Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 48

• 36 364
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Мустафата сигурно ще цъфне в ресторанта Mr. Green....да си предложи услугите #Cussing out Много ми е интересно как ще го нареди Фатма #2gunfireСпоред слухчетата тя ще крие любовта си от всички,но действията я издават Heart EyesСигурно ще тъгува и плаче в стаята си и Мерием естествено ще е напълно наясно.Тя е много тактична и никога няма да се издаде с нелеп коментар като Мукито Mr. Green.Но нищо не убягва от погледа и Naughty

# 601
Мерси за снимките- така  със снимки и слухчета по- леко минава времето до нова серия, а сега чакаме с нетърпение и нов сезон Peace
свикнах да виждам Керим до Фатмагюл и ми е малко тъжно, но дано да е за по-кратко раздялата Hug
Мустафа е гадно влечуго и ще се възползва да досажда,но нали има от прокуратурата забрана- Кадир бей му каза ,че няма право да се доближава до нея newsm78 аз на това разчитам Crossing Arms и все пак най- разчитам Фатма да побеснее Mr. Green и да му покаже smile3513

# 602
  • Пловдив
Лилимс, вярно, но май не е в сила още тази забрана. Беше до нея като падна....Може и да бъркам...но като, че ли имаше такъв разговор за забраната.....ами защо я пипна и я вдигна...

# 603
И аз не съм сигурна- само помня Кадир бей когато отиде в гаража и го заплаши newsm78

# 604
Според мен след като Фатма го отсвири,той ще види,че вече е загубил всичко и няма какво да губи.И Яшарановите са му по петите,а той няма на кой да се довери.Дали няма да потърси Асу-преди като имаше проблеми,все при нея ходеше.Там ще е интригата Mr. GreenНо пък Асу смяташе да изчезне някъде...ако е и бременна newsm78....съвсем стана омотано.

# 605
И на мен много ми се иска Селим и Мустафа да се хванат за гърлата- та да не притесняват Фатма,но много ме е страх от Ердоан- защото той в затвора все се заканваше- като излезе да им види сметката на ФиК
Дано смъртта на Вурал ги стрестне и да кротуват,но не ми се вярва много...

# 606
Привет,момичета!
Имате наистина страхотни любимци. Peace Много ги харесвам и се отбивам понякога набързо, да ви чета.
Попадна ми едно ново, мн.хубаво клипче с общи техни кадри и го слагам при вас, newsm78ако вече сте го виждали,моля да ме извините!  Praynig

# 607
Привет,момичета!
Имате наистина страхотни любимци. Peace Много ги харесвам и се отбивам понякога набързо, да ви чета.
Попадна ми едно ново, мн.хубаво клипче с общи техни кадри и го слагам при вас, newsm78ако вече сте го виждали,моля да ме извините!  Praynig

Благодарим ти-клипчето е страхотно Hug  bouquet

# 608
Дали ще пуснат и клипче разширена версия като миналогодишното newsm78 Тук са ми много сериозни нещо newsm78-спрягат Берен с кого ли не,а с никого не са я засичали папараците.Чак дотам ли я докараха да си измислят какво ли не newsm78

# 609
# 610
  • Пловдив

Отдавна не сме слагали тапети....Ето един нов...

# 611
# 612
  • Пловдив
  Ето, нови гифчета. да се концентрираве върху сериала и новият фрагмент утре. Ще ни липсват един до друг, както писа Лилимс...

# 613
# 614
  Ето, нови гифчета. да се концентрираве върху сериала и новият фрагмент утре. Ще ни липсват един до друг, както писа Лилимс...

Две серии се издържат някак...важното е,че след това ще ги виждаме все заедно :love:

Общи условия

Активация на акаунт