Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Къде са снимките и аз да ги видя Simple Smile

# 631
Ехе мамчета какво правите, 5 дена 10 страници сте изписали Wink

Аз само да ви се оплача, пак спираме за 10-тина дни да се кърмим Sad Пак съм на антибиотици, предишния път се върнахме към кърменето... но дали и този път ще стане... това моето ухо Sad

smile3518 newsm45 newsm45 newsm45

# 632
danaqv, във Фейсбук имаме група Мартенски мами 2011. Там съм сложила албумче. Simple Smile Пиши ми на лични как си във Фейсбук, да те добавя в групата, ако не си в нея!

# 633
Ех вчера не влизах във форума и не разбрах за срещата в Борисовата можеше да се включим и ние.

Днес бяхме на консултация. Вече сме 8880гр (+380гр) и 74 см (+2.5см) Grinning Биха му и противохепатитната ваксина.
Вече мина около месец, откакто захранвам Виктор, но повече от 50-60гр зеленчуково пюре не иска да яде. Давах му безмлечна каша с ориз и банан, но също само няколко лъжички и почва да мрънка. Иска да си цоцка само Heart Eyes
Днеска питах педи след като не е пробвал АМ (кърмим се) дали мога да му дам млечна каша, че безмлечните явно не му харесват и тя каза че може. Вие какво ще кажете newsm78
racholina, може ли и мен да ме добавиш във фейса - Милена Тодорова съм Simple Smile

# 634
~divina~ Я наистина ли  Mr. Green Ами то вярно, че света е малък.

Ех че хубави снимки  Hug следващия път и аз ще нося фото  Whistling

matza83 Браво за мерките. И следващия път и ти  Hug

За млечните.... ами все в един момент ще трябва/ ако искаш де/ да му ги даваш. Той пак ще си суче няма да го спираш, така че не виждам проблем.  Peace Виктор яде оризовата безмлечна, но чистата.   Peace  И той в началото не искаше много да яде, но днес добре се справи.  Hug

стефанова оправяй се, здравето е приоритет. Важното е, че до сега си кърмила.  Peace От тук нататък вече така или иначе приема и други храни. То каквото полезно е  могло да се вземе е взето.  Peace

# 635
# 636
mama_vessy, a kakва безмлечна даваш и с вода ли я правиш или с кърма?

# 637
Прибрахме се, оправих багажа, сега трябва да намеря време да ви изчета.

# 638
Да попитам мамите на малки кокони-кога ще пробиваме ушичките?

# 639
  • София
Penmar, аз пък правя други изводи от разказа, който сподели - детето е научено, че работата се върши  само срещу облаги, а не заради самата работа. Тъй като вероятно родителите му са го научили така, не й съчувствам на героинята  Rolling Eyes
стефанова, ако искаш, мога да проверя дали антибиотиците са съвместими с кърменето.
Uinen, колко много си приличат мартенчетата ни  Heart Eyes . Същите ритници, смях, звуци(на тези звуци им викам любовна песен. Кара ме да се влюбвам в него тново и отново  Heart Eyes ). Обаче Никола не може да застане на "четири крака".
То каквото полезно е  могло да се вземе е взето.  Peace
Аз не мисля така. Мисля, че може да се вземе още много, много повече.

# 640
Добро утро и честит първи учебен ден на всички мами с ученичета! И на тези с деца в детската градинка! Wink Да бъде много успешна и ползотворна година, с много знания, но и много забавления!  bouquet
Ние се изпратихме с Емо днес, но колко разочарован беше, че има нова госпожа. Confused Обожаваше си неговата и не знам в какво настроение ще го заваря, като го взимам. ooooh!
Уинен, колко е сладък и колко е пораснал!Много е пъргав с крачетата. И Ева застава на 4 крака и се клати, ама само до там. Laughing
Пак се сетих за никовете. Grinning Mur, Мър или Мур? И sirence, едва ли си сиренце. Laughing
Хайде лек ден!

# 641
matza83, по принцип май  Маринелка е модератор, но поех инициативата да добавям хора, защото май на нея сега и е натоварено. Аз мога да добавям само мои приятели, ще ти пиша на лични Simple Smile И много жалко, че не дойде вчера Sad Нищо, следващия път! И браво на Виктор за мерките Peace
Честит първи учебен ден! Много хубави емоции на донесе на всички първолаци и не само! И само шестички да играят по всички книжки Simple Smile

# 642
Привет,
matza83, по принцип май  Маринелка е модератор, но поех инициативата да добавям хора, защото май на нея сега и е натоварено. Аз мога да добавям само мои приятели, ще ти пиша на лични Simple Smile

Добавих я,извинете ме че понякога се отплесвам,но се старая да добавям пожелалите възможно най-бъразо.

За срещата - надявам се на следващата и аз да дойда,нищо че ще съм без бебе...

# 643
Честит първи учебен ден на мамите с първолаци   bouquet
До нас има училище и всяка година гледам откриването на учебата година. Тази сутрин си помислих, че неусетно и нашия бебок ще стане на 7  Crazy

ena4, идеята беше за Мър (мър-мяуууу), но понеже повечето пишат Мур, и така свинах. Пък sirence сигурно си е сиренце според мен, ама тя да си каже  Wink

И едно въпросче към мамите, които кърмят - успявате ли още да кърмите бебетата навън или се разсейват по всичко наоколо? При нас е напълно невъзможно от около месец. Изобщо не мога да го накарам да суче навън. Размрънква се, че е гладан, но като го извадя само се върти и не иска да яде. Понякога захапва леко, но след секунда се заглежда по нещо и изобщо не засуква. Това става обикновено около 18 часа, че тогава сме навън. Ако сме си в къщи по същото време, похапва понякога по-малко, понякога повече, но не пропуска. Пробвах да го завивам и с пелена навън, за да не се разсейва, но не помага. Избутва я много бързо. Пък и завит в тая жега, още по-малко е в настроение за сукане.

# 644
 Честит ви 15ти септември на всички с ученици! На нас ни е вече за шеста година, но денят пак си е усмихнат и празничен с цветя Simple Smile
  Mur, и при нас е голяма мъка кърменето навън, то и у дома надвечер не ни се получава лесно. Голямо въртене, надничане, хилене... Вечер след баня й давам като добавка кърмата, която съм изцедила предната нощ (изцеждам заради паузите от 7-8 часа), като види шишето, изобщо не иска да погледне циците. Много е любопитна към всичко , което аз дъвча и към масата на вечеря специално. Отделно имаме проблем около моя цикъл, който си идва супер редовно  Shocked, тогава категорично отказва да суче без бой... Миналата събота бях на една лекция-разговор на ЛЛЛ, мацката консултантка каза, че е съвсем нормално да се разсейва много, да й е досадно и да иска да яде с лъжица или с пръсти, понеже й е новост. Предложи ми интересна идея- да вържа нещо шарено на врата си, което да гледа и пипа. Аз съм си махнала всички бижута, защото тя увисва на тях с ръце, но пробвах с един шал на цветя- еми получи се, не знам до кога ще й е интересно, но тя суче все по-бързо, ще сменяме Simple Smile Дано ви се получи и на вас! Навън се опитвам да съм на малко по-тихо и спокойно място, когато огладнее, ама пак се върти като шугава.

Общи условия

Активация на акаунт