Явор не вдигна температура от Пентаксима, явно пневмококовата ваксина е проблемната, но много будува това дете

Ани, ами Раличка си яде, спи си. Ето сега си лапаше ръцете, дадох й от цеденото снощи. Изяде 20 грама. Явно не е гладна толкова. Спи си нощем по 5 часа. Явно наистина това препълване се получи когато тя започна да заспива в 22:00. Ще видим как ще е занапред. Иначе е станала една дебеланка и е тежичка и като я нося. Абе да си приная в последните дни не се храня почти.. все се тича някъде и не ям

За ваксините, и аз чух, че пневмококовата е проблемната... Пентаксим на Саша са слагали на 6 г. и не е реагирала, ама тя по принцип не е реагирала на ваксини. Вчера ходих при педиатърката на Саша да взимаме разни документи и говорих със сестрата. Тя каза, че и при тях бебетата на тази имунизация са вяли по 24 часа и вдигат лека Т. Но повече са вяли и отпуснати отколкото да вдигат Т. Ще видим утре. Стискайте палци, че ми е притеснено. А два пъти ли ги бодат?
Чинче, тя попита докато пътувахме в колата. Ние говорехме, как еееххх, преди 18 г. станахме гаджета. И тя заби въпроса "А правихте ли секс?" Аз казах "Да", а Ники се разсумтя и й направи забележка, че такива лични неща не се питали

Дескаааа...

Мейдънли, честита нова колица!

Шунче, нормално е това с гнойта. Не знам на какво помага, но определено няма проблем от това.

Орикс, аз шофирам с децата. Слагам или отзад диагонално на мен, защото там е най-безопасното място в колата или до мен. Зависи от слънцето

Кити, бяха пуснали случайно вчера, та намазах с един.. малко по-малък го взех, че исках черен, а имаше десетина бройки и нямах избор.
За цикъла... ще търся статията от Ана. Не знам, може ли пък да ми дойде

Кой даваше на голямото дете кърма за имунитет? Колко да давам на Саша? Аз сутринта я накарах да изпие част от неизпитото от Рали. Хареса й... бляк!