Отговори
# 315
milined отчетните теми са за майки на деца, родени в дадения месец, в дадената година. За това има тези списъци в началото. Всеки с въпроси е добре дошъл, но няма особен смъсъл да се записва всеки задал въпрос на първа страница. Четох ти хронологията, доколкото разбрах нямаш бебе, а по-голямо дете-деца. Пък и въпроса Проходиха ли ви бебетата в тема, в която всички са на 9 месеца още повече ме навежда на тази мисъл. Ако имаш въпроси си добре дошла, но мнението ти кой-кога да се записва на първа страница малко не е от значение  Peace Доста момичета ти отговориха на еднаквите въпроси и двата пъти, може да си прочетеш мненията, ако ти е важно  Peace

# 316
  • Варна
Къртицата излиза по погрешка на нудистки плаж между краката на мадама. "Ежко, ти ли си ", пита Къртичето, но никой не му отговаря. Пак: "Ежко, ти ли си, бе" - мълчание. Души, души и през сълзи
- "Ма ти си умрял, бе, Ежкооо!"

Ох, не, не мога, нЕ!
smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImao

# 317
Такаааа Алекс удържа фронта, и даже май Т поспада 37,2 беше последно.Интересното е , че той като че ли не страда от това.Онзи ден в 04 през нощта - той с 39,6 напът за спешното ми се хили , говори , па-пака и т. н все едно нищо му няма.Егати.Хора казвам ви няма инфекция, проверяваха му ушите 100 пъти,кръв и урина в норми.Както не вярвах на това "Т от зъби" май трябваше да ми се случи ,за да повярвам.Три са напът .Както и да е .Ще чакам

сърдитата мама- аз не помня някой да е казал, да не пишете повече , а просто , че ще бъдете изтрити от списъка newsm78

# 318
 Пък и въпроса Проходиха ли ви бебетата в тема, в която всички са на 9 месеца още повече ме навежда на тази мисъл. Ако имаш въпроси си добре дошла, но мнението ти кой-кога да се записва на първа страница малко не е от значение  
Аз ли не мога да смятам или какво?Нашето дете е родено на 01.10.2010 година/след 3 дни става на 11 месеца/ и затова потърсих темата за деца родени през месец октомври и попитах за да може да се ориентирам/е.
А по въпроса за ходенето дъщеря ми проходи преди навършване на 9 месеца.Всички ми казваха да не й давам,че краката й щели да станат криви,ала бала,ама можеш ли да го удържиш такова напористо дете?
Просто исках да разбера имали други ранопрохождащи.
Не всеки иска името му да е някъде,пък било и на първа страница.
За да пишеш тук или там,не е необходимо ничие благоволение.
В темата
Re: Малките октомврийски крачета, имат обущета. Плахо крачат, прагове прескачат.
Това по важно ли е:
Публикувана от: Miss Fine  
 Добро утроо! Днес съм почивка, две седмици не почивах и малката е станала от 4,30 да си оползотворяваме деня. Едвам пъпля, че вчера и към 1 легнах с всичкия си акъл...Сега ми се приходи на пазара, да се заимаме с някоя друга играчка, ама мъжа ми не ще и да чуе, явно пак трябва да се тръшкам  

Публикувана от: _илка  
ох, кеф!
изтегнала съм се на горното детско легло и шаря из нет-а. Йоси си играе на земята с разпилените играчки на сестра си, сега й погна книжките. А тя спи на дивана в хола, явно е станала по-рано и се е класирала там за детско, ама няма кой да й пусне и е заспала.  

Oтколкото да попиташ имате ли зъбчета,като по учебник ли излизат и да ли сте проходили.

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 15:52 от milined

# 319
Проходиха ли вашите дечица или правят ли опити?
А зъбките ви като по учебник ли излизат или като нас,против правилата първо 2 отгоре и сега 4 долу.?

ЕТо това ти е включването, сещам се да. Ами какво да кажа - грубо и неучтиво. Като отиваш да говориш с някоя приятелка, едно здрасти не казваш ли? Защо си мислиш, че тука ще ти отговори някой при положение, че дори не поздравяваш? newsm78

# 320
milined ами като не искаш да ти е името на първа страница, защо се правиш на ощипана, защо ще махаме други имена  newsm78 Ти явно си баба на октомврииче, няма лошо, добре дошла си, но ако започнеш с това ще е много по-учтиво вместо да размахваш пръст какво се случва в темата за въпроси, който най-малко тебе засягат. Отговориха ти и двата пъти като пита доста майки, не видях никъде да им благодариш или да споделиш при вас как е например. А да цитираш мой постове или тези на Илка е малко грозно направо.Ако си по-учтива, съм сигурна, че ще ти се отговори със същото  Peace
  Абе тва да не е бабата на Фил и Тед  Crazy Що ли се занимавам и аз с глупости...

