, името на детето е Атанас и е роден на 23.март.2011 г.
. Аз имах също проблем през бременността и тук ми казаха, цитирам: "Каква бременност, та това си е жив аборт!"
, но благодарение на сливенските доктори и лежане от ноември месец имам син, роден в деветия месец 6 дни преди термин (и да чукам на глава - жив и здрав)
Ти от кои бургаски лекари не си доволна? Аз попринцип съм от гр. Любимец,Хасковско и специално бих 200 км(въпреки,че можеше и Пловдив да родя,по-близо ми е),за да родя в Бургас...Живот и здраве,следващото пак там бих отишла...Меко казано съм очарована от всички в Дева Мария...
Съвети ? 
Добре дошла.
Приятно изкарване и на вас.
Малко остана и до нашето заминаване на морето, но нещо се опасявам, че след тези жеги ще се захлади точно, когато сме там. 

Аз тези дни имах гости с преспиване /няколко дни/ и се видях в чудо, не знам как успяваш. 

. Затова май до Гърция ще отидеме. Та в тая връзка знае ли някой дали трябват паспорти за децата за там 

. От Бургас съм и се надявам някой път да успея да дойда на среща с Бургаските мами 
. 

/Нямам предвид , когато въвеждате нов продукт, а , когато вече бебо е свикнал с него. Питам, че нали основното ядене си остава кърмата и не се замества хранене.
Вече сериозно си мисля, че ще избият чак като навърши 8 месеца юнака 
Ама нали се крия зад количката... Препоръчани теми