Отговори
# 555
  • София
Свекървите няма да ги коментирам .... ЩОТООООООООООООО
Нали? Дааа.....
Хей Зарат, тези дни пак правя copy-paste на всяка твоя дума, така че... внимавай какво приказваш  smile3503 Шегувам се разбира се, но наистина копирам в уърдовски файл, че после да не питам пак като двойкаджийка  smile3532

# 556
Малечко е пак с нисък хемоглобин, този път 96 Sad ох писна ми вече......пращат ни на детски хематолог......не може да пие вече Молтофер, толкова дълго го пи, стига толкова.....явно не е от желязото нисък, ох.....писна ми вече.....
За яслата, и ние трябва да го пускаме на 15.09. обаче аз не искам, ще отлагам до декември, ще видим как, някаква бележка от педито трябва, да отлагаме по медицински причини.....

# 557
Веси, за усвояването на желязото помага витамин С, а калцият от млечните пречи. Предполагам, че го знаеш, но да напомня  Peace

# 558
Здравейте!  Hug

Не знам дали е коментирано, но понеже наближава месец, изпълнен с рождени дни на нашите малки човечета, та искам да ви попитам, мислили ли сте какво ще им подарите?  Laughing Интересно ще ми е да прочета на какво сте се спрели...?  Grinning

# 559
  Ева и аз все се чудя какво да купя. Но май партито ще и е подарък, мисля и торта да и поръчам хубава, тука са доста скъпички  Crazy Единствено няма космонафт за зимата, но може и да го оставя като ме пита някой от гостите, че и на тях незнам какво да казвам, аз за сега това се чудя. Тука компанията която сме си обикновенно се питаме и си казваме, та сега мисля това по-скоро. Ще обиколя магазините да набележа някоя дрешка  Simple Smile

# 560
Цвети, как са тортите в Английско? Тук са пълна скръб.
Ядат само сметанови и плодови, никакво разнообразие.
Аз открих едно френско патесери, там има поне нещо по-вкусно,
но и си е скъпо.

Ева, и аз още не знам. Мисля някаква масичка с разни джаджи по нея,
или ниска количка....ще видим.

Веси, не го мисли толкова желязото. Тук дори не ги изследват.
Кой с ниско, кой с високо - нямаме представа никаква.
Нали детенце е ок? Може да въведеш храни, богати на желязо, които да консумира с някакъв цитрусов фреш, и така.  Peace

# 561
Мис Файн, как е Мишелката? Hug
Веси, сигурно правилната диета ще оправи работите, дано всичко да е в нормите занапред! Hug

Ева, ами малкият доста си играе с една играчка на кака си - пускат се едни топки по спирала и се завъртат и влизат в една дупка и после се вадят, може би нещо такова, такъв тип. Другото е дъска за рисуване може би, защото отсега като види молив и страшно се изнервя, ако не го получи веднага. Та поне да е нещо не чак толкова цапащо, защото дивана ни е няма такава кочина просто. А ни предстои и парти за рождения ден. Blush Mr. Green

# 562
Здравейте! Hug

Ние си имаме първото зъбче! smile3521

Веси, много неприятно, но дано бързо се оправи всичко с малкия! Hug Но пък мисля, че ако няма видими пролеми няма за какво да се тревожиш! Peace

Ева, идея си нямам за подарък на малечко Tired . В момента сме толкова зле финансово, че знам от къде ще вземем пари за празненството. Но, ако изобщо стигнем до подаръка, ще е играчка.

Блурмой, весело е при вас Party . Хубаво е, че можете да приемата всичко с усмивка Hug

Фис Файн, добре ли се вече? Praynig

# 563
  • София
Много сте писали вчера и днеска, мързи ме да чета сега, но стигнах до оплаването на Веси и се сетих ,че тук май не съм ви писала - приятелка на баба ми си търси да гледа детенце, става въпрос за Варна. Не е първа младост, но добре се справя.  До скоро гледаше четири хлапета на наши приятели, чужденци, бяха много доволни. Аз лично не я познавам жената, но е горещо препоръчана от баба ми, която пък е много взискателна от към възпитание, режим и хигиена.

отивам да си посрещам половината семейство - таткото и каката, че бяха навън малко и после ще дочитам  Hug

# 564
При Симона, за първата годинка, добри попадения бяха играчките за фината моторика. Различни фигурки да се слагат в съответните дупки, ринговете, които се редят на конус, топките, дето се бутат по метални линии и т.н. Повечето варианти са евтини и не натоварват бюджета. За Радо ги имам готови от Симона, та ще следя и вашите предложения.

Иначе в отчетната се споменаваха и волан или кола с дистанционно за момчетата, мека кукла бебе за момичетата, кубчета и др. , за които нямам преки впечатления.

# 565
  Имаме си зъъъъбббббббббббббббббббб  newsm44 smile3511 smile3514 Banghead Скъсява ми се живота, ама какво да се прави. До сега я друсах, два часа не иска да заспи и реве. Иначе температурата ту спада около 38, ту скача нагоре...Ще мине  Crazy
  Олето ме подсети, че нямаме кукла. Тя не че другите играчки ги отразява де, ама все пак.
  Мила тортите тука са отврат. Сух блат с мармалад, отгоре приятно изглеждащ айсинг и срок на годност 3 месеца без да седят в хладилник...Наскоро ядох обаче много вкусна дори и по българските стандарти торта-уникална-50 паунда е много мъничка такава торта, нормална сигурно е над 100. Ще ходя да ги гледам скоро. За сега правя опити и аз да си направя, докарвам ги на вкус, само на вид малко ми куца, но пък важното е да е вкусна.
  Отивам да се гръмна  Crazy
  Забравих да кажа, че зъба е горен кучешки  Shocked

# 566
Miss Fine, първо зъбче ли ви е? Защото и моята има само едно избило зъбче до средата и то е горе, преди кучешкия.  Rolling Eyes Сега ще видим от къде ще се подадат други.  Laughing

Благодаря ви за споделените идеи, относно моето запитване.  Hug

# 567
  • София
Срещичката беше много приятна, както винаги! А мамите - страхотни сте!!! Всеки път ми вдигате настроението много и задълго   love001 Чак сега сядам, след малко ще кача и моите снимки.

Марвина, все на тоето момче ли тази лаймска болест.....  Weary Ще се оправи, но е адски неприятно!

Бобче, Веси, дано се случи това, което искате! Успех и късмет!
Бобче, ама как така поставяш условия кога и колко искаш да работиш? Бравп бе, страхотна си  smile3501

Облаче, чудесно че Бори вече е добре! Колко бързо се възстановяват децата  Mr. Green Аз май не съм виждала снимки на твоето юначе  newsm78

Мис Файн, честито зъбче!!! И вие ли с горно зъбче като нас? С Марая стават трички, на които зъбчетата не се показват като по учебник  hahaha
Тази вечер Ева пощуря и мнооого ме хапе и болииии  Twisted Evil Трудно заспа, утре ще чакаме зъбче.

И аз гласувам за играчка за РД, обаче не знам какво би зарадвало най-много мъничето ми  newsm78 Имаме си кофичка с фигурки за пускане и в нея се пъхат други кофички една в друга. И конус с рингове си има, но не се и опитва да ги реди. Може би музикална играчка, макар че и такива има няколко... Ще ви следя да видим какво ще измъдря накрая.

Днес Ева каза „мамо“  newsm44 newsm68 smile3501 newsm10 и то съвсем целенасочено, два пъти. Доскоро беше „мааа, мааа“  hahaha И вече крачи смело, хваната за ръчички.
Днес също и подадох сок със сламка и тя пи веднага - откъде знае как се прави не знам  ooooh! Благодаря на Стелисима, която вчера даде идеята  smile3501

Малиии, какъв чаршаф, като за лека нощ  Embarassed Извинете ме, мацки!

# 568
 Имаме си зъъъъбббббббббббббббббббб  newsm44 smile3511 smile3514 Banghead

Честито! Дано по-леко избиват другите! Praynig

Миме, понеже Мирчето сигурно не е прочела, а пък ти не си чела по-назад (Пашик пита същото Laughing ), да ти отговаря, че на снимките Евичка яде супичка от кухнята, а не плодово мляко Peace

# 569
Честито зъбче на Мишелка! Hug
Честито мамосване на Арим! Hug

Мила, винаги съм се чудила всеки в чужбина се оплаква от тортите, ами тука са си много добри честно да си призная. Rolling Eyes Нямат въображение и се прави само снимка отгоре, не е като в Бг с фигурки и всякакви красотии, но далеч не са лоши. Thinking На Лидия тортата си беше блат, крем, блат, много вкусна. Според мен поразгледай някоя по-малка квартална сладкарница. Нашата беше точно такава. Peace

Общи условия

Активация на акаунт