А коя книга четат в момента децата ви? - 2

• 55 763
  • 748
  •   1
Отговори
# 615

Каза, че е хубава, описанията много му харесват.
Аз не помня да съм я чела, помня, че имаше филм по "наше" време.

P.S.
Ако имате излишни книжки за дом за деца, лишени от родителски грижи, погледнете тази тема.
Търсят се нови и използвани книги, главно от списъците със задължителна литература по класове

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688798.0

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 21:01 от svet65

# 616
  • у дома
Баткото чете тази
На малкия чета тази

# 617
  • Варна
Събота и неделя изчете . Днес започна .

# 618
# 619
  • София

Искаше да му купя "Тошко Африкански", защото са чели откъс в училище.
Подкара кжижката отначало, така че в момента е на "Ането". Simple Smile

# 620
  • Ямбол
Големият:

Малката е още на "Далматинци"-те и някои стихотворения. Най-много засега харесва Дора Габе.

# 621
О, Емилио Салгари ми беше любим автор като малка, даже заразих и баща ми и си разменяхме книгите. Но едва ли ще се хареса на дъщеря ми, тя е с други интереси...
Между другото дъщеря ми ми съобщи че е излязла поредната част на дръндьото:

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 15:45 от tsveta_pile

# 622
  • София
Това чете дъщеря ми в момента:

# 623
  • София
Момичета, коя е първата книга от поредицата за Дръндьо? Моят син гледа филма тези дни и иска да му купя и книжки. От коя да започне?

# 624
  • София
Кликни на картинката,  за да видиш описанието в Хеликон Simple Smile

# 625
Започна тази:

Изостави "Сандокан", защото санала прекалено "любовна", а сега явно не се интересува от това...  Laughing

Книгите за Дръндьо са в следния ред: червена, тъмно синя, зелена, жълта, лилава, светло синя, кафява (мисля, че само първите четири са преведени). Ние нямаме само седмата, излязла в САЩ този месец, не знам до Коледа дали ще успеем да я вземем.

# 626
  • Варна
чете у дома, - в училище.

# 627
  • у дома
Събота и неделя прочете тази , а от вчера започна последната част

# 628
  • София
Момичета - мога ли да помоля за помощ? Калоян може да чете почти от година, но все още трябва да имаме доста картинки за да задържа вниманието му, а искам да задълбоча любовта към книгите.
Търся  енциклопедия за 7 - годишен, книга игра или нещо подобно, като съм изкупила всичко за рицари и пирати, защото му е най-интересно. Ще съм благодарна за съвети     bouquet

# 629
  • София
Момичета - мога ли да помоля за помощ? Калоян може да чете почти от година, но все още трябва да имаме доста картинки за да задържа вниманието му, а искам да задълбоча любовта към книгите.
Търся  енциклопедия за 7 - годишен, книга игра или нещо подобно, като съм изкупила всичко за рицари и пирати, защото му е най-интересно. Ще съм благодарна за съвети     bouquet

http://www.helikon.bg/search/?qstr=%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B … D0%BC%D0%B0%D1%80
И петте книжки от поредицата са страхотни.  Peace
Освен това, в Хеликон са на страхотна цена!

Общи условия

Активация на акаунт