Юлски деца-Тема 46

• 41 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Кърджали
Ели, честито ви, още много пъти по 15 да празнувате.
Прибрах Кати от ясла. Днес и беше третия ден, но тъй като принципно и харесва там решихме да я оставим за цял ден. Сутринта се засече пред вратата с едно ревящо момиченце, та и тя ревна. Е, усеща се вече госпожицата че има нещо гнило в цялата история и не е на добре, че все я водим на едно и също място...  Laughing Изкарала добре целия ден. Спала е на обяд, поспала е около час и половина, често и в къщи спи по толкова, та е добре. Събудила се с малко мрънкане /изрично питах дали се е събудила с рев, защото в къщи от време на време ми се буди така/, мрънкала, но са я успокоили бързо. Яла е, играла е, включвала се в общите игри. Изобщо, като цяло ми я хвалят много /да не и е уроки/. Очертава се лесна адаптация май. Важното е да  ихаресва.Още по - важното е, а е здрава....

# 421
  • София
Ох аз вече официално тръгнах на работа. Много ми се спи сутрин.
Девойки вие хич не ме отразявате като пиша май....

Напротив, отдавна знаем, че си капацитет по добавките...
Казваш да четем... Ами то едно ли е да го прочетеш....ваучери и отзиви за тях, спортса и отзивите, нашата тема, парфюми, торенти, готварски
Ще прочета и за i herb ами я ти кажи пиеш ли нещо с хиалуронова киселина? Нещо ми е щукнало да пия заради едната ми става, а пък и уж подмладявала кожата  Embarassed

Ти ваксинирала ли си Ния с противогрипна или разчиташ на имунните добавки?

Ооох, голям майтап, на моят син екскрементите ги нося на 3 пъти - вчера сутрин беше кръв и проба от дупето за паразити. Следобед се изака и съответно аз търча пак да нося шишенца, а днес сутринта успях да му събера урина в пликче. То си е за смях, ама като още си върши работите в памперс, а като му сложих колектора за урина - от 9 сутринта се стиска до 14 следобед  #Crazy 

# 422
  • София
Куку, после като му дойде времето ще се чудиш пък как може да се напишка 3 пъти за 7 минути  Laughing
Ели, честито и на двама ви    bouquet

# 423
Рал, ( и аз нещо не мога да свикна с новия ти ник Wink ) , мерси за отговора. Искам да те питам обща ли правиш поръчката. Нали имаше нещо да не надвишава 30 лв. Та се чудя, ако искам да си взема повече от 2 неща, как да процедирам?
Ели, пожелавам ви дълги години семеен живот   bouquet
По този повод, ние сега края на октомври с моят мъж правим 16 години откакто сме заедно. Бях млада и зелена, като ме излъга. Но нито за миг не съм съжалила за това  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 22:26 от Radina

# 424
Аз си взех едно масло от дива иглика за ПМС. Веднага ми облекчи ужасяващото ПМС.

Аз ПМС-то го преборих преди години с пиене на чаша топла вода сутрин след ставане.

Ели, честито да ви е, още дълги години да сте щастливи заедно!

# 425
Роси, стискам палци да се ускорят нещата и вие да отдъхнете - дано всичко мине успешно за мъжът ти - той добре ли се чувства сега?
Лени, благодаря, че питаш, той си се чувства добре, само от време на време, при по-голямо натоварване, получава главоболие. И преди първата операция нямаше никакви симптоми, парадокса е, че припадъка го получи като беше в чужбина, а две седмици преди това беше минал пълен преглед, защото беше на една школа на ФБР в Унгария и трябваше да са абсолютно здрави, даже единият от колегите му го върнаха от там на втория ден, защото дъщеричката му била с шарка и той бил контактен. Та си мина всичките прегледи, замина и там е получил припадък, при скенера в тяхната военна болница са видели нещо и тук на ЯМР вече бяха сигурни, че има нещо и трябва операция.

Ели, още много по 15 години да празнувате заедно!

Алекс, браво на Кати, все така да продължава.

Ти ваксинирала ли си Ния с противогрипна или разчиташ на имунните добавки?
Куко, знам случай на детенце, ваксинирано с противогрипна на три годинки и получава реакция, та сега е с диабет и на инсулин, според мен по-добре имуностимуланти, и ако се разболее да си го лекувам, отколкото да стане нещо такова, не бих си го простила.

Рал, хвърлих едно око на темата, но не видях има ли вариант за обща поръчка, че съм с карта Маестро, а тя не върви за този сайт, та няма начин да си поръчм сама.

# 426
Добро утро и от мен !

Ели , честити 15 години . Живи и здрави да сте , много да се обичате и да празнувате заедно още няколко пъти по толкова  Hug

Роси и аз все си ти стискам палци , мъчно ми е за вас , но вярвам че всичко ще мине добре за мъжа ти .

Алекс , чудесна е Кати   !

Аз давам Енгистол  за профилактика срещу болести . И на двамата . Надявам се каквото и да има леко да се разминават, давала съм и Есберитокс и респивакс на дъщеря ми -ефект нямаше .
Илиянка  прави алергични ларингити от яслата , заради хлора и белината ,с който почистват там . Сега представих един продукт за  професионално почистване в детската , който няма такива "екстри " , одобрен е разбира се от министерството на здравеопазването  и сега сестрата говори с ХЕИ и с фирмата , която го предлага , та дано имат успех . Започва се иначе течение на един секрет от носа , подсмърчане и кашляне ( слава Богу не онези пристъпи с посиняване ) и уж детето ти е здраво , ама всъщност не е съвсем .
Така се подкарва един порочен кръг , от който няма излизане .
Заради това , а по ред още други причини предпочитам Влади да си стой у дома и да прескочим яслата .

