Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 48

• 36 360
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Толкова ми липсват....ама като се сетя, че гадориите ще са повече от любовта....Клан Яшаранови начело с изобретателя Мюнир.

# 616
Нета ми е безобразно слаб smile3511
За Мукадес- очакванията ми са за революционна промяна Naughty
Мукадес беше тартора- въртеше ги всички на пръстта си- но... Фатмагюл- петимна за топло човешко отношение ,намери подслон първо при Мерием ,а сега  и при  Керим...
Държеше в ръцете си Рахми- заплашвайки го ,че ще го напусне Naughty...но вече няма алтернатива,наречена Салих Mr. Green  ,бременна е а и Рахми не я иска- и къде ще иде ...надявам се да се завърне този път  с наведена глава...
Защо искам революционна промяна- за съда Peace искам да отвори голямата си уста,но този път "в полза роду" Grinning и да насмете както тя си може Яшаранови и Мюнир пред съда Crossing Arms

newsm10

# 617
Преди малко се върнах от театър, постановката се казваше Сега или Никога. Участваха - Стефка Янорова и Красимир Ранков, Веселин Ранков, Ярослава Павлова. Много забавна постановка, страхотни актьори. Ако минава през вашия град я посетете непременно.  По време на спектакъла задуха вятър, по-голямата част от декора падна, но всички актьори се втурнаха и с помоща на няколко сценични работника го подредиха наново, като през цялото време някой от тях излизаше и импровизирайки казваше нещо забавно, същевременно свързано с сюжета. Просто съм очарована от професионализма им. Просто прекрасни!  bouquet

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 23:58 от gery_dobreva

# 618
  • Хасково

# 619
Преди малко се върнах от театър, постановката се казваше Сега или Никога. Участваха - Стефка Янорова и Красимир Ранков, Веселин Ранков, Ярослава Павлова. Много забавна постановка, страхотни актьори. Ако минава през вашия град я посетете непременно.  По време на спектакъла задуха вятър, по-голямата част от декора падна, но всички актьори се втурнаха и с помоща на няколко сценични работници го подредиха наново, като през цялото време някой от тях излизаше и импровизирайки казваше нещо забавно, същевременно свързано с сюжета. Просто съм очарована от професионализма им. Просто прекрасни!  bouquet

Герчок , благодаря.!!!  Утре ще се обадя на приятелката ми да я питам за програмата и за гостуващите постановки  !?  

# 620
  • Пловдив

Феновете го направиха мъж на 2011 г.

# 621

# 622
  • Пловдив
Как сте среднощ къзларки....

# 623
  • Пловдив

Направих среднощен клип и с него пожелавам лека нощ на темата.По музика на Андреа Баника.
http://www.youtube.com/watch?v=UjCg4YfSHj4&list=PL03D8A80031 … &feature=plpp

# 624
  • Хасково

Мустафата отново отива да  досажда на Фатмето,но Кадир бей ще я защитава.

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 04:38 от kassandra810107

# 625
  • Хасково

Мукито и тя се вихри,явно и те са в нов квартал.

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 04:40 от kassandra810107

# 626
  • Пловдив
Добро утро на всички....

# 627
  • Пловдив

Дано днес имаме повод за още радости...като видим 2 трейлър...

# 628
Добро утро,момичета!Пожелавам ви спокоен и слънчев ден!

# 629

бг мами,скоро ще се видим.....

Общи условия

Активация на акаунт