ДНЕС СТАВАМЕ НА 5 МЕСЕЦА
)) Всъщност вече станахме, че малкият ми мъж е роден през нощта
))
)) Кажете ми как да не се влюбиш в този човек
... 
много е хубавка малката. Такова голямо човече изглежда, какво като е по-слабичка, тъкмо ще бъде фина мадама 
Шумът не му пречи.
Можеш да си го купиш от Комсед за 8лв. Наистина е много лек и удобен за хващане. Това, което не ми харесва е, че мрежичката е малко дълга и пада голямо мазане
Тогава храня в шезлонг. И двете имат нива на облегалката и нямаме проблем със "седенето". Иначе и Сами се килва като го сложа да седи. Ама той си е дебел де, нормално е
Захранването обаче нямаше никакъв ефект върху нощното будене. Буди си се 4ч след като е ял първият път и след това на 2, най-много 2.5ч
но вече всичко е ОК
)))) неможе да се наспи един ден човека
ама на щерката не и се спи,к'во да се прави:)))
.
.
, а моята докторка е изключително против захранване преди 6 месеца.
пък и тези килограми 

Хайде и другите мами да се включат, че събирам инфо, а то нещо сложна работа 
Андреа много е порастнала. От последната ни среща при д-р Кемилев....направо все едно виждам друго детенце! Голяма е сладурана!
И ние спадаме към фините мадами
Абе живи и здрави да са ни!!!

.Малко съм новичка,така че ако сгафя ще ме прощавате
Моята точица се казва Елица и е на 5 месеца.Днес бях на консултация и сме 6,215кг. , 61 см.От около седмица вече ядем пюренца-започнах със зеленчуци(картоф,морков,тиква и тиквички) и засега си ги хапваме
У дома се храним къде на люлката,къде на шезлонга...засега се получава
Малко остана и до нашето заминаване на морето, но нещо се опасявам, че след тези жеги ще се захлади точно, когато сме там. 

Първата година на 3 месеца, втората я отидем веднъж, я не... Личният лекар ни звъни да ни привиква...
На 3 лъжичка почва едно опъване
Принудих се да и го давам през шише 
, за столчето - нашето е група 1 до 13кг.мисля,че беше.Ти май си го виждала при Кемилев 
)

Относно жълтък-на баткото дадох като навърши година,но му беше гадно и не го насилвах за повече-само предлагах и той плюе.Едва тази година(беше на 2 1/2) започна да си хапва,но пак не му харесва особено.Аз също не го долюбвам като вземе да ми се лепи по непцето и да преглъщам като фитка
Та малката също ще го опита при навършена година.Пак се олях,но последно да си кажа-давайте предложения за анкетни въпроси
колкото мен.
). После й обясних, че няма как да си избираме какво ще е бебето, така че по-добре, че го има, а пък каквото и да е...... и тя го прие. Когато се разбра окончателно, че е момче, тя ми каза „видя ли, момче е” и може би затова, че пак беше права, до момента не е ревнувала. Сега се грижи много за Виктор – забавлява го, води с него мнооогоо забавни и поучителни възпитателно-философски разговори за живота, правилата в него и семейството, иначе ..... ми помага с къпането
, дава му вода, даже понякога държи шишето с млякото и го храни.

Препоръчани теми