На всички болни деца бързо оздравяване !  Hug
Оставям ви и отивам да зяпам в готварския , че нещо ми са се изчерпали идеите за манджи  Rolling Eyes

# 427
Общи поръчки от Iherb не съм чула да има. Аз лично пазарувам до 30 лв. (или малко отгоре, деля поръчките), че не ми се ходи на митница. Има доста хора, които пазаруват повече и плащат ДДС. Пак излиза по изгодно. Но все пак сравнявайте цени.  Peace

# 428
  • София
  Здравейте, момичета! Йони днес беше втори ден на ясла и до момента е отличничка. Вчера поплака малко, а днес и "чао" не ми каза. Направо влезе. Не знам дали е затишие пред буря или просто детето е готово. Казаха ми, че е яла, а тя е изключително злоядо дете. Няма и как да разбера, тъй като тя и да е пропуснала ядене, пак не е гладна.  Взимам си я към 12.30, но ако всичко е наред от понеделник ще е по цял ден. Стискайте палци!
  И сега помагайте...носа и хърка. Не тече, а като спи хърка. Не кашля, не киха. Нищо друго, освен хъркането. Така беше и като вадеше зъби, но сега...Пръскам Куикс, но не минава.
За коластрата - на Йони педиатърката каза, че точно за нея няма значение на коя фирма е и ми изписа на AboPharma, Imunocol Perfect Коластра стандартизирана за 16лв. 30 таблетки.
  Драга как сте? Как е бебо?

# 429
  • София
Usmivka123, ти ме обнадежди - и нашият младеж другата седмица ще тръгва. Тъй като е извън София, на първо време всеки ден ще се разхождам от Дружба до Обеля и обратно....колко му е, добре че има метро, щото дотам още не съм разучила маршрута с кола.
Сега се замислям, че е трябвало за яслата да науча Мишока на някои неща, а аз - мързелашката, че най-лесно. Например още пие само със сламка, пълен провал с гърнето, заспива с биба, не говори.... Хайде това последното още не ме притеснява,  особено след като вчера прочетох в консултациите с психолог как едно дете го набедили за аутист и го мъчели 8 часа на ден да ходи на специални занимания, а то просто си проговорило по-късно... обаче майка му се поболяла покрай него

*Роси*, аз точно затова питам, в началото бях много "за" ваксина, за да не боледува през ден, но вече нещо се разубеждавам... Надявам се да се окаже от по-устойчивите деца. Дано при вас всичко да мине успешно и мъжа ти бързо да се възстанови  Praynig

Mime-to, на нищо не се чудя вече, но се ядосах, че стиска толкова време, и то след като съм го напоила обилно със сок. Я кажи покрай прилагането на ЕБХ как опазихте меката мебел от напикаване или не успяхте много?

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 17:00 от Cuckoo

# 430
  • София
Куко, общо взето по диваните и леглата нямаше поражения. Някак си се улисваше по време на игра и права свърши работата. Или седнала ако си играе, но пак на земята. По леглата се напишкваше докато спи, у нас непромокаемите чаршафи и протектори за матрак пропускаха, само онези еднократните подложки  60 на 90 от Кауфланд спасяваха положението.

# 431
  • Кърджали
Четри дена идеално ходене на ясла и..... сополи. Днес докато се прибирахме видях, че има сополки. В яслата, като я взимах, не ми казаха нищо. Хем малко говорихме със сестрата, питаше ме дали в къщи я приспивам по някакъв начин, за да знаят и те какво да правят с нея. Обясних, че си заспива сама, но иска просто пристъствие в стаята, и че в къщи заспива много трудно и дълго време. Тя и била намерила цаката,  потутпвала я леко по гръбчето и заспивала спокойно, уж много бързо... Та, на път за в къщи видях, че има сополки.Като се прибрахме в къщи я подхванах, ударна доза клеева тинктура и ехинацея, инфлуцид. Дано успеем да я пресечем преди да се влоши.Иначе и няма нищо друго, в началото покихваше от време на време, сега не я чувам да киха.... Уф, поне да беше изчакала да мине една седмица ходене на ясла, та тогава...
Сигурно се простудила сутринта. Беше доста леко облечена, дори не и бях взела елече за навън, защотно мислих че веднега ще се качим в таксито. да ама то не дойде 20 минути. А навън си беше доста хладно, кво ти хладно, направо студено. Накрая се обадих на една друга фирма и те пратиха кола за две минути, ама ей на..белята станала...
И за късмет хладилника ни май се разваля...то май се развали...Не знам остана ли нещо, дето да работи като хората в тая къща...Всичко иска ремонт, а ремонта както знаем иска пари...  

# 432
  • Canada
А при нас - до понеделник сополи; вторник и сряда - на ясла; от днес - разстройство! Както се казва - честито на печелившите! #2gunfire

# 433
А при нас - до понеделник сополи; вторник и сряда - на ясла; от днес - разстройство! Както се казва - честито на печелившите! #2gunfire

Гале, Гале, до неделя Елин беше с гнойна ангина, ходи 3 дни и от снощи е с повръщане и разстройство. Днес е като парцалче, малко вода да пие и връща. Нищо не е ял само Хидратин алфа, едно сокче на Хипп и малко кърма. Честно направо съм на границата да го спра вече  Tired

На всички болни дечица бързо оздравяване  Hug

# 434
  • София
Алекс, не си я простудила, това са си градински вируси. Peace  Бръмбарка беше точно 3 дни без сополи и от вчера е с нови.  Mr. Green
Карелия, бързо да се оправяте. Praynig
Куко, голямо пътуване ще бъде.  ooooh!  Не ви ли е по- близо Кремиковци, нали там спрягат свободни места?
Радина, направо се разбихте вие. Hug Дано да оздравее бързо Елин.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт