На море в Гърция - 5

• 127 496
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
evhen, устройството на виваком най-вероятно е кодирано да работи само с карта на виваком българия. може да се разкодира, обикновено в независимите магазини за мобилни телефони предлагат и тази услуга, когато попиташ. предплатените карти за интернет в гърция са различни от тези за говорене, от скоро се продават само в магазините на мобилните оператори. моят опит на тасос в началото на юли - карти за интернет в единствения офис на водафон на острова нямаше. хазяйката ми поръча и достави от кавала. ако си я купуваш сама, се прави договор и ти трябва документ за самоличност. най-малката карта беше от 20 евро и първите 3 дни бяха гратисен период, т.е. ползвах нет без пари. после не беше много евтино, но ми стигна за 10 дни. все пак имах много други неща за правене и не съм стояла много в нета Simple Smile

# 196
Мдаа, брандирани били, сега звъннах на Виваком.
А ти с какво устройство си, за да успееш да ползуваш гръцка карта и имаш ли идея къде в Сф могат да ми разкорират моя Huawei E 173 .
Редактирам се - видях, че си от П-в, някой от Сф да даде идеи newsm78 newsm78

# 197
Понеже доста от вас ме питаха на лични за хотелът, в който бяхме отседнали, давам адресът му тук.

http://www.amaliahotel.eu/

Понеже виждам, че разговорът е тръгнал в посока ползване на интернет, там има достъп до нет , от 9 сутринта до 11 вечерта.  Peace

# 198
  • гр.София
Здравейте момичета,
Днес цял ден търся нещо изгодно за празниците около 22 септември. Спрях се на следните предложения:

хотел Olympic Kozma 3* в Ханиоти
хотел Hanioti Palace 4* в Ханиоти
хотел Pelli 3* в курорта Пефкохори
в хотел Mendi 4* в селището Каландра

Имате ли отзиви? Кой от тях бихте ми препоръчали? Предварително благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
Ние миналата година ходихме в хотел Olympic Kozma 3* в Ханиоти, останахме много доволни стаите са убави и голями, обслужването е на ниво, храната е много вкусна. За другите хотели не мога да кажа нищо.

Благодаря ти от сърце за споделеното мнение.   bouquet  bouquet

# 199
за Амалия ми дадоха цена 40 евро за студио - за двама ,но какво е това RR basis ? Изглежда много спретнато , само малко ми се вижда зеленината ,иначе по-напред в темите беше обсъждано Палио ,ако не се лъжа ?!?

# 200
Момичета, помагайте Praynig
Дайте телефони, координати на студия в Неа Ираклица.
Решили сме сага почивните дни да ходим там, но студията където попитах са заети Sick

# 201
  • София
за Амалия ми дадоха цена 40 евро за студио - за двама ,но какво е това RR basis ? Изглежда много спретнато , само малко ми се вижда зеленината ,иначе по-напред в темите беше обсъждано Палио ,ако не се лъжа ?!?

RR basis означава Room Rate basis, което значи, че така посочената цена включва само нощувка. Така го разбирам аз, мисля че съм права.

# 202
Тодоричка, добре завърнала се! Hug

Момичета, споделете какво е времето в Ситония в момента? Параходче, Скорпиос? Споделете някакви прогнози ако гледате тамошни новини?
Гледам някакви безумни сайтове, които имат разлика от +-5градуса поне..  ooooh!

А стягам багажа усилено вече..  travel

# 203
  • София
Благодаря!

А на вас желая лек път и хубава почивка и ще разказваш по възможност със снимков материал.

# 204
Здравейте,

Едно бързо въпросче, което няма начин да не е коментирано, но искам да питам какви репеленти ползвате за децата, гледам, че има на Чико, казаха ми за някакви гривнички...

Благодаря за съвета предварително. Hug

# 205
Здравейте!
Бихте ли споделили къде хапвахте в Каламици?
Четох добри отзиви за Зорбас за морските и рибни ястия, но също бих искала да знам ако някъде готвят и манджички(чушки,мусака, миш-маш).
Благодаря

# 206
  • София
Здравейте!
Четох добри отзиви за Зорбас за морските и рибни ястия, но също бих искала да знам ако някъде готвят и манджички(чушки,мусака, миш-маш).
Благодаря

Най-вкусните манджи в района съм яла на къмпинг Талата,където всъщност бяхме това лято.В "Зорбас" съм опитвала само салата,риба,калмари,октопод, пържени картофи и пържени тиквички и десерти.За "Зорбас" мога също да ти препоръчам да опитате ципуро/тяхната ракия/,защото е домашно и е много,много добро Peace

# 207
Здравейте!
Благодаря

Най-вкусните манджи в района съм яла на къмпинг Талата,където всъщност бяхме това лято.В "Зорбас" съм опитвала само салата,риба,калмари,октопод, пържени картофи и пържени тиквички и десерти.За "Зорбас" мога също да ти препоръчам да опитате ципуро/тяхната ракия/,защото е домашно и е много,много добро Peace
Благодаря  bouquet

# 208
Споделете някакви прогнози ако гледате тамошни новини?
Гледам някакви безумни сайтове, които имат разлика от +-5градуса поне..  ooooh!
Тук прогнозата напълно съвпада с реалността:
http://www.thomson.co.uk/destinations/europe/greece/halkidiki/sa … olidays-sani.html

Тук също е едно към едно:
http://www.accuweather.com/ru/gr/chalkidiki/kassandra/forecast.aspx

# 209
  • София
Момичета, моля, помагайте. Дайте координати на студия, апартаменти или друго за спане в Орфинио. Учудващо нищо не намирам в нета....направо не е за вярване.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт