Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 48

• 36 343
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
За Асу съм раздвоена Thinking тя е благородна,но и влюбена в онова гадно влечуго...
ще има борба в нея,струва ми се... особено,ако е задържала бебчето newsm78
но и ако разбере какви ги върши Мустафа с Мелтем, как тормози Фатма,може да да го издаде newsm78
иска ми се някой да е забелязал корабчето-все пак там е селище,и кораба беше акустирал на необичайно место-всяка  една рибарска лодка,минаваща случайно,ще й направи впечатление...
може и друг свидетел да е имало...може и улика да има...
не ми се иска много да го проточват това дело ,засмъртта на Вурал,защото Кадир бей да може да акцентира върху делото за изнасилването Naughty
и Керим е в кюпа-няма го вече и Вурал- единствен свидетел,че Керим не е изнасилвач- и там доста е стегната примката около Керим- искаме да спечели делото Фатма,но с Керим какво ще стане newsm78
Много мъка ни предстои още Mr. Green

Да, много мъка ни чака. Но зрителят знае истината и сценаристи и режисьори, без значение през какви иглени уши трябва да минат - в края на краищата тя трябва да излезе. Не мога и за миг да допусна, че всеки няма да си получи заслуженото. Цял сезон ще се печем обаче на бавен огън....

# 31
# 32
Ако Фатма отиде и говори с нея очи в очи,Асу ще я разбере.И без това е с гузна съвест пред нея за показанията,които даде-може зрънцето надежда да дойде оттам.Асу,ако иска да спаси онзи плазмодий,може и да не каже,че е видяла Мустафа,а някакъв човек-никой не е видял дали е точно така ooooh!

# 33
# 34

Как го съзерцава-сякаш нея гледа Heart Eyes

# 35
НЕТИ Hug чудесно клипче    bouquet  bouquet  bouquet

# 36
Цитат
After Kerim gets out Fatmagul and Kerim will marry
At this trailer they will have a weeding at CENGELKOY house for real
Wedding shooting completed

БОМБА -

След излизането на Керим, Керим и Фатмагюл ще се оженят! В този трейлър ще ни покажат истинска сватба в къщата в Гетшекой. Снимките на сватбата са завършени!!!
Керим излиза в 42 епизод и след това е сватбата.
Кадир има две къщи и къщата, където ще живее Фатмагюл е тази, в която не живее.
 Party Party Party Party Party Party Party

# 37
Герииии Hug много те обичкам    love001  newsm51 txtloves

Да се готвим за сватба Heart Eyes

# 38
Привет на всички и в новата тема!
Много прегръдки за капитана!

Гери мила, иде ми да те изям   love001

# 39
За Асу съм раздвоена Thinking тя е благородна,но и влюбена в онова гадно влечуго...
ще има борба в нея,струва ми се... особено,ако е задържала бебчето newsm78
но и ако разбере какви ги върши Мустафа с Мелтем, как тормози Фатма,може да да го издаде newsm78
иска ми се някой да е забелязал корабчето-все пак там е селище,и кораба беше акустирал на необичайно место-всяка  една рибарска лодка,минаваща случайно,ще й направи впечатление...
може и друг свидетел да е имало...може и улика да има...
не ми се иска много да го проточват това дело ,засмъртта на Вурал,защото Кадир бей да може да акцентира върху делото за изнасилването Naughty
и Керим е в кюпа-няма го вече и Вурал- единствен свидетел,че Керим не е изнасилвач- и там доста е стегната примката около Керим- искаме да спечели делото Фатма,но с Керим какво ще стане newsm78
Много мъка ни предстои още Mr. Green

Да-Вурал го няма,но той едва ли щеше да каже истината....Аз си мисля-нали Керим подаде пръв жалба срещу тях-кой е луд,ако е виновен да ходи сам да подава жалба.Няма логика.Кадир бей каза,че ако не могат да докажат,че са невинни,значи автоматично се смята,че са виновни.Защото никой не би се унижил да подава оплакване за изнасилване,ако не се е случило.Особено прит ях както крият в семейството такива случаи-чак когато момичето умре,се разбира,че е станало нещо....То и при нас също се крие....какво коментирам комшиите,като тук е същото Sick

# 40
Цитат
After Kerim gets out Fatmagul and Kerim will marry
At this trailer they will have a weeding at CENGELKOY house for real
Wedding shooting completed

БОМБА -

След излизането на Керим, Керим и Фатмагюл ще се оженят! В този трейлър ще ни покажат истинска сватба в къщата в Гетшекой. Снимките на сватбата са завършени!!!
Керим излиза в 42 епизод и след това е сватбата.
Кадир има две къщи и къщата, където ще живее Фатмагюл е тази, в която не живее.
 Party Party Party Party Party Party Party

Герчок-много целувки!Твоите слухчета галят ухото ми!

# 41
Колко е хубаво ,че ще има сватба Grinning през каквото и да минат- вече ще са заедно Hug
И ние ще се нагледаме- как се обичат,обичат Embarassed Joy

Детелинко, разбира се ,че доброто ще победи и всеки ще получи заслуженото...Grinning
Освен мамините синчета ,искам да видя  и Яшаранови сринати до дупка Naughty

# 42

Приготвяйте роклите с гол гръб-септемврийска сватба ни чака на 22.09. Hug Hug Hug

# 43

Мацунка, много ми хареса изказването преди редакцията, много ме развесели!  Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 44
А представятели си ме мене като прочета нещо такова, колко се развълнувам и как да бързам да ви го кажа и на вас, натискам грешни клавиши и трия, пиша пак и пращам, после редактирам, ужас, ама хубав ужас!  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт