Юлски деца-Тема 46

• 41 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Роси, и от мен стиснати палци за утрешната операция.  Hug И Божидар да се оправя.  Hug

# 601
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug
Роси от сега съм стиснала палци и няма да ги пускам. Дано всичко мине успешно и да е за последно. Лекувай детенце, че лоша ситуация се е получила болно дете с опериран татко, няма да ти е лесно, няма ли кой да ти помогне за известно време.
За съжаление няма кой, майка ми и баща ми са във Варна, а майка след инсулта няма как да ми помага, не сме й казали, че да не се притесни, и на негавата майка не сме, че тя пък е с болно сърце, дъщеря му е фармацевт и явно някой й е кихнал, болна е, не знам дали ще се излекува тези дни, разчитам брат му вторник вечерта, след като го изкарат от реанимацията, да успее да дойде в София и да остане при него в болницата, че първите два дни са най-трудни, аз през деня ще съм там, но поне за първата нощ някой трябва да остане там.

# 602
  • София
Роси, стискам палци за утре!Дано всичко се нареди по най-добрия начин!

Моята кака е болна, на антибиотик, утре ще изпусне екскурзията от училище, вчера също изпусна куп приятни мероприятия, въобще ми е много скапано настроението...

# 603
Роси, стискам палци до посиняване, да минава и да посрещнете празниците безгрижно.
Ели, бързо да се оправя голямата помощница на мама Hug.

# 604
  • София
Ох, стига с болни деца, ама така ще е...
И днес оставих Мишока вкъщи, още не е спрял да кашля, макар и все по-рядко.
Като наредя лекарствата за даване, и страх ме хваща - инфлуцид, сироп за кашлица, калциев глюконат, Умкалор, Виброцил... и диването се дърпа и врещи.
Мила, ЧРД на гоооляма патерица... ти всщност Везни ли си или Скорпион?
Я ми кажете глюконата не може ли да се замени с някакво детско сиропче със същия състав?

# 605
Аз и Влади сме с повръщане и разстройство, добре че в неделя си останахме в къщи все пак ....
Роси, стискам палци миличка Hug

# 606
  • София
Куко, Везни съм.  Wink А калциев глюконат има на сиропче, ти на ампули ли го намери? Бях останала с впечатлението, че са ги спряли.  newsm78
Лени  Hug
Роси, как сте?  Praynig

# 607
Отново ви благодаря за стиснатите палци   bouquet
Операцията мина, професора каза, че са изрязали всичко, което е можело, събудили са го по време на операцията, направили са някой тестове, но вметна "Дано да няма проблеми с говора.", което мен малко ме разтресе, но утре ще видим като го изкарат от реанимацията. Божидар изкара цял ден в яслата, разплака се сутринта на входа, явно се усети какво го чака, но бързо се е успокоил, закусил е, играл с децата, обядвал и даже е спал. Като отидох да го взема си играеше, разплака се чак като ме видя и така се вкопчи в мен, че чак ми стана мило, досега все се е гушил, но сега беше различно.
Отивам да спя, станала съм в 6.30 ч., умрях от студ в болницата, тъпия им директор не разрешавал да се чака във фоаето пред отделението и чаках 5 часа на стълбите.

# 608
  • София
Куко, Везни съм.  Wink А калциев глюконат има на сиропче, ти на ампули ли го намери? Бях останала с впечатлението, че са ги спряли.  newsm78

Ми...хубавата зодия си хванала Laughing
Лекарката ми изписа ампули, затова купих тях, определено не са ги спрели - след което видях, че имало и подобен сироп. И се чудя не е ли прекалено да пие калций с такава висока концентрация,

# 609
Ох, Роси миличка, дано всичко се оправи по - скоро. Стискам палци. Не ти е лесно никак.

# 610
  • София
Роси наистина сте се измъчили всички, но дано вече всичко да е наред. Стискам палци мъжа ти бързо да се оправя и да не е засегнат говора.

# 611
Роси, не съм пускала палците. Дано всичко е наред.
Лени, бързо да оздравявате.
Cuckoo, и на Мишето бързо да се оправя. Ели... Hug

Явно сезона е такъв и всички започнаха да боледуват. Аз тази седмица трябва да измисля ден, за да сложим последния Пентаксим на Калина, че достатъчно го отложихме и от сега ме тресе дали ще се разминем без последствия.

# 612
  • При децата ми
Отивам да спя, станала съм в 6.30 ч., умрях от студ в болницата, тъпия им директор не разрешавал да се чака във фоаето пред отделението и чаках 5 часа на стълбите.
[/u]

Роси, без коментар за чакането!! Shocked ConfusedНадявам се всичко да е наред!! Hug Много кураж и на теб!

Аз да помрънкам малко-малката трета нощ подред се буди, реве и заспива много трудно после. Sad На всичкото отгоре ходи при баба си леля си посред нощ! Rolling Eyes Реве за баба си и това е! Ако не я смъкна при нея настава рев и чудо. Отива при нея стои максимум 10-15 мин. и започва да реве за мама! Whistling ooooh! Та така разхождаме се с нея посред нощ нагоре-надолу. Crazy Преди това никога не е правила така. Буди се помрънка малко, суче и заспива, след около час-два пак така, но проблем със заспиването не е имала. Сега какво и става незнам!? Rolling Eyes

# 613
Оффф и на мен ми е едно криво днес та викам я да се оплача.
Първо Александра си заспива на нашата спалня и това си е, баща й я мести после, но ако се събуди през нощта иска пак при нас. Това нямаше да ме притеснява, ако не чакахме бебе, защото или тя ще го буди или то нея, да не говорим моя сън  колко ще е със ставането заради 2 бебета  #Crazy. Снощи ми е скъсала нервите само се будеше и иска при нас, тя като бебе не се е будила толкова.
Второ водите ми намаляват и се притеснявам за бебчо дали ще остиска до другата седмица до секциото и отделно трябва да го следя дали шава. Тесничко му е на милото Sad
Трето влизам да си подредя новите желания за градина за др година и ми пише че Александра не посещава ясла, искам да го променя, но не мога. Питам ги как да го направя, а те ми викат ами директорката щяла да го направи и като се освободят места за прием 2012/2013 щяло да ми се начисли. Питам ги, е тя 1 година ходи на ясла какво  са чакали досега, ако исках да я преместя сега да не е в ДЯ.

Оплаках се, за което дано не съм досадила.
Роси, и аз стискам палци и всичко да е мине добре  Hug
Драга, дано малкия сладък мъж се оправи, и аз се притеснявам каката какво ще ни носи на нас от яслата  #2gunfire
Айде лека  от мен   bouquet

# 614
  • София
Роси, дано това ви е последното изпитание  Hug Ама си силен характер, ей  Peace
Ем, Прашец, изобщо нямаше проблем с децата в цирка. Стояха си и си гледаха през цялото време, някъде към 2 часа с 15 мин. почивка. Чак накрая хем им е интересно, хем ги заболяха ръцете от пляскане. Животни, светлини, всичко им хареса. За който се чуди дали да го посетят, препоръчвам го. Залата не е голяма, удобни столове, не е мизерно като в сглобяемите циркове. Един куриоз чух. Една мадама на задния ред през почивката с дъщеричката и: Мамо, ходи ми до тоалетна- Не, там е мръсно, няма да ходиш; Онова пак: Мамо, пишка ми се в тоалетната- Не може, там е мръсно, а и ти си с памперс  Shocked
Орхидея, предполагам е временно с леглото, но и момента с бебето го има. Все ще се напаснете някак. Peace
Lennyh , минахме го и ние това. Цялата къща се о****ме, добре че поне София не повръщаше. Взех лактофлор и за 2-3 дни мина.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 22:09 от Mime-to

Общи условия

Активация на акаунт