Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 48

• 36 348
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
Герчо,41 или 42 серия излиза?

# 46
Герчо,41 или 42 серия излиза?
пише 42  Peace

# 47
"За сватба трябват поне три серии"....писаха сценаристките....и ето-40,41,42...този път си спазват обещанието Laughing Hug

# 48

Nety44 , благодаря много !!!  Hug Hug Hug

Клипа и песента са невероятни  !!!  Peace

# 49
Щом са снимали сватбата,те са заснели вече 2- 3 серии newsm78
До старта ще навъртят 5- 6 да са напред Praynig
или ще почиват няколко дни за байряма newsm78

# 50
Цитат
After Kerim gets out Fatmagul and Kerim will marry
At this trailer they will have a weeding at CENGELKOY house for real
Wedding shooting completed

БОМБА -

След излизането на Керим, Керим и Фатмагюл ще се оженят! В този трейлър ще ни покажат истинска сватба в къщата в Гетшекой. Снимките на сватбата са завършени!!!
Керим излиза в 42 епизод и след това е сватбата.
Кадир има две къщи и къщата, където ще живее Фатмагюл е тази, в която не живее.
 Party Party Party Party Party Party Party

Герчок , обичам тееееееее !  Hug Hug Hug

След всичките гадости на първи сезон да не са решили да ни разглезят във втори... Сигурно на фона на много любов ще е борбата за доказване на истината , което никак няма да е лесно.... За Асу ще напиша моето мнение - не вярвам още в началото да каже истината... Мустафа е "герой" с двояко значение във филма... Сценаристите ще го люшкат от единия лагер в другия...!?
  Peace

# 51
  • Хасково
Аз си мисля сватбата дали няма да я направят на годишнината им.Те се ожениха в края на 4 серия,която мисля,че беше излъчена на 07.10. 2010,значи тогава имат годишнина,може и в 43 еп. да е сватбата.

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 22:27 от kassandra810107

# 52
Аз си мисля сватбата дали няма да я направят на годишнината им.Те се ожениха в края на 4 серия,която мисля,че беше излъчена на 06.10. 2010,значи тогава имат годишнина,може и в 43 еп. да е сватбата.

Касандра,преди няколко дена и аз се питах какво ли са ни приготвили за годишнината им,но не си спомням кога точно беше-септември беше годежа на Селим и Мелтем,а няколко дена след това Мюнир ги ожени....Напълно възможно е да е било на 22,09-те нали си спазват четвъртъците в сериала...Дори датата на следващото дело е на 17,11-четвъртък.

# 53

Започвам това , много обещаващо начало !?  Peace  Препоръчвам , знаете превода  и субтитрите на кого са !?
Peace

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=64386&edited=1

# 54
  • Хасково
Мисля,че годишнината не е  септември,защото те се ожениха в края на 4 еп. който беше излъчен на 07.10.2010 г,ако спазват датите на които е излъчен епизода би трябвало да  е тогава,но ако е сниман по рано епизода и смятат когато е  сниман може и да е тогава.Тази година 07 .10 е в петък,но това не пречи.То и процеса беше за 16.06,но започна от предния четвъртък,на филм всичко може.

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 23:42 от kassandra810107

# 55
  • Пловдив
Аз съм се спотаила - правя един клип. Надничам в темата и що да прочета - сватба....Божествено....Ох, толкова хубаво, не може да бъде. Къде са гадостите на Яшаранови и на гаргата....Много  мина, мъничко остана....Да не забравим и промо клипа - няма да ни е скучно до 8...

# 56
Аз съм се спотаила - правя един клип. Надничам в темата и що да прочета - сватба....Божествено....Ох, толкова хубаво, не може да бъде. Къде са гадостите на Яшаранови и на гаргата....Много  мина, мъничко остана....Да не забравим и промо клипа - няма да ни е скучно до 8...

Хич даже-идната седмица-промо и трейлър,другата-пак трейлър...и по-другата-40серия....

# 57
Геринке, както винаги ме зарадва с хубави новини Peace
Много се радвам,че ще има сватба в този сериал и че всичко ще се развива добре   bouquet

# 58

И докато чакаме да ги видим щастливи на сватбата, да видим един клип(от днес),само с усмихнат Керим.

">#![/video]

http://www.youtube.com/watch?v=2eEJhNOyT68&feature=player_embedded#!

# 59

Хич даже-идната седмица-промо и трейлър,другата-пак трейлър...и по-другата-40серия....

newsm68 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт