Отговори
# 645
Мишана, фурна за вграждане, ехаа. Това много яко звучи.
И на мен ми с еиска фурна за хляб, ама толкова са грамадни, че не си купувам.
Вградена е идеално.

Буболече, ще разправяш за партито, че и ние да вземем някоя идея.
Аз уж вече съм решила как да го направя...да видим.

Пашик, приятна разходчица.

Бобче, и моя се регулира.

Сега се връщам от гимнастика. Ей, голям кеф. Нико игра с какво ли не.
То не бяха меки топки, препятствия разни, катерене. Чак аз се уморих, хехе.
Но го записах де, ще ходим всяка седмица до края на януари.
Тук голям дъжд пак, мислех да се разхождаме до около 2 часа, но се отказах.
И двамата сме мокри. Tired

# 646
  • София
Бобче, цикълът ми е едно към едно с това, което описваш за твоя - по 5-6 дни си закъснява най-редовно.
Ей и сега младоженския ни (без деца) спа-уикенд ми мина с цикъл, щото си дойде когато си реши, без да погледне в календара или да се поинтересува от моето мнение по въпроса  Laughing

# 647
Честито на празнуващите!
Май ще съм последната оЦиклена...
Да ви питам за възглавниците - на вашите мъници слагате ли вече и какви? Доколкото си спомням до годинка или две няма нужда, а след това - на какви сте се спрели? Питам, защото мушморочка понякога ляга на нашите възглавници, но за малко, май й са интересни вече.

# 648
Привет и честит празник на всички!

Ина мен ми дойде 2 месеца след раждането и от тогава си е абсолютно редовен. И като спрях да кърмя също.  Peace

fata_morgana , Ники спи без възглавница, но така си играе с една преди заспи, направо и разказва играта. То е е дърпане, хвърляне, ядене, завиване и като умалее се просва от горе и и заспива. Иначе е съвсем ниска, от комплекта с обиколници.

tani_07 , честита ви последна месечинка! Hug

Момичета, моето мъниче не иска да яде само. Опитвам вече втора седмица, слагаме го с нас на масата, сам на стола, давам му в ръчичка или в чиния, слагам и на таблата на столчето и не ще. Хваща храната, мачка я в ръка и я хвърля, но изобщо не посяга да си я сложи в устата. Иначе умира за нашата храна, но трябва да му давам, той стои с отворена устичка и чака.

# 649
Здравейте и честит празник на любимия ми град Пловдив!

Пашик, приятна разходка из Одрин. Ако беше казала по-рано щях да ти препоръчам едно страоотно мястно да хапнете един страоотен специалитет Mr. Green

илка, ама то и колата ни е голяма. Отзад има място за още две седалки, които махнахме, защото ги ползваме рядко и така.. Wink

Оле, да и аз от разстройство се притеснявах, та само сутрин и в ранния следобед му давам млекцето. Онзи ден наистина имаше едно изхождане повече, но вчера пък беше хремав и разбрах че е от зъбите, а не млякото.

Бобче, само месец не кърмиш и вече искаш да ти идва на секундата. По-спокойно. Ти нали смени климата (беше си тук), пък и стресови ситуации около теб - колкото искаш, така че според мен е нормално да ти скача цикъла. На мен в Белгия ми закъсняваше от студа - ходих веднъж-два пъти на солариум и веднага си дойде на мястото.

Мила, завижд за гимнастиката Laughing Моя какъвто е стегнат, твърдотелесен и дървеничък има огромна нужда от подобни занимания ми се струва.. ама къде ти! Crazy

Рени, а други предмети (без нещата за ядене) поднася ли ги към устата си? И Алтай си играе, но като се наяде. Ти поне се радвай, че уста ти отваря, на мен ми се налага челни стойки правя, докато го нахраня. Tired

Даила, струва ми се, че ако наистина беше отслабнала с половин кило щеше да я усетиш - бузки, краченца, дупе... Thinking

..и точка. Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 16:43 от bubolechence

# 650
  • София
Честит празник на всички!

REni - защо се притесняваш, че ти трябва да го храниш? Нали си яде като му даваш? Според мен е раничко да очакваш сам да се храни.

Леле какъв порой се изсипа при нас. Георги се събуди от гръмотевиците - даже и дограмата не можа да заглуши тътените.

ХЕйли, Аник - надявам се, че не сте били на вън в този порой. А въобще видяхте ли се?

АЗ чакам всеки момент да си дойде Рая. Тръгнаха по обед от Лом, но е изкрънкала чичо си да я води до Клисурския манастир. Той им е кажи речи по път.

АЗ още нямам цикъл. Ама и заместено хранене няма при нас. Тия дни имам едни болки ниско долу, като че ще ми идва, ама няма нищо... Но и не се оплаквам.

Мила - много приятно звучи тази гимнастика. Искам и аз. Whistling

# 651
  • Stavanger,Norway/ Varna
иринополис и аз съм с такива болки, ама никакъв го няма. отделно, така ме тресе нервата, че ще изтрепя всичко живо в къщи, че и с колегите все се спречквам.

МИла има лека температура и е отпаднала, хремава и раздразнителна. незнам, ще спим ли тази нощ. Утре вече, трябва да отида на работа....

# 652
  • Русе
Мерси за пожеланията момичета  Hug
Рени и при нас малчо все мачкаше храната и я хвърляше но тези дни му роди главичката че може да се яде  Joy hahaha ама е много смешен -първо хваща с цяла шепа късчето и после слага шепата в устата ,ама чат пат късчето е паднало на масата и нищо не лапа  hahaha но поне се опитва де , а като го мързи зяпва и чака да му поднесеш нещо

# 653
Честити последни месечинки!
Буболече, ти вече си започнала обратното броене Hug
Рени, ама много раничко ми се струва да очакваш самостоятелно да се храни детенцето. Моето не иска аз като го храня да яде, пък да яде сам също не се сеща, по същия начин само чупи, маже и подобни.
Бобче, не се притеснявай за цикъла, аз съм изчела почти целия кърмачески форум докато се изпочпвам на работа, та това е доста често срещано и не е притеснително.
Фата, и моят цикъл не е дошъл, не ми и трябва честно казано.
Мишанка, честита фурна, много вкусотийки да сготвиш в нея.

# 654
Legro - много ми се струва як този сайт със животинските гласове. Светлозар се забавлява много като му имитирам различни животни, та нямам търпение утре като се събуди да му ги пусна.
Мъника обича също да скубе, но повече обича да хапе  Sick Косата някак успявам да спася с връзване, ама с това хапане направо  newsm45
Сам яде само царевични пръчици - защото са по-дълги, пробвах да му слагам на масата малки залчета храна, но той като видя, че му е трудно да улучи устата си, се отказа и ме чака с отворена уста да му ги давам аз  hahaha Но малки са си още дечицата за самостоятелно хапване, поне по мое мнение.
Възглавница засега не слагам, но някой път като заспи на моята много се поти, та няма да бързам, но съм решила като купувам някой ден да е някоя по-мекичка - но не съ проучвала още въпроса де.
А цикъла - моя пък след раждането все с 4-5 дни подранява. А придобих и друга "екстра" - вместо да ме боли корем като преди, сега ме боли и то адски много и нетърпимо глава - но само едната половина + окото и зъбите от същата страна, един месец е едната половина, а другия - другата и така се редуват. не знам какво е това чудо, но дано е временно, че иначе не ми се мисли  #Cussing out
Приятно моренце на заминаващите   Nature Sunny

# 655
Рени, ама много раничко ми се струва да очакваш самостоятелно да се храни детенцето. Моето не иска аз като го храня да яде, пък да яде сам също не се сеща, по същия начин само чупи, маже и подобни.

О, никак не е рано! Ние от самото начало се храним така. Ако ви е интересно, тук може да прочетете повече за метода BLW http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599813.0;topicseen

# 656
  • Stavanger,Norway/ Varna
И азмисля, че не е рано. Ако детето е свикнато от рано да хапва залчета самичко, на този етап, вече са много умели, както и финната им моторика се развивадоста добре. Товаго казвам от личен опит и с двете си деца. Мила се храни изключително добре сама, както и много добре си играе с млаки предмети. Дайте възможност на децата, не ги подценявайте. Те са едни малки умничета. Ще се поумажат малко първите няколко пъти, но след кратко време, ще си отработят техника   Peace

Благодаря за отговорите за цикъла, момичета   bouquet

# 657
Те са едни малки умничета. Ще се поумажат малко първите няколко пъти, но след кратко време, ще си отработят техника   Peace

Точно!  Hug

# 658
  Да се разпиша да не ни забравите  Simple Smile При нас нищо ново, плаче по цяла нощ, върти се охка. Редуваме се да я гушкаме, тя се сепва, реве. Поне в количката спи що годе, като я друсаш и така  Confused Добре, че мъжо помага, че на мен нервите не ми издържат, срам ме е да ходя на работа вече, като облак се нося и съм супер туткава. Днес и дадох панадол преди лягане. Много съм против така да се дава, но и тя не е спала от няколко дена и я боли.
  Честит празник!

# 659
Мис файн, ужасно ми звучи положението ви! Някакви хомеопатии давала ли си? Дали няма да има ефект? Hug

За възглавничка - още не сме мислили, на малкия си му е екстра и така. Само от време на време се проства на моята възглавница като ме види да лежа, даже снощи така заспа Laughing

За хранене сам - само корички хляб и по една бисквитка от време на време си хапва сам. Но му отне много време да се сети т'ва в ръката му за какво е.

Нинче, видяхме се днес. Беше страхотно! Малките много се забавляваха, ние си починахме докато те спяха. Дъжда ни хвана, но само малко (Ани май повече Laughing  Hug )

Иии нещо МНОГО смешно Joy Joy Joy
Цитат
Потребител 1: Искам топки.
Не защото си нямам лични.
Имам в предвид анимираните топки, които правят най- различни яки неща. Много им се кефя. Разбрах, че е малко сложно, но се надявам да ми помогнете.
Потребител 2: Имам едни, но не са анимирани. Да ги разклатя ли?
Потребител 3: Разклати, снимай и слагай за аватар. Отдолу можеш да напишеш: "Тез червени дооооомати кой ги..."
Потребител 1: Става въпрос за жълтите топки, които някои от потребителите във форума използват в съобщенията си. Най- често пият бира(заедно и поотделно), карат се почервенели, сочат разни "документи" и ухилени мърдат вежди, а една топка в ролята на поп чете от Библията и прикажда с кадилницата. Често ги използва например ХХХХХХ, който по неофициални данни има най- много такива топки. А може би и други...

Общи условия

Активация на акаунт