А коя книга четат в момента децата ви? - 2

• 55 791
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Ямбол
Знам, че има и друга книжка. Обаче са по 10 лв. тези малки книжки и отложих купуването за по-нататък. Сега да чете на четеца, докато и е интересно.

# 601
  • Варна
Лиляна, аз наскоро се чудех дали да купя тази книжка. Тя има и втора част, не знам дали сте я видели: http://www.book.store.bg/p66118/smeshni-istorii-van-s-cviat-na-k … nimo-stiltyn.html

Тази я взехме от библиотеката преди няколко месеца, на сина ми изобщо не му беше интересна. След първата глава отказа да я чете, не пожела и аз да му я прочета.

# 602

В началото е, засега казва, че му се струва като за по-големи?! (на 12 г. ), ще видим накрая...

# 603
  • София
Започва тази:

# 604
  • Варна
Прочете я за отрицателно време, сега ще гледаме и филма по книгата Wink

с малката четем Приключенията на Пинокио
Скрит текст:
ето това издание

# 605
  • у дома
-най-после й дойде времето  Peace

# 606

и

даже е захванала домашен вестник по темата... но се запали покрай "Пърси Джаксън"

# 607
# 608
  • Варна
си чете сам, аз му чета .

# 609
Изчете Юнки-Марлюнки снощи, а онази вечер ми разказа подроооообно "Цилиндърът на магьосника" и искаше да ми започне "Малките муминтролове и голямото наводнение", за да съм се вържела като Шахрияр на Шехерезада  Laughing

# 610
  • София

У Н И К А Л Н А!
 Mr. Green
както и цялата поредица.
В у-ще си държи Ян Бибиян и си чете по малко, когато му остане време.

# 611
  • София
Чете поредната книга за Лили Чудото. Добре, че в библиотеката има всички книги за Лили, които май са поне 30, че много зле ми влияеше на джоба- те са с големи букви, много илюстрации...прочита ги за отрицателно време.
Преди това прочете Чук и Пук. На театралното ателие, което посещава, ще я разиграват като представление и и беше много полезно и забавно да я  прочете.

"Малките муминтролове и голямото наводнение" и я прочетох аз миналата година, в първи клас. Много и хареса.

Опитах се да и пробутам "Приключения в Сапунената гора"- любима книга от моето време, но не и допадна.

# 612
На края на тази е:

# 613
  • София
Дете 1 - Властелинът на пръстените
Дете 2 + аз - Пипи

# 614

Общи условия

Активация на акаунт