Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 22 919
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Брююютру. Сънувах, че споря с някого, който твърди, че Еди Редмейн бил грозен. "Как тъй шъй грозен" беше тезата, която защитавах. hahaha

За гейството - и Мечо спрягаха за гей, ма то верно подозрителни бяха с Том.  Laughing

# 181
Boomer, имах предвид, че никакви такива "новини" вече не ме учудват. Ако се вярва на всички клюки, 2/3 от готините мъже трябва да са гейове.
Абе не вярвам, докато не пробвам и ми откаже, един вид Mr. Green (Мечтии Whistling)
Не знам дали ме разбра, че нещо ми куца изразяването през нощта...Mr. Green

Хахаха
Еми че то си е така само дето повечето се крият повече пък и то не им е изписано на челото...
Интересното е, че и готините мацки вече почват да влизат в тази група...  Flutter
Мини през темата ни за The L Word, ще се учудиш колко от готините мацки са открито НЕхетеро-...
 И това не е само от ПР съображения  Crazy
А колко ли не са открити в Холивуд или в Империята, да не говорим за България??? Twisted Evil

За това последното се знаят на ухо в поне 3-4 доста оборотни имена (нямам предвид тези като Мариус, а от открито щастливо "семейните"), но тук всичко е под сурдинка, тъпото е че сме си едно голямо село и се знае, няма къде много да се скриеш, но няма начин някой да излезе на корицата на ЕВА и да обяви "I am GAY"!!!  ooooh!

Уфффф разфилософствах се в ранни зори я да почнем с разсънването  Blush

# 182
Венага сгризвам парче шоколад, не можах да се наспя.  Tired

Все ми е тая кой герй, кой дваж по-гей, само да спрат разни като Елтън Джон да мяучат, че им се тъпчели правата. Що Фрай не реве, интересно!

# 183
Що Фрай не реве, интересно!
Тц Тц Тц
В дълбока грешка си за Стивчо
http://www.guardian.co.uk/media/2009/apr/30/stephen-fry-letter-gay-rights

# 184
  • Ænima/Albuquerque
Ама да не са бритове де. Laughing Mr. Green

Е то тогава направо нова тема си трябва  Twisted Evil

Мъхъ. Ще я кръстим "Гейовете! Гейовете!"  hahaha

Ко прайте маймуни? Гействате тия дни, гледам.  Mr. Green
Извън хомо-тематиката, да честитя рождения ден на Тим Бъртън!
Жив, здрав и все така цветно-носталгичен да ни е.
Също и Сър Конъри, Шон Конъри, който става на 81 години, а е все така готин!  Heart Eyes

# 185
Добрютро!

Да си кажа и аз, макар и непопитана  Mr. Green

Хич не се вълнувам, че елементи като Вин Дизел или Уентуърт Милър били гейове, изключително анти са ми типовете с визия "не напускам фитнеса от 11 до 5"  Sunglasses
Като видя разни анаболни типчета с опънати до скъсване тениски...  ooooh! Сигурно се намират за много хот  Whistling Както и да е, отплеснах се  Mr. Green

За това последното се знаят на ухо в поне 3-4 доста оборотни имена (нямам предвид тези като Мариус, а от открито щастливо "семейните"), но тук всичко е под сурдинка, тъпото е че сме си едно голямо село и се знае, няма къде много да се скриеш, но няма начин някой да излезе на корицата на ЕВА и да обяви "I am GAY"!!!  ooooh!

Поименно, Бумър, поименно, както е модерно да се казва във форума напоследък  Mr. Green

# 186
Поименно, Бумър, поименно, както е модерно да се казва във форума напоследък  Mr. Green

Хахаха  Laughing
Виж сега това е скъпоструваща инфо която е добита с неимоверни усилия  Crossing Arms
нека ти го формулирам така, доста се спекулира по жълтите вестници с различни имена...
Въпреки очевАдните глупости, които се пишат да речем едни 50-60% от имената са верни  Mr. Green

# 187
Не съм отваряла жълт вестник/списание не помня откога, но както се казва, с очите си да видя Яне Янев или Сергей Станишев на калъп с жена, пак няма да повярвам, че не са гейове  Mr. Green

Имената може и на лични, благодаря  Sunglasses

# 188
Имената може и на лични, благодаря  Sunglasses
Плащането по банкова сметка Wink

# 189
  • Разпиляна във въображението
За гейството - и Мечо спрягаха за гей, ма то верно подозрителни бяха с Том.  Laughing

Доста лансирах темата. Честно, по едно време много се съмнявах. И сега съм на мнението си, че докато не му видя езикът заврян устата й на публично място, но не и по време на снимки - ще се съмнявам. Mr. Green

# 190
Добро утро  Hug

Да се изкажа и аз по гей темата - в някои случаи е за предпочитане да са гей. Ето и пример:

По-добре с Том, отколкото с мрънкалника.

...докато не му видя езикът заврян устата й...

Боже, опази! Само не в на онази устата, че ще се отвратя.

# 191
Имената може и на лични, благодаря  Sunglasses
Плащането по банкова сметка Wink

Много си стисната, не делиш пикантна информация  Crossing Arms  Laughing

Кой Том, дами?  newsm78  Blush

# 192

Доста лансирах темата. Честно, по едно време много се съмнявах. И сега съм на мнението си, че докато не му видя езикът заврян устата й на публично място, но не и по време на снимки - ще се съмнявам. Mr. Green
Може ли да питам за кого иде реч за да дам мнението на "ПРО"  Joy

# 193
Айде да не е в нейната уста, може ли в нечия друга, моля.  Mr. Green

Бум, съвсем отгоре сканирах това на Фрай, но не съм в дълбока грешка - това не е рев. Ако можеш да откриеш едни излияния на Елтън Джон пак в Comment is free, ще видиш разликата. Просто има добри и лоши начини да се каже нещо си.

За Роб иде реч, мойто Роб.  Laughing Чакам мнение. Помня, че Мириел верно по едно време беше почти сигурна в нежното му сърце.  hahaha

ПП Сега видях, че това не е в comment is free, ама ме разбра, пак в Гардиън беше дращил и оня мазняр.

# 194
  • София
Аууууу! Не! Мечо си е мъж, моля...

Уентуърд Милър също. Слънчо, кво против имаш него   Thinking

А, добро ви утро!

Общи условия

Активация на акаунт