Да са ви живи и здрави дечицата и любимите хора с това прекрасно име - Александър и Александра!
Зизунка и Шунка

За съжаление и съболезнования на Цвети за баба й

Днес бяхме на консултация - 6700 гр. и 65 см. Биха ни и 2 ваксини. Ние с тях нали сме един месец назад и аз го питам педиатъра - А сега четири ли ще му бием

Поплака си доволно, сега спинка, надявам се да няма неприятни реакции

Ние изплатихме стария ни кредит и тези дни мъжът ми изтегли нов, който вече е инвестиран в нова кола, по-точно нова за нас, ето този модел:

Та да почерпя лекичко:

Живот и здраве, в петък се отправяме първо към моите родители, а след това се надявам да отидем и до моренцето.
В старата кола количката изобщо не се събираше, заради газовата, да не говорим за другите неща.
Не съм ви изчела, сега ще се заема с тази приятна задача.
Видях, че Деската е публикувала разказ за Йоанка.
Деска, сигурна съм, че е прекрасен

За имената щях да казвам. Виктор е кръстен на дядо си по бащина линия, т.е. на свекъра ми, но само с първата буква. И двамата с мъжа ми бяхме на едно мнение, че не искаме да е едно към едно, минахме и през друг вариант, докато окончателно се спряхме на него. Малко ме притесняваше как ще му викат приятелите на кратко като порасне, ама майка ми каза - е какво толкова, няма да има галено, Викторе ще му викат и това беше

А иначе ние с мъжа ми си викаме по име - той на мене галеното, аз на него - не винаги