# 321
milined, Миличка, тук не е "бързи въпроси и отговори за октомврийчетата". Давай го малко по-кротко, ако обичаш.Това е отчетна тема, добре, че благоволи нещо да се отчетеш... И добре, че влезе ти , че някой да ни каже какво да правим и какво да си пишем hahaha

Айде , със здраве ooooh!

Абе, мацки, що да е стрес обучението на мъниците? То си е под форма на игра, моя каквото знае не съм го насилвала, показвам - повтарям и ако иска го прави.

# 322
  • София
  Абе тва да не е бабата на Фил и Тед  Crazy Що ли се занимавам и аз с глупости...

Мис Файн - Фил и Тай бяха. Ама схванах идеята.

Сега като не писах нищо "отчетно" дали няма да ме "банне" модератор, а?

# 323
  • София
 Joy Joy Joy

Милинед, мерси за разведряването   bouquet

А кои са Фил и Тай?  Rolling Eyes

Аз си мислех за първа страничка нещичко - направо след като и последното октомврийче навърши 1г. да се махне целия смисък и вече само колажче, в което който иска и държи детето му да е на първа страница да участва, който не - здраве да е.  Thinking

П.С. туко що разгледах албума за колажа - имаме страхотни октомврийчета.
Може ли някой да ми прати парола, че и ние да се вредим  Embarassed

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 16:35 от _илка

# 324
Тини дано пада температурата  Praynig и не качва повече.
Илка днес нали сме се отдали на безсмислени постове та да те светна  Mr. Green Имахме една мама, която уж роди близнаци преждевременно, тука ревахме, спасяваха ги-голяма драма. Мамата уж с счупен таз, сватбата им гледахме, медения месец, простотия велика и накрая се оказа, че всичко е измислица. Ама цялата бременност беше измислена, с месеци бяхме във филма, скайпове и тн. Що рев изревах за тия бебета...Има доста хора със сериозни психически проблеми  Crazy
  Аз не искам да се махат имената от първа страница, щото нямам мозък и редовно проверявам кой как се казва, какво бебе има и кога е родено, че не всички имат лентички с имена и дати  Peace

# 325
Честити месечинки!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Днес забелязах в устата на Дая афти, които са бели на бузките отвътре и червени точици по долната устна отвътре /дано го обясних добре/. Thinking ...Храни се....звънях на доки,но днес неделя няма кой да ми вдигне  Rolling Eyes  Някои имал ли е такова нещо и дали е мазал ....Утре ще я заведа да я види лекар....Може и  нещо мръсно да е лапала, знам ли всичко навира в устата   Shocked  уж постоянно мия играчки.......... ooooh!
Тръгваме на кръщене след час,после ще ви чета Peace

# 326
Илка днес нали сме се отдали на безсмислени постове та да те светна  Mr. Green Имахме една мама, която уж роди близнаци преждевременно, тука ревахме, спасяваха ги-голяма драма. Мамата уж с счупен таз, сватбата им гледахме, медения месец, простотия велика и накрая се оказа, че всичко е измислица. Ама цялата бременност беше измислена, с месеци бяхме във филма, скайпове и тн. Що рев изревах за тия бебета...Има доста хора със сериозни психически проблеми  Crazy
  Аз не искам да се махат имената от първа страница, щото нямам мозък и редовно проверявам кой как се казва, какво бебе има и кога е родено, че не всички имат лентички с имена и дати  Peace

Верно това го бях забравила.....Луд сериал беше Naughty

# 327
Даила, пу пу, не сме имали такова, дано бързо минава.

Тини, поздравявам те най-искрено за това, че не си дала АБ. Дано бързо се оправя малкия герой

# 328
Това,което съм цитирала не съм си го измислила аз.Затова е цитат.
По въпроса,как е при нас,отговора е във втория ми въпрос"
"Проходиха ли вашите дечица или правят ли опити?
А зъбките ви като по учебник ли излизат или като нас,против правилата първо 2 отгоре и сега 4 долу.?"
Кое е грубото,кого съм засегнала или обидила?
Ако има засегнати,моля да бъда извинена.

# 329
milined , явно не си запозната с отчетните теми.  newsm78
Добре дошла си с въпросите, но малко по-спокойно. Тук наистина сме хора,
които пишем от повече от година, дори се познаваме лично.
Това,че си споделяме ежедневието, вълненията и пр. е абсолютно нормално,
колкото и да ти се струва странно. Ако имаш конкретен въпрос и искаш мнение на повече хора само по него - най-добре в "Нашите деца". Хайде със здраве...

Момичета, да мина към по-важното, хехе. Черпя ви виртуално за моята Мила.
Вече е на 5!  Heart Eyes

Детското парти мина, но беше супер лудница, ужасно детско меню, отвратително обслужване...
Сега ще пробваме с ббк, ама в тоя дъжд.  newsm78

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 23:31 от Milla Elaine

Общи условия

Активация на акаунт