че е минало всичко. Стреса от лекари ще го пребори с времето. Ще и обясняваш че не са толкова страшни /макар че като гледам мъжа ми в какъв страх изпада ако се наложи да ходи на лекар, ще кажеш че ще го колят вътре/.
Стиснати палци от нас за бързо и лесно адаптиране. Гледай ти да си спокойна и позитивна, та да прихване от теб.
Кати е изкарала добре. Отново си е яла, играла.Като отидох да я взема си играеше и дори не ме забеляза, та трябваше два - три пъти да я викна. Като я преобувах се опитваше да ми обяснява  явно как е изкарала, ама като си говори на марсиански кой да я разбере.  Whistling Дано покрай яслата се поочовечи езика и , та да почнем да се разбираме вече...

# 406
  • София
Привет мами,
Усмивче, помним те, как да не те помним, с тази чаровна усмивка.  Hug Важното е, че всичко е преминало бързо и безболезнено! Дано и бързо да забрави и да не се страхува от лекар, макар, че искрено се надявам да не Ви се налага да посещавате такива, освен за профилактични прегледи! Hug
Андреа също ходеше сополива първите два месеца на ясла. Сега няма никакви проблеми. Но, не съм чула някое детенце да се е отървало в началото от ясленските сополи (така ги нарича нашата педиатърка).
Драга, бързо да се оправяте. Моето проучване за коластрата показа високи резултати в полза "ЗА" употребата й от цялото семейство. Но, е малко скъпичка. Макар, че когато става дума за здраве не е редно цената да е от значение. Ето линк към тази с най-много положителни отзиви. [urlhttp://badetezdravi.com/products/details/2][/url] Аз принципно не съм фен на каквито и да е хранителни добавки, хомеопатични лекарства и лекарствени препарати, но от както работя във фармацията си промених мирогледа и мисля да опитам.
Лени, твоите свекъри са много странни хора, но определено не трябва да съжаляваш или да ти е мъчно, че не се виждате! А, децата ти са страхотни и със сигурност ще разберат някой ден и ще спрат въпросите! Hug
Орхидея, то не остана! Почивай си и се приготвяй за малкия мъж!  Hug
Миме, и ние имахме проблем със ставането, но с времето свикна и вече като и кажа "Хайде маме да спим, че утре трябва да ставаш рано да ходиш при децата.." доброволно се приготвя за сън Е, друг е въпроса, че си играем по минимум половин час в спалнята и че продължава да държи да заспива, когато и аз съм в спалнята.  Heart Eyes

# 407
Привет от лазарета!
И ние всичките от събота сме болни, с таткото само подсмърчаме, но Божидар вчера се наложи да го заведем до педиатърката, че и температура вдига, а от днес кашля. Сега спи, ще изчакам да се събуди и ако пак е така ще скокнем да го преслуша, че вчера не беше на кеф, за пръв път плака в кабинета и не съм сигурна дали доки успя да чуе нещо, още ми държи влага как направи бронхиолита от нищо. Изписа ни само Изопринозин сироп, но диването не иска да го пие, а е много сладък и вкусен, та събирам идеи как да го излъжа.
Миналата седмица си говорих с една приятелка за "Зелена енергия" на Аквасорс, доволна е, каза, че нейната дъщеря почти не е боледувала, или поне е минавало много леко откакто я дава. И за коластрата съм се замислила, ще гледам тия дни да мина през офиса на фирмата и да поразпитам.
Усмивче, важното е, че сте направили каквото трябва навреме, а Йоана ще се пребори със страха от лекари, вече са си големи дечицата и разбират.
Алекс, щом на Кати й харесва оставяй я, иначе ще свикне, че мама наобед идва и ще е по-трудно, има деца, които трудно свикват, но има и такива, които от първия ден нямат проблем. И успешно кормуване.
Лени, Hug
За жалост не си избираме роднините  Crossing Arms Аз с удоволствие бих сменила един- двама- трима  Laughing

newsm10

# 408
Ох аз вече официално тръгнах на работа. Много ми се спи сутрин.

Девойки вие хич не ме отразявате като пиша май.
Оленце влез в този сайт: www.iherb.com// и си избери каквато ти душа иска КОАЛСТРА. Има и всичко друго на в пъти по-ниски цени от тук. Ния отдавна пие коластра и Омега3. Сега започнах и пробиотици да и давам. А ние с Тео пием какво ли не  Grinning, кой каквито болежки има... за дерматит, за сърце. Има тема за сайта, намерете я и питайте там. Хората препоръчват и казват от какво са доволни. Доставка 4 долара, идва за около 10-тина/15 дни.Не си харчете парите тук.

