При вас как се отразяват тези имунизации?
При вас как се отразяват тези имунизации?
Та да видим дали румънската ИКЕА няма да ни е по-добър вариант, ако някой познат ходи.
Сега на 8-ми евентуално ще му бият ПХВ, после ще им дойде редът и на тях. Поне една полза май ще има от жълтеницата - отложените ваксини, както май Ани ми писа. 
. Ако ме види да правя подобни изпълнения мъжа ми ще изреве кански. Аз затова така искам да си имам лична кола и само аз да си я карам, кога ли ще ме огрее? Честити 3 месеца на твоя бебчо !!!
влюбена съм в дечицата ти
. На Раличка просто не мога да се нагледам
. Прати й снимка за някой детски конкурс - няма как да не спечели 
. Моята приятелка е накачила разни други, странични играчки, към фабричните, че детето й вече се позаглежда 

. Не е нещо особено, но аз така се радвам... И на него да му олекне малко, че вече беше започнал да се отчайва. Заплатата е много ниска, но няма да се отказваме, ще продължава да търси нещо по-съществено

Ние се бяхме засилили, при това най-скъпата на ФП ми се стори доста тъпа в сравнение с една пак на ФП дето после става на тунелче.

но бързо се успокои, за сега не е вдигал температура,аз му дадох панадолче,но определено е много нервен,едва се издържа...
как става номера,как да намеря групата,кой ще ми каже ?

сега изчезвам,че мрънка
Това със снимката звучи много.. грубо 

Е, няма да са професионални снимки, щото не си изкарвам хляба с това, но ще са добри
имам претенции да поснимвам добре 

но тя е уникална и честно казано досега не съм видяла някой да я е стигнал като идеи, т.е. да е измислил САМ нещо толкова оригинално.
Истината, обаче е, че деца се снимат трудничко. Аз съм голямо дърво и трудно снимам чужди деца, просто защото трудно общувам с тях. Ето, виж колко неща са важни
Саша вече доста е гърчена и нея няма нужда да я забалбосваш, направо й се казва как да застане и какво се иска от нея. Но ако детето не е снимано често застава като препарирано.Препоръчани теми