Определено Катрин и София май са най-напред с говоренето, но те отдавна са си начело

Ива казва от скоро изречения с 4 думи, но нейните са много по-прости, не включват предлози, нито възвратна форма - мия се например, казва само Ивче мие. Пропуска и формите на "съм". Зле сме с граматиката, ама има време
Онзи ден я обличам и тя повтаря след мен - чорапки, блузка, обувки, но като стигнахме чорапогащник, не го повтори, аз я помолих, а тя ми отговори - Ивче малко.

Е, то чорапогащник го е чувала отдавна, защото последно пролетта е носила, аз също не нося още.Но вярно е, че си е сложна дума, то половината възрастни се бъркат като го пишат, чувала съм какви ли не варианти - чорпогащник, чоропогащник и т.н.
cveten prashec - нас само веднъж са ни гонили -от един магазин за дрехи, бяха намалили разни неща и ги бяха сложили в едни кошници на земята. Ива започна да ги разглежда и да рови и един мъж - охрана ни се скара- тръгнахме си, то магазини има много.

Jillian - очакваме ме те скоро да се похвалиш с пола на бебчето. При нас обикновено каката се държи добре, дразни се не на самото бебе, а на това че не мога да й обърна внимание. Но предполагам, че ще започнат конфликтите когато бебето проходи, започне да взима играчки. Хубаво поне че тогава ще е на детска градина.
Lennyh - що така с местата
Ако бяхте в Пловдив навсякъде щяхте да се класирате, защото сте от малкото с предимства - при нас са 3-то и нататък дете, близнаци, родители инвалиди, деца сираци и това е.dzimbi - не сме те забравили ..... още
Ще се радвам да пишеш по-често.

наминавай по-често!

Е, какво повече да кажа. накрая пък щяха да ни разменят кутиите с една друга жена, добре, че ги гледахме и двете много подозрително и ги проверихме. Така се работи в България. Да ти се отще и парите да си похарчиш. 

Иначе за съботна среща май ще мога да се включа, ще ни монтират климатици, аз за какво съм им
Като не и изнася ситуацията или като се скарам не ме обичала, лоша съм била. Вчера в една клиника се карам да не вика и тя- Лоша си, не те бичам. Казвам, ми искаш ли друга майка тогава, избери си някоя, и тя сочи една жена- Е тая, вика
След малко сама си идва да ме целува- Мамо, не лоша си, бичам те. Никога не съм и казвала, че някой е лош или такива работи, но вече не съм постоянно с нея и ща не ща ще научава и такива глупости. Потрисам се като чуя някой да обяснява на дете, че било лошо, глупаво или пък грозно, защото не знам какво си

Иначе така го гушка и целува!