Значи наистина ограничаването на определени храни и заместването им с качествени и здравословни е начина за сваляне.Аз имам още 5,ще карам в тоя дух и да видим...диети строги не мога да пазя..никога не съм...напрягаме плануването на хараната...
)) Започнах да тичам и да качвам стълби и изобщо яко да спортувам - но това беше преди месец. От спортуването посвалих осезаемо, но после отидохме на море, провалих си спорта и пак се размързеливих...
Дано все пак успея да се стегна! 

Викам да не се разпадне нещо! 

Страх ме е да кажа, но все пак - младежът вече е добре, дори и акитата са му нормални и ... в гооолеми количества
И най-ужасното от всичко е, че кърмата доста ми намаля...от вчера давам и Фризолак, но не съм сигурна дали постъпвам правилно - опитвам се да кърмя веднъж, а следващото хранене да е с Фризо...Георги обаче изяжда не повече от 90 мл, което е прекалено малко за него...преди малко пък изяде само 50мл...Мамите, които давате само Фризо или друго подобно, започнахте ли да давате и скочета 

. Бързо да оздравяваш 
, и Алекс си смуче устните, особено долната. Има моменти, в които не я виждам
, но мисля, че е моментно - когато си открият някоя част от тялото си я изследват децата - и ако е възможно я пъхат в устата си
. Сега са на дневен ред ръцете - да не казвам по колко пъти на ден ги вадя оттам 
. Целувки за Мартин
. Браво за килограмите
, аз имам още много да се боря ... 
. Никога през живота си не съм била толкова, много ме мъчи това, но се надявам да се стегна към края на годината. Не си купувам никакви дрехи сега, щото НЯМА да бъда толкова кила..... И уж все внимавам с яденето, а то... Права си е Чин- всичко е до ген, аз не съм била идеално слаба, но то сегашното не се трае направо, лошо ми влияе на самочувствието...
. Страхотни дечица имаш, да са ти живи и здрави, а на свекървата й тегли една ... 
. То сигурно аз й се радвам повече от детето

. Според мен можеш да пробваш , то детето трябва да се стимулира, да има дразнители някакви, за да се развива... 

Щом свърша с тези от Карфур, веднага ще опитам тези. Много повече ме устройват като цена 

Много се радвам, че се кърмите! Исках да попитам за наддаването на Калина - как е наддаването по месеци? И колко хранения имате в денонощие?