Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 24 222
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • Ænima/Albuquerque
А, и аз бях така  Mr. Green
Не знам кой ме би да гледам втория филм (нещо май исках да им се смея на глупостите), та посегнах и към книгите...  Blush  Whistling

Мпфъх!
И аз почнах втората "серия" за да се посмея.
Посмях се, обаче тоя филм ми докара нарколепсия и заспах, като дъб още по средата.  Mr. Green

# 511
Ти пък, Вал, как няма да троши легла, нали е натрупал сто годинки стаж в целибата?  Joy  Joy
Всеки на негово място би бил неудържим  Laughing

Да не забравяне нагризаните възглавници, дано да са ги включили, за да се сцепя от смях.  hahaha

# 512
Аз се заздрачих първо с книгите, изгълтах за норматив първите три, а после тъй като нямах търпение да изчакам четвъртата да излезе по книжарниците, четох някакъв покъртителен фенски превод. От потрес и аз почнах по едно време да хипервентилирам  hahaha.
От книгите залюбих страстно Джейк, поради тази причина не обърнах никакво внимание на Робърт като Ед във филма, поразочаровах се и от Тайлър, общо взето филма не ме впечатли. Така и не можах да стана фенка на Патинсън, а не е като да не ме облъчваха с негови снимки в здрачната тема, а пък на колко хвалебствия по негов адрес се начетох....
Филмите стават все по-смехотворни. С радост ги гледам и им се смея Twisted Evil.
В крайна сметка хубаво е, че здрачния вирус ме тръшна яко, но премина много бързо. Като последица ми останаха само четирите книги на една лавица в хола, от които да се срамувам след време Laughing и една тениска на Джейк, която по времето на най-тежкото заздрачаване измолих мъж ми да ми донесе от Щатите (вече не я нося даже и вкъщи).

Вал, мерсаж, че ме светна за Killer elite!  Hug Не го знаех, но непременно ще се гледа.

# 513
Да не забравяне нагризаните възглавници, дано да са ги включили, за да се сцепя от смях.  hahaha

Е как, то това е еманацията на любовното изригване  Mr. Green  Joy  Joy

Злате, ако нямах фен-тениска на Дневниците, можех и да ти се посмея за твоята с Джейкъб, ама...  Whistling

И да не забравя да спомена - много обичам да срещам случайно съфорумки из София  Flutter

# 514
Ти не вАжиш, Злато, ти си боледувала от книгите, тва не е толкова срамно, въпреки че и те са малоумни.  hahaha

А облъчването против волята ти може единствено да ти докара дамянски синдром, аз така я развих тая болест. Простете за спама.

# 515
  • София

Ване, защо след двайсет-и-кусур теми за пръв път научавам, че си била Флюбена в Здрача?  Crazy

Не знам, може да не съм го казвала. По пронцип заради Здрачната тема се разрових в доста теми от подфорума и слчайно попаднах в британската, която беше току-що направена.

Хубаво изживяване ми беше Здрача... романтично наистина, но и много се смях. Например Бела като пие кръв, за да може и бебето в корема и да пие. Толкова е глупав и наивен тоз момент, та чак... ма айде - нали има любов ще им простя  hahaha

# 516
  • Somewhere far away
Пф, вече по кината ли е този глупост? Аз бих го гледала само заради Питър Фачинели..всичко друго е пълен провал, и актьорите , и историята... само той си заслужава.

# 517
Никва прошка - смех до дупка! Отсега си тренирам коремните мускули за епизодчето, в което Бела и Едьо играят шах, моля ви се, през медения си месец, на плажа!  smile3532 Направо ми се приисква на кино да го гледам, за да мога да се насмея на воля, ако съм сама няма да е същото.

Ване, аз тебе те знам от Дневниците, май.  newsm78

# 518
  • София
Е, чак провал не бих нарекла нещо, което завладя света.

Пуци, може. Аз г/д по същото време се намърдах и при Дневниците, но тях ги гледах, след като изчетох Зазоряване и Среднощно слънце.

# 519
  • Somewhere far away
Еи какво като е завладял света?
 хохо, нека си го е завладял, аз си казвам за мен че е провал, за света не е , сигурно, но за мен е малко лигава цялата история. Просто не харесвам такъв тип филми, такива масовки - мисля че просто не си падам по комерса! Това не значи че филма не е успешен, мноого добре виждам, че всеки втори го харесва и е или лудо влюбен в едуард, или в Джейк.  hahaha
Филмчето става за убиване на време и ако си нямаш друга работа ей така... но не е нищо кой знае какво и не мисля че заслужава чак такива овации и аплодисменти. Wink

# 520
Ха, аз бих го нарекла невиждан финансов успех. Покрай тоя филм името на Съмит се разчу, почнаха и други филми да правят. Тъп или много тъп, фактите са си факти, а и има неща, които компенсират тъпнята. Достатъчно съм плямпала по въпроса.

Интересно е обаче, че всички имат позиция за въпросния филм, не познавам човек, който да е тотално безразличен => успехът е налице.

ПП Не разбирам потребителката писала преди мен - нали имаше и други теми, защо се самоизмъчва тук?  newsm78

# 521
  • Somewhere far away
Е то няма как да нямам мнение , тъй като непрекъснато ми го навират в очите. Колкото и да се опитвам да стоя настрана, невъзможно е защото отвсякъде за него се говори и пише. За да нямам мнение трябва даживея в гората. Или в някоя пещера!  hahaha hahaha

ПП. потребителката писала преди мен, може би забелязва когато пиша само в тази тема, защото има доста голямо его. И и може би точно поради това високо его не вижда когато пиша в другите теми, а вижда само когато пиша в "нейната" тема. Е какво да се прави... всеки вижда каквото си иска. Grinning

# 522
Злате, ако нямах фен-тениска на Дневниците, можех и да ти се посмея за твоята с Джейкъб, ама...  Whistling
Смей се бе, Слънчо, то си е за смях как на дърти години ми изпадна акъла. Аз като тийнеджърка не бях такава, сега какво ми стана. На кино съм ходила да гледам само втората част, обаче ако искаш, Пуце, може да ходим заедно на четвъртата и да хейтърстваме на воля  Twisted Evil.

# 523
  • София
А, моля ви се Злате - никакво хейтърстване! Само много смях и трески от леглото hahaha
Ама пък как се радвам, е ще видим малко страст в Патинсън  Blush

Злате, чак сега прочетох, че си ходила да гледаш баш втората част...  Joy Joy Joy Аз ако я гледах на кино щях да откача от чакане Едуард да дойде и Джейкъб да си отиде!

# 524
Ух, бе, сладурана!  hahaha hahaha hahaha

Злате, никво хейтърстване, имам смях за смеене! И да оплача начина, по който правят от мекия Мечо атлетичен гъз, хрмф!  Crossing Arms

Ване, страст по-скоро в Бел Ами ще видим, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт