На море в Гърция - 5

• 127 479
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Не намираш, защото плажът се изписва Paralia Ofryniou или Офринио, села са Karyani - Orfani - Ofrinio, а Орфинио, не съществува такова място, и да, наистина няма много предлагане, основно се продват имоти, явно този район сега се развива, след българското нашествие от туристи, защото го рекламират, като най-близкия курорт до София.
Все пак излизат няколко предложения
http://www.goldensuites.gr/
http://siapartments.eu/%D0%90%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%B … D1%8F%20-174.html
http://siapartments.eu/%D0%90%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%B … D1%8F%20-174.html
http://paralia.hit.bg/page4.html
http://siapartments.eu/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE%20%D … B8%D1%8F-145.html

А ето тук е обяснено, защо тепърва се развива
http://siapartments.eu/index.php?page=page&id=5&main_menu_id=22

Ама защо толкова скъпо около Кавала, нямам друго обяснение, освен масовото посещение от страна на българите, доколкото знам солунчани ходят на Халкидики и по на юг.

# 211
Момичета, един въпрос и аз - има ли проблем да се преспи някъде /на Аспровалта например/ за една вечер само? Защото тука по нащо море много се цупят и повечето не се съгласяват  newsm78
Много ще съм ви благодарна да споделите  Praynig

# 212
  • София
evhen, благодаря ти за бързата реакция.
Как ли не го изписах - нищо...и нищо. Само едни апартаменти.
И аз имам същите наблюдения като теб - учудващо скъпо за тази част на Гърция. Обяснявам си го с хубавия плаж и близостта до Бг.
Пратих запитване до goldensuites, ще пиша като ми отговорят. Лошото е, че малко късничко се сетихме и трябва да намерим нещо за утре.... Crazy В краен случай ще смениме мястото.

# 213
Здравейте,

Едно бързо въпросче, което няма начин да не е коментирано, но искам да питам какви репеленти ползвате за децата, гледам, че има на Чико, казаха ми за някакви гривнички...

Благодаря за съвета предварително. Hug

Ползваме спрейове Аутан Фемили и Офф. Първият е за деца над 2 г., а вторият за деца над 3 г.

# 214
Да ви попитам, момичета, че мъжът ми сега тука ми изкара акъла. Приятел му казал, че трябва паспорт за дъщеря ни, когато ще ходим в Гърция. Аз си спомням, че четох някъде, че паспорт не е нужен, щом е с двамата си родители и е страна от ЕС. Ама той ми вика: "А как ще докажем, че сме й родителите?"
Кажете, трябва ли ни паспорт за щерката /на 1г. и 6 м./? Че няма никакво време да го вадим този паспорт.... ooooh!

# 215
Да ви попитам, момичета, че мъжът ми сега тука ми изкара акъла. Приятел му казал, че трябва паспорт за дъщеря ни, когато ще ходим в Гърция. Аз си спомням, че четох някъде, че паспорт не е нужен, щом е с двамата си родители и е страна от ЕС. Ама той ми вика: "А как ще докажем, че сме й родителите?"
Кажете, трябва ли ни паспорт за щерката /на 1г. и 6 м./? Че няма никакво време да го вадим този паспорт.... ooooh!

Задължително паспорт! Няма как иначе да докажете, че е ваше дете. За всеки случай носете и копие от акта за раждане.

# 216

Естествено, че трябва паспорт за малката! Ние нямаме нужда от паспорт, защото можем да пътуваме в страни от ЕС с лични карти, но за децата е задължителен.

# 217
За децата е задължителен паспорта!

Аз да попитам - за първа почивка в Гърция с детенце на 3г и татко, който за първи път ще шофира извън България, кое бихте препоръчали - Тасос или Ситония? И още - има ли място с не много скъп хотел/къща и хубав плаж, до който да се стига пеша за 5-10 мин?
Благодаря предварително   bouquet

# 218
А така, ами сега! Дали изпълняват спешни поръчки, знаете ли? За първи паспорт става въпрос.

# 219
А така, ами сега! Дали изпълняват спешни поръчки, знаете ли? За първи паспорт става въпрос.

Кога тръгвате?
Ние направихме бърза поръчка на първи паспорт на диването, за спешна също не би трябвало да има проблем, дигайте се и отивайте в управлението на Мария Луиза, ако сте от София, стискам палци.

# 220
Здравейте,

Едно бързо въпросче, което няма начин да не е коментирано, но искам да питам какви репеленти ползвате за децата, гледам, че има на Чико, казаха ми за някакви гривнички...

Благодаря за съвета предварително. Hug

Ползваме спрейове Аутан Фемили и Офф. Първият е за деца над 2 г., а вторият за деца над 3 г.

Благодаря много, смятам да издиря гривнички и лепенки, че дребното се изрива от всичко ooooh!

# 221
Момичета, времето е извънредно горещо!
Толкова е горещо, че вчера на Лагомандра инцидентно прекапа дъжд и около 2 часа беше облачно, но температурата (в 5-6 вечерта) остана около 30 градуса и всички продължихме да се къпем в морето Sunglasses

Не четете прогнози, а направо стягайте багажа!

П.П. И направо да спираме да пишем по тия форуми - в Торони 90% са българи, значи.. Twisted Evil

# 222
най-хубаво е на касандара Grinning,особено ако сте с деца.....мога да ви препорьчам ханьоти и певкохори,там плажовете са страхотни,чисти,спокойни....можеш да си оставиш чадъра,чантата,шезлонга спокойно и като се върнеш-пак ще са си там.... Winkказвам го и от опит...живяла сам 10 години в гърция

# 223
  • София
След три дни заминаваме за Аспровалта. Препоръчайте ни нещо интересно в околността,
което си струва да се види, покрай кисненето на плажа  Praynig

# 224
  • софия
Carmela Biscuit може да посетите парка на Аристотел или пък обиколка на Атон с корабче. Лично ние смятаме тази програма около почивните дни по 22.09.

Общи условия

Активация на акаунт