Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
ena4, честита годишнина с малко закъснение. Много да се обичате и разбирате!
А това е само за теб Hug

veset0, Виктор я изкара сравнително леко варицелата. И при вас ще мине леко Hug
Оня ден направихме паспорти на децата, сега си чакам морето Whistling

Хубав ден на всички Hug

# 301
racholina На нас вчера ни беше трети ден картоф, така че днес мисля че не е никакъв проблем да пробваме с друг зеленчук.

Някой ходил ли е скоро до ДМ (този който се намира до Джъмбо)? Някой, ако не се лъжа Дончо беше споменала, че там цените са по-ниски от останалите магазини ДМ. Дали наистина е така, че са ни на привършване памперсите и се чудя дали има смисъл да пращам мъжо до там?

# 302
  • София
Ако случайно някой от вас реши да поръчва такава, моля да ми каже, че в зависимост от финансовите условия, бих си поръчала още една за по-натам.

sirence, аз, ако ще поръчвам такава ще е от amazon, където не намерих този модел, който ти пусна.
Иска ми се вече и двете да поръчам, ама не знам дали ще ми дадат зелена светлина:) Като реша, ще ти пиша.

А аз специално това, което прави пюре, няма да си го купувам, просто исках да споделя с вас какво съм видяла, ако случайно на някой му хареса.

ena4, честита ви годишнина. Много да се обичате още дълги години. И се надявам все пак мъжът ти да е измисли нещо, с което да те зарадва. Извинявам се за закъснението, но вчера нещо се заплеснах и съм пропуснала да ти честитя.

# 303
маца83 , ти мажеше ли го с нещо Виктор?
Моята кукла от снощи е с температура,към 38 градуса...цяла вечер не сме спали..милото така се мъчи...тая сутрин като я видях на светло...такъв рев му ударих...личицето и цялото...толкоз мъчно ми стана,че се мъчи и че аз съм виновна....Бялата и нежна кожичка е цялата в червени пъпки,дори там от където и излизат мигличките има...

# 304
jozyy, аз имах предвид дали ще правиш пауза едни ден, в който да е само на кърма без пюре... Това съм го чела някъде по дебелите книги, но още не съм стигнала до там да го прилагам и се чудех!
veset0, целувам ви и двечките с Ванеса! Пази я да не се опитава да се чеша и да се разраняват пъпчиците, защото остават белези! Може едни да почнат да завяхват и нови да се появяват. Това е нормално, да не те притеснява, така протича варицелата, на тласъци!

# 305
Весето- много сили и кураж  Hug

ena4честита годишнина и от мен,пожелавам винаги да запазите "пеперудите" от запознанството ви

# 306
veset0, мажех и двамата с Вирасут по препоръка на педи. Това е кремче специално за варицела и няма никакъв сърбеж. По веднъж дневно ги мажех Peace Бързо да се оправя малката кукличка Hug

# 307
racholina Не мисля че е необходимо да се прави пауза между всеки зеленчук.

Ради днес си хапна тиквата с голям кеф. Мислех да му дам само 2-3 лъжички, но така му се услади, че като спрях след третата лъжица започна да се сърди и да ми дърпа ръката с лъжицата към устата си. Изяде 1/3 малко бурканче, не че не искаше още, ама не смея от първия ден да му дам повече.. Обаче започна голямото цапане. Досега се разминавахме без препарат за петна, но е крайно време да се снабдя с такъв, че въпреки лигавника, пюре има и по бодито и по възглавницата на тати, която "взехме назаем" докато хапвахме Mr. Green

Да ви се оплача- под блока имаме магазин, пред който постоянно спират бусове, които им карат стока. Лошо няма, само дето бусовете в 90% от случаите спират така, че препречват достъпа до рампата за детски колички и ми се налага да свалям/качвам количката по стълбите. Те са 3-4 стъпала, не е кой знае какъв зор, ама пък в крайна сметка да има рампа и да не можеш да я използваш #2gunfire Говорих с управителката на магазина, да си предупредят доставчиците както и да сложат една табела да се спира на отстояние от рампата, а тя нагла - обяснява ми, че никой нямало да ми откаже да ми помогне с количката по стълбите #2gunfire Така съм им набрала, че мисля да пусна оплакване, ама не знам до кой и къде? И снимков мат`риал съм приготвила Twisted Evil

# 308
Някой ходил ли е скоро до ДМ (този който се намира до Джъмбо)? Някой, ако не се лъжа Дончо беше споменала, че там цените са по-ниски от останалите магазини ДМ. Дали наистина е така, че са ни на привършване памперсите и се чудя дали има смисъл да пращам мъжо до там?
Ние ходиме 2 пъти за послените 2 седмици, че ни беше напът. На промоция 3-ка нямаше, също и големи пакети, така че не си струва само за един стандартен пакет да се ходи. Имаше големи пакети 4-ка и 5-ца, каквито май не съм виждала по другите ДМ (поправете ме ако не е така).

veset0, дано бързо да и мине на Ванеса  Praynig

# 309
Това, че този ДМ е по-евтин, не съм го чувала. Ако е така, ще е добре. Иначе най-евтино излиза Памперс (и синьо-зеления, и оранжевия, и белия) от който и да е ДМ с 15% намаление за рожденици - аз така си купувам и се запасявам от празник до празник на близките. Има четворки синьо-зелен Памперс по 70 броя за 26 и нещо лв в ДМ в Красна поляна (мисля, че и в другите ДМ-и ги има), които с намалението от 15% излизат  около 22-23 лв.

Аз гледам племенницата тази седмица - да ви кажа, разлика от 6 год. между дечицата си е супер - тя много ми помага! Ама нямаме ние време да чакаме толкова дълго ... Wink

# 310
  • София
За памперсите Най-ефтино излиза да си поръчате по интернет от търските Pampers. Излизат към 20 лева. Продават ги в Продавалника. Ако някой се интересува, мога да пусна линк.

# 311
  • София
За памперсите Най-ефтино излиза да си поръчате по интернет от търските Pampers. Излизат към 20 лева. Продават ги в Продавалника. Ако някой се интересува, мога да пусна линк.

redreny2000, и аз ги гледах в Продавалника, но с доставката няма ли пак да излязат като по магазините. Аз 3-ка от сините Pampers купувам от Kaufland за 36лв 112 бр. Тоест излиза ми по 32 ст. едната бройка. Ти поръчвала ли си от този човек?

# 312
Аз от Pampers не съм доволна - пропускат ми, а освен това много бързо се надуват - едно пишкане и памперса изглежда все едно не е сменян цял ден Rolling Eyes От 2 месеца купувам само Babylove и съм доволна, затова и питам за магазина на ДМ до Джъмбо.

# 313
  • Пловдив
Здравейте!
Бяхме се изгубили, бяхме на почивка, беше супер, малката беше мнооооооого лошичка, все на ръце, но пък иначе се върнахме живи и здрави. Бяхме по 5 дни на Велинград,  на Дюни,  и подлъгана от добрите отзиви в бг мама, малко на плаж Нестинарка до Царево в един хотел. Е, на Дюни е прелестно и горещо го препоръчвам на всички, Велинград е ясен на всички, а хотела другия не, че е нещо лош, ама за парите на Дюни си е направо бетонна градина. Но явно всеки има различен вкус, де. Grinning
Весето карантината е 10 дни. Така че толкова трябва да седиш вкъщи, или да излизаш , ама далеч от други хора. Дано се оправите бързо, те бебетата много леко изкарват такива шарки, така че не се притеснявай  Hug
И ние сме на захранване, повечето зеленчуци ги пробвахме, те колко ли са - моркови, картофи, пащърнак, тиква, тиквички и май това е. Сега започваме с малко ябълка. Аз лично използвам готови пюрета, най-вече също от мързел  Embarassed Специално обаче за купено пюре от картоф е наистина доста скъпо за 125 грама да дадеш 2 лв при положение, че един картоф струва 10 стотинки и от него ще направиш повече пюре, ама нейсе.
за преминаването към обща храна .- ами не мисля, че има проблем от пюрета да се мине направо на детска кухня или каквото там дойде, все пак "пюретата" към 8-9 месец са си живи манджи, само че консервирани.

# 314
Привет и от мен!

Не съм влизала от 2-3 дни и само погледнах по диагонал какво сте писали....после ще се върна да прочета по-обстойно Wink

Дара чак днес се изходи като хората, слава Богу! Но при мен нещата не са добре ....... в неделята ми се отпуши гърдата, тоест Дара го направи, но от понеделник съм отново със запушен канал и гърдата ми е твърда. Днес сигурно за n-ти път влизам в банята. Постоянно се загрявам с горещи душове, горещи памперси слагам, ама не става. Дара не иска и да погледне тази гърда, а пък ако случайно благоволи, то е за много малко и не свършва почти никаква работа. Вече почвам да се отчайвам, момичета!  Sad Чета в нета, че номера е само горещи компреси, горещи душове и цедене. Е да, ама аз не мога да се цедя  #Cussing out Нито с помпата, нито на ръка - излиза съвсем малко и не става! Всеки път, като имах такова запушване, всичко се оправяше само и единствено от детето, а то не иска......Вече сериозно се замислям за вкарване на АМ Sad Просто тепърва ще се появяват неразположения заради зъбки или пък за нещо друго и аз опеределно не мога да разчитам на нея, за съжаление! Голям тормоз ми е това! Наистина малко остава, но просто е нетърпимо  Cry

Аз от Pampers не съм доволна - пропускат ми, а освен това много бързо се надуват - едно пишкане и памперса изглежда все едно не е сменян цял ден Rolling Eyes От 2 месеца купувам само Babylove и съм доволна, затова и питам за магазина на ДМ до Джъмбо.
jozyy, Аз също съм много доволна от Babylove и само тях ползвам  Peace В интерес на истината ходих до този ДМ до Джъмбо, но не намерих абсолютно никаква разлика в цените. Бяха на една и съща цена, така че ако мислиш да се разхождаш само заради това - няма смисъл Wink

Veset0, стискам палци по-скоро да се оправи Ванеса!  Peace

Рачолина, за сребърната вода, аз от Ена4 разбрах по 1-2 капки във всяка ноздричка. Само че.....аз нещо не мога да се справя Sad Тя не стои мирна и се отказах. Едва едва успях да я укротявам за впръскването на физиологичния разтвор и после почиствам с Бейбивак ...ианче с чистенето с клечките за уши пак се дърпа и ме е страх да не бръкна, без да искам по-надълбоко Sad.

Маринелс, благодаря ти за съвета за масажа. Аз правех само с движение на дланта в посока на часовниковата стрелка, но ме е страх да натискам. Явно ако ти го покажат нагледно, може да се престраша, но иначе не ми се рискува ...... Wink

Общи условия

Активация на акаунт