Шегувам се разбира се, но наистина копирам в уърдовски файл, че после да не питам пак като двойкаджийка
ох писна ми вече......пращат ни на детски хематолог......не може да пие вече Молтофер, толкова дълго го пи, стига толкова.....явно не е от желязото нисък, ох.....писна ми вече.....
Единствено няма космонафт за зимата, но може и да го оставя като ме пита някой от гостите, че и на тях незнам какво да казвам, аз за сега това се чудя. Тука компанията която сме си обикновенно се питаме и си казваме, та сега мисля това по-скоро. Ще обиколя магазините да набележа някоя дрешка

Но пък мисля, че ако няма видими пролеми няма за какво да се тревожиш! 
. В момента сме толкова зле финансово, че знам от къде ще вземем пари за празненството. Но, ако изобщо стигнем до подаръка, ще е играчка.
. Хубаво е, че можете да приемата всичко с усмивка 

Скъсява ми се живота, ама какво да се прави. До сега я друсах, два часа не иска да заспи и реве. Иначе температурата ту спада около 38, ту скача нагоре...Ще мине 

Чак сега сядам, след малко ще кача и моите снимки.
Ще се оправи, но е адски неприятно!

Имаме си кофичка с фигурки за пускане и в нея се пъхат други кофички една в друга. И конус с рингове си има, но не се и опитва да ги реди. Може би музикална играчка, макар че и такива има няколко... Ще ви следя да видим какво ще измъдря накрая.
и то съвсем целенасочено, два пъти. Доскоро беше „мааа, мааа“
И вече крачи смело, хваната за ръчички.
Благодаря на Стелисима, която вчера даде идеята 

На Лидия тортата си беше блат, крем, блат, много вкусна. Според мен поразгледай някоя по-малка квартална сладкарница. Нашата беше точно такава.
Препоръчани теми