А коя книга четат в момента децата ви? - 2

• 55 761
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря за идеята Ирина. Ще отскоча до Хеликон тези дни да купя от тях, защото изглеждат интересни.

# 631
Момичета, от утре има панаир на книгата в НДК. Отстъпките са нормално около 20%. Фют със сигурност ще имат щанд, видях в сайта им.  Peace

# 632
  • София
Благодаря за идеята Ирина. Ще отскоча до Хеликон тези дни да купя от тях, защото изглеждат интересни.
Може и онлайн. Аз така ги взех. След 2 дни ми ги доставиха. Peace

# 633
  • София

# 634
  • София
Зорница се е запалила по Шерлок Холмс. Wink

# 635
  • Варна
  у дома, в училище.

# 636
  • София
Тази ще изчете на един дъх:

и много му харесва. Купила съм и останалите 3. Сигурно ще продължи с някоя от тях.

Коя е втората от поредицата- "Родрик командори" ли? 

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 12:30 от Vivi

# 637
А, "Малкият Плюк" го четохме през лятото. Много ми хареса форзацът Simple Smile Въобще симпатична книжка.
Ането си купи поредния "Дръндьо" (ох, абе "Дневникът на едно мрънкало" си е това заглавие, ама айде) ииии последната, май, от Рик Риърдън.
Поне разучи старогръцките митове (за да ми докаже, че не й е каша в главата, щото аз мърморих много).
Купихме си и чудната книжка на Умбра (Ирина Катеринска) - "Малка книжка за Коледа". Не е детска, но е прекрасна - а Умбра ни обеща ако има детска, да я пусне при нас Simple Smile Даже се запасих с дървени бъркалки, за да правим шоколада на клечка.

# 638
Започна:

Някой да знае романи със съдебни дела - по-добре детски/юношески, но в краен случай и за възрастни Синът ми играе постоянно една игра в съдилища с всичките му адвокати, прокурори и съдебни заседатели и попита за такива книги...? (предложих пак да опита "Да убиеш присмехулник, но акцентът не е там).  Предложих и Агата Кристи и А. К. Дойл, но не се интересува точно от криминалки и детективски романи. Не че искам да потъва още в съдебните дебри Wink На мен изобщо не са ми приятни...  Rolling Eyes

# 639
  • София
Погледни поредицата за Теодор Буум на Гришам. Точно каквото искаш е, стига да не ги е чело детето ти Simple Smile

# 640
Благодаря, Елл!
Изглеждат подходящи, не ги е чел, ще пробваме! Simple Smile
Чудя се дали на български, за да види термините и езика на родния език или от Амазон на английски, предполагам със същата терминология, която познава от тези съдебни игри на Nintendo. Но от Амазон няма да пристигне до Коледа... Ще помисля, благодаря отново! Simple Smile

# 641
  • София
Ванда и бандата на момичемразците
 http://www.book.store.bg/p17948/vanda-i-bandata-na-momichemrazci … gmar-gajsler.html
На мен заглавието ми прозвуча малко странно, преди два дни я взехме от библиотеката и сега ще взема да я отворя , за да видя какво става вътре. Flutter На малката много и харесва.

# 642
  • навсякъде
Ние за пореден път препрочитаме Хекс Хол. Препоръчайте ми други книги подобни на Здрач и Хекс хол  Praynig

# 643
Моята дъщеря е много малка,но обожава да й чета книги.Все ги носи и казва"чети,мамо чети" Heart Eyes Засега от поредицата"Приказки за лека нощ" и сериите с моите животни,горските,домашните животни и подобни...Но най-любима книга е  от поредицата"Моята първа книжка-Азбуката"С илюстрации под всяка буква.Благодарение на нея още преди 2 месеца научи азбуката по свое желание и сега с гордост я казва освен на нас,на цялата рода,че дори на педиатърката си Laughing Тази книга сама си я чете Grinning

# 644
  • София
Reiny Heart Eyes как е тази книжка? Моля те за отзиви, че се чудя какво да купя на 13 годишната ми племенница.

Общи условия

Активация на акаунт