Избрахме този модел по 2 причини, първо искахме столчето да е със системата IsoFix , за по-голяма сигурност и лесно монтирване. Другото което ни хареса е, че когато детето спи столчето може да се сложи под наклон и по този начин главичката му не пада напред. Нашия бебо вече е 9 кг, така че трябва тези дни да го монтираме, ще споделя впечатления как се чувства по нататък
За сега ползваме столчето за кола от количката на bebe cnfort streety, виждам, че му е тясничко, нищо че го дават до 13 кг.
Там си е доста седнало положението, дори и под наклон... страх ме е за гръбчето му. Иначе кошницата 0-13 вече му е доста тясна
Жива и здрава бъди ти и всички около теб!
Ние се вьрнахме от море, третото за тази година на Бобо, и започваме да хапваме домашни манджи. Правих картофено, а утре и тиквичово пюре ще направя, иначе захраних с диня на 5 месеца и половина на морето. Зьб втори го тормози, та е малко кисел, ама ще мине и това. Опитва се да лази, като се вдигне на рьце, но се изпуска и пада по очи и се ядосва. Слабичьк е още
Искам да попитам по-запознатите - обривьт от храна на какво прилича и кьде излиза ? Малкия е с такава деликатна кожа, че постоянно е в някакви пьпки или червенини. Отдавам го на топлината, но човек не знае...ял е картоф само, иначе е пробвал диня, пьпеш, сладолед, грозде, бира, - количество едно близване. Приятна вечер на всички и спокойна!!!
От утре мисля да започна със захранването, утре моята мома навършва 5,5 мес. Докторката ме посъветва да започна захранване със зеленчуково пюре с един зеленчук и препоръча да е картоф, тиквичка, броколи... да не е със силен пигмент. Тук успях да намеря само ранни моркови на хип, само те бяха от един зеленчук. Според вас подходящи ли са за първо пюре? Забравила съм с какво съм захранила баткото и нали не сме си вкъщи, та не мога да погледна в дневника му
Закъсала съм го, помагайте
Сега видях на сайта на Хип, че имат пюрета само от картоф, но тук не намерих
Сигурна съм, че сте ги разнищили пюретата, но нямам много време да ровя из темите.
От утре мисля да започна със захранването, утре моята мома навършва 5,5 мес. Докторката ме посъветва да започна захранване със зеленчуково пюре с един зеленчук и препоръча да е картоф, тиквичка, броколи... да не е със силен пигмент. Тук успях да намеря само ранни моркови на хип, само те бяха от един зеленчук. Според вас подходящи ли са за първо пюре? Забравила съм с какво съм захранила баткото и нали не сме си вкъщи, та не мога да погледна в дневника му
Закъсала съм го, помагайте
Сега видях на сайта на Хип, че имат пюрета само от картоф, но тук не намерих
Сигурна съм, че сте ги разнищили пюретата, но нямам много време да ровя из темите.
А пащърнака го яде, хем лично на мен ми е по-безвкусен от тиква с картоф, ама . .... Вкусове разни!

Препоръчани теми