Ния също имаше херния. Преди броени дни я водих при доц. Бранков (шеф на детска хирургия в Пирогов). Размина ни се. Затворила се е и е останало само кожен дефект - пъпчето и излиза при усилие.

Ния от 2-3 дни започна да поплаква като влиза в групата. Явно е започнала да се осъзнава, а и гледа от другите деца. Лошото е че е започнала да се бие. Както се изрази майка ми - търси си мястото под слънцето.

Стиснете едни палци утре след обяд. Хормоните и антителата са ми много лоши и ще се виждам с ендокринолог.

# 409
....Девойки вие хич не ме отразявате като пиша май.
Оленце влез в този сайт: www.iherb.com// и си избери каквато ти душа иска КОАЛСТРА. Има и всичко друго на в пъти по-ниски цени от тук. Ния отдавна пие коластра и Омега3. Сега започнах и пробиотици да и давам. .......
... за дерматит, за сърце. Има тема за сайта, намерете я и питайте там.

Аааа не така - четем те - четем!
А тази коластра да питам не ви ли е страх да я давате  Rolling Eyes
Аз съм много ЗА естествените стимулатори на имунитета, но скоро пак четох една статия, в която доста отричаха прясното мляко. И като прибавим към това, че моите са с АД - просто не смея без сериозна консултация да давам, а пък лекарите в по-голямата си част не разбират много ог добавки - в най-добрия случай са в час с хомеопатията.
Та мисълта ми е има ли лекар, с който да се консултираме за коластрата специално.
Добре че се е разминала при вас операцийката един дерт по-малко.
Стискаме палци за утре  Peace - взимай мерки за хормоните  Peace

# 410
  • София
Рал, много благодаря за линка! Пропуснала съм, когато си го пускала! На теб бързо адаптиране на работното място! О, Ния по-добре да се побийва, отколкото нея да я бият! Heart Eyes
Лени, ами много четох, много питах и много силно я препоръчват!
Роси, скорошно оздравяване!  HugСтискам палци проф. Бусарски и екипа му да спрат скоро със стачката. Предполагам, че точно при него иска да се оперира съпруга ти! Стрaхотен специалист е! Познавам го лично и съм работила с него 1.6 месеца, когaто Неврохирургията беше към Александровска болница. Ако, сте при него или неговия екип, сте в много добри ръце! Пиши, ако имаш нужда от съдействие!
Рал, дано всичко е наред с хормоните, но мога да препоръчам много добър ендокринолог . Нали и аз минавам през този ад.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 21:38 от Cesari/ Olia

# 411

Аз съм много ЗА естествените стимулатори на имунитета, но скоро пак четох една статия, в която доста отричаха прясното мляко. И като прибавим към това, че моите са с АД - просто не смея без сериозна консултация да давам, а пък лекарите в по-голямата си част не разбират много ог добавки - в най-добрия случай са в час с хомеопатията.

Не ме е страх. Една голяма, част от фирмите в сайта се продават и тук, но на тройни цени. Не всичко е изгодно, но.... За коластрата... и аз имах опасения, но говорих с педиатрите на Ния. Препоръчаха задължително за имунитет сега. Първите дни я наблюдавах много внимателно, че и тя е предразположена към алергии. Принципно е много пречистена коластра(купувайте с повече звездички, а най добре питайте в темата). От няколко дни и Тео взема коластра, а той е с АД. Даже коластрата, заедно с пробиотици, масло от пореч и омега 3 се препоръчват за АД. Тео ги пие за неговото АД и казва, че определено вижда сериозно подобрение.

Аз си взех едно масло от дива иглика за ПМС. Веднага ми облекчи ужасяващото ПМС.

Та така  Peace

# 412
Оля, първата операция я направи сина, вече е доцент, а професора присъства, сега пак той щеше да е, но виж какво става, ще чакаме, надявам се да се укротят нещата, иска ни се да е същия екип. Поддържаме си връзка, нали моя мъж ходи на всеки 6 месеца на ЯМР. Благодаря за предложението  Hug
Рал, от коя коластра поръчваш ти?

# 413
Bliss   Peace благодаря за разясненията, май ще взема да се престраша и аз. А това масло от дива иглика - за мазане ли е или се пие по някакъв начин?
Роси, стискам палци да се ускорят нещата и вие да отдъхнете - дано всичко мине успешно за мъжът ти - той добре ли се чувства сега?

# 414
Bliss   Peace благодаря за разясненията, май ще взема да се престраша и аз. А това масло от дива иглика - за мазане ли е или се пие по някакъв начин?

На капсули е. Доста изчетох из нета за него, а и доста гинеколози го препоръчват като безобиден начин за нормализиране на усещанията (това ако се е установило, че не е здравословен проблем). Действа!

Рал, от коя коластра поръчваш ти?

Тази:

http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-C … Tablets/4880?at=0

Ния е пристрастена към "апчито". Много приятен вкус. На същата фирма има и други вкусове, а и в комбинация с пробиотици.

За нас големите поръчах тази:

http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0

Мелатонина в сайта е много евтин за който има проблем със съня.

И поръчките ви да не са над 30 лева (или равностойност) за да ви дойде поръчката в пощата, а не на митница - доставката е от Щатите.

# 415
Bliss, а кои Омега 3 поръчваш за малката? Коластра съм давала на Аквасорс на Йоан, но ефект не съм видяла.  Rolling Eyes Чудя се на малкото с какво да му подсиля имунитета  Thinking

# 416
  • Варна
Julsko bebe ами той ми каза - мамо боли ме ушето,цункай го да мине Cry и голям рев, голямо мачкане на ухото, тръска главата наляво надясно ooooh! слава богу единично беше.
ходихме на лекар, казаха че дясното е силно възпалено,изписаха му тобрадекс - в ухото.
гърлото и то е зачервено,сливиците подути, поне гърдите му са чисти - от задната хрема е цялата работа, на него носа му е слабото място  Confused
вече е сравнително добре, диша спокойно,но още покашля,вчера нямаше глас, днес вече говори по-нормално...в събота сме на контролен,дано се оправи до тогава Praynig

за ХЕРНИЯТА - моята се води Епигастрална - нямам разкъсване на коремната стена, просто коремните мускули така и не ми се събраха отпред,след раждането - слаба съединителна тъкан ми казаха. симптомите при мен са единствено че корема ми седи като в 6ти месец, и много трудно мога да се надигна от легнало положение без да се подпра с ръце (коремна преса) имам 3 пръста разстояние между "плочките" на корема и в легнало положение могат да се напипат карантиите ми Sad

айде ние отиваме на училище с кака Stop

# 417
Bliss, а кои Омега 3 поръчваш за малката? Коластра съм давала на Аквасорс на Йоан, но ефект не съм видяла.  Rolling Eyes Чудя се на малкото с какво да му подсиля имунитета  Thinking

Това:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-The-Very-Finest-Fish- … -200-ml/8768?at=0

Пие и този пробиотик(стабилизиран):
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Ultimate-Probiotic-Children … Powder/12397?at=0

# 418
  • София
Влизам да ви почерпя виртуално - 15 години откакто с мъжа ми станахме гаджета Flutter

По този повод и роднините да ви споделя, че ще ходим на театър, за сефте откакто се е родила Калина, при което е ангажирана майка ми и тя каза : " не ви ли стига театъра вкъщи та ще ходите на друг".... no comment Simple Smile

# 419
Ели! Живи и здрави да сте и още много пъти по 15 да празнувате!
Иначе с театъра и моя мъж ми мрънкаше, че одавна не сме ходили ..... ма при нас няма кой ..... та тези дни ще гледам да звънна на една женичка, която от време на време викаме.... да видим ....

Общи условия

Активация на акаунт