Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 23 172
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Колко отдавна не съм препрочитала нещо негово...  Blush

# 316
Каква новина !
http://dnes.dir.bg/news/velikobritania-chi-arl-grey-9378476?nt=9

Само така, с вас сме, никакви промени! Ама-ха!

# 317
  • Ænima/Albuquerque
Слънчо, не съм щастлива от последните ти аватари.  Crossing Arms

# 318
Споко, нали знаеш, че всичко е временно явление, само Фрида е вечна  Wink  Heart Eyes

# 319
  • София
Слънчо, прекрасна си. като истински слънчоглед!  Hug
И да - Фрида е вечна...

# 320
Споко, нали знаеш, че всичко е временно явление, само Фрида е вечна  Wink  Heart Eyes
Фрида е жена с минало, а Дебора с бъдеще  Hug
(само да ги видя поне веднАж Джес с Пам, моооля)  Praynig

# 321
Сонче, време беше да го заплюеш тоз гений!  hahaha

Бабината им трънкина на Туайнингс, нямат ли си друга работа, че ще ми засилват бергамота и ше му слагат лимонови простотии! ooooh!

# 322
  • КиТ
Eddie Redmayne  - може ли да ми се зачисли,ако е свободен.Мерси bowuu

Бутру. Може, ама ми се чини, че някой даде заявка за него. Да си каже, който беше.

Заплюх го аз Дю и ти ли падна в капана на Устоите  Laughing Laughing Laughing,давай подкупи ако искаш да делиш,като не имаш възможности да издирваш друг незает елемент  Wink Peace

Слънчо и аз да те похваля за новата визия   bouquet  bouquet

# 323
  • София
Довърших Spooks! Или може би е редно да кажа, че те ме довършиха  newsm45 Много, много, много емоция... Никой ли не го е гледал до края на 9 сезона, та да сподели мъката ми?

И отново съм във филмова дупка... мисля да си догледам един турски сериал! Моля ви, спасете ме!!!

# 324
О, Ване, да не са почнали пак Листопада?  Crazy От един месец съм без телевизор и не съм в час  Mr. Green

# 325
  • София
О, аз никога не съм го почвала него и точно този сериал супер много ме дразни... нищо друго не дават по бтв заради него  Sick

# 326
Колежката ми е в отпуска, но когато се върне, надлежно ще ме осведоми какво се случва в сапунките, сигурна съм  Laughing

# 327
  • Срещу планината:)
 Rolling Eyes а уж ти гледах списъка бе Плами,явно още не е актуализиран. От един друг филм го скивах,но в Устоите затвърди добрите впечатления.

FlutterЩе ли се откажеш от него и без това си имаш там един чаршаф със заплювки

Шефе не съм с чужд мъж,а с твоя за да му се любуваш   Mr. Green  bouquet

# 328
  • София
Колежката ми е в отпуска, но когато се върне, надлежно ще ме осведоми какво се случва в сапунките, сигурна съм  Laughing

Малииии, да и устроя ли атентат, за да не те мъчи ...   Thinking

# 329
  • Разпиляна във въображението
О, Ване, да не са почнали пак Листопада?  Crazy От един месец съм без телевизор и не съм в час  Mr. Green

Послучай тръгването на сапунката по телевизията, колегите на половинката са се събрали с мезета и бира да го гледат Whistling

Общи условия

Активация на акаунт