БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 210
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • ГОре на черешата...
Аз пак с молба  Embarassed- метнете насам някоя малка четирилистна детелинка Praynig.

# 376
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз пак с молба  Embarassed- метнете насам някоя малка четирилистна детелинка Praynig.

Hug

# 377
Момичета,аз понеже ще шия коледно чорапче на Дименшънс,но не оригинално,а с тяхна схема,т.е. конците сама ще си ги набавям,може ли да ми препоръчате някой добър конвертор от конци Дименшънс в ДМЦ или Ариадна? Praynig

# 378
Здравейте сладурки  Hug .
Надявам се да ме помните. Embarassed Аз умишлено от доста време не съм разписвала, защото нещо ме е прихванал мързела и някаква депресия , нито ми шие, нито ми се пише  Tired . В труден период съм и се надявам вие отново да ми върнете ентусиазма да бъда същата, която бях преди време.

Връщам се назад, за да ви изчета...

# 379
  • София
Момичета,аз понеже ще шия коледно чорапче на Дименшънс,но не оригинално,а с тяхна схема,т.е. конците сама ще си ги набавям,може ли да ми препоръчате някой добър конвертор от конци Дименшънс в ДМЦ или Ариадна? Praynig

За мен този е най-удачният
http://www.cyberstitchers.com/StitchingTools/ConversionIndexes.a … m/animals/page/6/

Само въвеждаш номера, даваш ОК и готово  Hug

# 380
Момичета имате ли схемички за Робини? Търся нещо подходящо за кухня, но да е чашки, кафета, сладки, а не зеленчуци. Praynig
Виж тук- има доста чашки и разни други моделчета, подходящи за кухня:
http://nitka-da-igolka.ru/sxemy/kitchen-sxemy.html

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 08:55 от rozali

# 381
Ето ви доста чорапчета на Dimensions с DMC:
http://nitka-da-igolka.ru/sxemy/rozhdestvenskie-noski-sxemy.html

П.С. В този сайт има много модели и се свалят лесно, разгледайте го!

# 382
Да не става дума за онази красота с делфинчетата?  Heart Eyes

Мне, за сезоните става въпрос, делфинчетата още не съм ги почнала.  Wink

Мале, и аз на единия от сезоните съм му направила контурния и френските възли преди да стигна до тия важни заключения за контурния след прането.  Mr. Green Дано да не ми се налага да разшивам и после пак всичко наново, ще гледам да внимавам...
Само се чудя с бебешки шампоан или бебешки сапун да пера?  Simple Smile

# 383
pepen,благодаря за схемичките.,сега остава да намеря време да понабоцкам някой от тях. Още веднъж smile3525

# 384
Здравейте всички.Минавам да покажа един красив пейзаж на Candamar, ушит от майка ми.Аз нямам нищо свое за показване  Embarassed

# 385
Мале, и аз на единия от сезоните съм му направила контурния и френските възли преди да стигна до тия важни заключения за контурния след прането.  Mr. Green Дано да не ми се налага да разшивам и после пак всичко наново, ще гледам да внимавам...
Само се чудя с бебешки шампоан или бебешки сапун да пера?  Simple Smile
Не се притеснявай, виж, че някои момичета шият всичко преди прането и са нямали проблеми.
И аз реших така да направя, пък после ще докладвам резултата. Ако трябва ще преправям  Laughing Ще гледам конецът да ми е по-опънат и да не правя дълги бодове.
Аз винаги съм прала със сапунена вода - дори и с обикновен сапун, и не съм имала проблеми при прането. Предполагам, че ако разполагаш с бебешки шампоан, и той ще свърши работа. Нека да каже някой, който е прал с такъв все пак, защото мойто са си голи разсъждения  Blush

sissak , страхотен пейзаж! Браво на майка ти! На моята й седи "Зимата с параклиса" недоушит от 20 години  Grinning

# 386
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Сис, майка ти спи ли изобщо?  #Crazy  bouquet Страхотен гоблен!
Аз свърших Мелницата с макове на Анхор и в петък започнах Дамата с ветрило на Design works, но тези дни нямах време да изпера Мелницата за да я снимам.
Що се отнася до изпирането на гоблените - пера ги с препарат за вълна Медикс, но съм чела за всякакви варианти за изпиране, дори с обикновенния, домашен сапун, който е правен в домашни условия от нашите баби. Но мисля, че всеки както му е удобно.
Контура ако е през по-голямо разстояне наистина провисва, но вече при рамкирането това може леко да се коригира и стъклото да го задържи. 

# 387
# 388
# 389
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  Blush
Цитат
Съобщението не може да бъде изпратено. 'geri681' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.
  Blush

ще отговоря за пластмасовата памнама тук  Hug може пък и на друг да е от полза Simple Smile Simple Smile или някой да се съжали над мен и да ми даде моделче за кръгчетата и сърцата  Mr. Green

Цитат
моите са комплекти Simple Smile
купувала съм ги от магазина на ДМЦ в София и от ибея  Hug
последно си купих кръгчета и сърца  Mr. Green сега се чудя къде да намеря модели за тях Simple Smile Simple Smile Simple Smile
пластмасова панама има тук http://www.8888bg.com/catalog.php?cid=118

успех

Общи условия

Активация на акаунт