Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Знаете ли какви марки пюрета се продават в Карфур?

# 376
  • София
Привет от Гърция Hug с едно бързо въпросче-Къпахте ли бебетата в морето?Тук морето е доста по-солено от Черно море,та за това питам Simple Smile
migeio, как ти завиждам благородно:) Аз бих направила същото, което и Mur вече писа:)
Весело изкарване!

# 377
  • София
Бях на консултация - 7800гр и 68см. и не го ваксинирахме заради пъпки по тялото.

Аз пъпки от алергия не съм виждала на жово, но Никола се опъпчи и го заведох на лекар. Според неговата педиатърка има ухапвания от някоя буба, което е довело до алергична реакция, подсилена от храните и така излизат още пъпки. За потвърждаване на идеята, намерих бълха в леглото. И му поспрях захранването, но ми е много трудно. Той има небивал интерес към храните и ми се налага да се храня докато спи или да ям много бързо, за да изяде възможно най-малко храна.

Вода му предлагам от много малка чашка за кафе, но рядко. Той се забавлява и за разлика от брат си, не напира да бърка с ръце. До сега е направил 1-2 глътки. Митко направи първите си глътки към 8-10 месеца някъде, а пропи редовно всеки ден към 1г 3-4 м. Пиеше сам от чашка(същата съвсем мъничка за кафе), като му сипвах само една глътка и той я изсипваше в устата си. Малко след това започна да пие и от малко шише.

На море тази година не успяхме да отидем  Confused migeio_ , може би ако го изплакнете след това детето, няма да е проблем, предполагам.

Желая бързооздравяване на болните мартенчета  Hug

# 378
Бързо включване от Гърция и от нас ! На Марио днес му се случиха толкова много неща за пръв път - да се вози на самолет, да плава с ферибот, да види морето, да срещне дядо си, който не го беше виждал на живо досега ... Въобще - вълнения всякакви, ама слава Богу - положителни. Малият си беше отличник целия ден на пътуването, дори сам взе интелигентното решение да смени режима си и да напълни памперса с тежкото съдържимо чак следобяд (вместо сутринта) - е, имаше малко фалче, защото преля отвсякъде и трябваше да пера светкавично моите дрехи, количката и неговите панталонки, но вече бяхме на суша, така че не му се сърдих изобщо! Wink
Да ви кажа, че това ми се случва за втори път, и все с този оранжев Памперс - вече спирам да ги хваля, нещо започват да се дънят (и при препълването с пишкане, дори и малко след 4 часа, изглеждат доста уязвими).

Мигио, и аз се чудя още да го топваме ли, какво да правим ... Лекарката каза само крачката, за да не рискуваме разни инфекции, ама ще видим утре как ще бъде - ще действам по интуиция.

Маринелс, а Анастасия пещери покорява  Hug

А ако това, за което пише Илиянааааа е "гръцкото захранване" - горките гърчета! Добре, че нашето е българче Wink

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 22:26 от sirence

# 379
Да ви се похваля, ние през нашата ваканция също посетихме Ягодинската пещера. Дочух, че най-малкия им посетител е 6 месечно бебе, а ние бяхме още на 4 месеца и 29 дена   smile3534 , даже на половината път заспа. Аз се бях притеснила, че на 6 градуса ще му е зле, но той си заспа като пич  Laughing
Скоро мислим и да отскочим до Магурата, но не е сигорно.
Не искам и аз да се оплаквам, но да споделя само, че моята кърма нещо понамаля. Днеска се наливам с течности, дано се оправи скоро. Кирил пък се е запекъл нещо вече 4, 5 дена не е пълнил памперса.
Спокойна вечер  smile3507

# 380
Здравейте и от мен!
Наминавам да попитам мамите,чиито бебчета са на АМ и са навършили 6 месеца... Нали на 6 месеца се сменя АМ от 1 на 2... Вие как го направихте? Ние сме на Аптамил 1 , а сега след 2 дни навършваме 6 месеца и се чудя веднага ли да си минавам на АПтамил2 или първо да смесвам 1 с 2.... и идея нямам..може и странно да ви се стори,че питам подобно нещо,но...

# 381
  • Видин
Аз рязко ще сменя млеката  Peace

# 382
Възможно ли е кърмата да си промени количеството от промяна на климата? Мислих и не се сещам за причина, за намалянето на кърмата ми така рязко, при положение, че се кърмиме както преди дори и по-често, понеже не слиза мляко.... Едната ми гърда е почти пресъхнала... дано да се оправят, помня след вируса така ми се получи, но за 3, 4 дена се нормализираха нещата.
Възможно ли е щом се кърмим редовно, просто кърмата да спира?  newsm78 newsm78 newsm78

# 383
  • Стара Загора
p.atanassovaне бих допуснала,че при често кърмене,е възможно да намалее кърмата Thinking.По-скоро бих се усъмнила за скок в растежа,или наближаващ цикъл. newsm78 Може би това,което си му давала до сега вече не отговаря на нуждите му и с това често сукане бебче просто се опитва да си увеличи количеството. newsm78Дано и други мами се включат с предположения,но ти си знаеш какво трябва да правиш-често предлагане и много течности.В такива моменти,започнах да помагам на малката с помпата,защото по някое време става много нервна,че не пускам мляко,не иска да захапе и рев,рев.Слагам я в кошчето за кола,люлея с крака,а в това време цедя с помпата на "сухо".Тя ме гледа с интерес и се чуди какво правя с манджата й,но поне така мълчи JoyКато тръгне кърмата й казвам,че яденето е сервирано и се понасяме към леглото да папка,че ние само легнали се кърмим Whistling Успех,миличка  Hug

Ena4,радвам се,че нещата отиват към подобрение при вас.Хубава ваканция ви желая  Hug

# 384
Женичка, благодаря ти за мнението, изглежда логично! Определено Кирил е натежал и скоро, когато навърши 6 месеца ще започне да опитва и друга храна, но за момента мисля да потърпи и да видим резултата какъв ще е. Той не ми реве Слава Бога, което ме успокоява, че не е станало критично положението  Simple Smile , благодаря за съветите   bouquet

# 385
Скоро мислим и да отскочим до Магурата, но не е сигорно.
Не знам дали си запозната, но тази пещера е доста голяма и се обхожда за не по-малко от 1 час и 30 мин. Освен това доста често водач не влиза с туристите, така че с малко бебе не знам дали е много добра идея да се влиза там.

# 386
Здравейте момичета,толкова отдавна не съм писала,че незнам помните ли ме вече. Нашата консултация беше на 30.08.11г, Калоян е вече 67см и 7270гр, от началото на 5-тия месец започнахме да се захранваме с оризова безмлечна каша, която приготвям с неговото хипоалергенно мляко. Определено кашата много му харесва, но само половината от обедното му хранене е каша , а другата половина и всички останали хранения са АМ. На 03.09.11г. щяхме да заминаваме на моренце за 7 дни, но на 2ри срещу 3ти малкият започна обилно да повръща, съпроводено със силни коремни болки (милото повръщаше само стомашни сокове и така се мъчеше) и така в 4ч. сутринта в бърза помощ, на следващя ден по лекари.... Сега вече се чувства по-добре, на диета е с Фризо пеп АЦ и не яде нищо друго, пие няколко сиропа и така. Почивката ни се размина, но важното е само детето да е добре.
Внимавайте момичета, че има някакъв чревен вирус в момента !
По същия ред мина и татко му и аз , но аз сравнително леко се разминах, а татко му вдигна и температура.
Сега се готвим за кръщене на 17.09 (Вяра, Надежда, Любов), надявам се вече всички да сме здрави и поне кръщенето да мине по вода  Praynig
Е това е споделих и ми поолекна,
  хубав ден на всички  ви  Hug

# 387
  • София
Момичета,

Е, няма такова отвращение като от този картоф и това си е. Не знам вече какво да правя. Чудя се дали да не сменя зеленчука Thinking или пък да пробвам готовото на Хип Thinking

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 12:54 от redreny2000

# 388
Момичета,

Е, няма такова отвращение като от този картоф и това си е. Не знам вече какво да правя. Чудя се дали да не сменя зеленчука Thinking или пък да пробвам готовото на Хип Thinking

И ние не харесваме картофа... и моркова, започнахме с тиква и сега към тиквата слагам картоф. Но пак не искаме да ядем много пюре... бързо се изнервяме, с тези зъбчета е по страшно от коликите. Много ни мъчи избиването на второто зъбче... Sad

Лек ден от нас

# 389
Скоро мислим и да отскочим до Магурата, но не е сигурно.
Не знам дали си запозната, но тази пещера е доста голяма и се обхожда за не по-малко от 1 час и 30 мин. Освен това доста често водач не влиза с туристите, така че с малко бебе не знам дали е много добра идея да се влиза там.

Преди 3 години влизахме, еда жена ни съпроводи и обясни историята и интересни факти за пещерата. Детството ми е минало в онзи край  Simple Smile много е красиво!
Когато бяхме в Ягодинската пещера беше пълно с хора и също не беше за бързо, доста се ходи в самата пещера, но малкия се държа мъжки и издържа.
Сега в Магурата има ли екскурзовод или само ако се събере група?

Общи условия

Активация на акаунт