А коя книга четат в момента децата ви? - 2

• 55 802
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
Започнах да им чета "Приключенията на малкия Никола". Не бях я чела, но нали следя препоръките тук  Laughing На мен страшно ми допада, не спирам да се хиля. Дребосъкът не може да я разбере напълно, мисля, че го объркват многото чужди имена. Въпреки това и двамата много се забавляват. Ще я предложа пак на големия след 1-2 години, когато се запознае добре с училищните порядки и ще може да я оцени.

# 588
Започна да чете Робинзон Крузо и много му допадна .Преди това Приключенията на барон Мюнхаузен,но след 3та глава я остави.

# 589
  • София
До вчера- Двойната Лотхен. Прочете я и от днес е на Матилда. Като цяло точно такъв тип книги допадат на осемгодишната ми дъщеря- за истории с момиченца най-общо казано.

# 590
  • София
До вчера- Двойната Лотхен. Прочете я и от днес е на Матилда. Като цяло точно такъв тип книги допадат на осемгодишната ми дъщеря- за истории с момиченца най-общо казано.
Ако не е чела Тайната градина, сигурно също ще й хареса.
Моят чете

# 591
  • София
Дете 1      Дете 2

# 592
  • София
1. Косьо: 2. Зори: 3. Галя и мама Wink:

# 593
  • София
sweetkids_mama, подсети ме, че съм пропуснала Радослав. Mr. Green
С него четем приказната поредица на Егмонт.
Снощи четохме тази:  Laughing

Онази вечер - тази

# 594
Възхищавам ви се, мами с по три деца! Simple Smile

Синът ми препрочита:
и

# 595
  • София
Третокласникът подхвана тази,

Останала е от батко му.  Laughing
Дребосъкът ме "тормози" с тези тия дни:

# 596
# 597
В момента:

# 598
  • Ямбол
Малката ми първокласничка почти е изчела тази:

Остават и няколко странички(10-15). Между другото я препоръчвам за малки читатели, много интересно и смешно е изписан текста. Ето тук може да се видят някои страници: http://www.book.store.bg/p65476/smeshni-istorii-misteriozniat-ry … nimo-stiltyn.html
Вчера и качих на четеца "101 далматинци" и тя от мерак я зачете.

Големият чете "Дивергенти":

# 599
Лиляна, аз наскоро се чудех дали да купя тази книжка. Тя има и втора част, не знам дали сте я видели: http://www.book.store.bg/p66118/smeshni-istorii-van-s-cviat-na-k … nimo-stiltyn.html

Общи условия

Активация на акаунт