БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 302
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
И пише , че помага в 99 % от случаите  Peace

# 661
  • Балчик
Пепен, честит рожден ден и от мен. Много сбъднати мечти и ушити гобленчета.  bouquet

# 662
  • гр.Плевен
Пепен, честит рожден ден и от мен!  newsm76  party023  ura Пожелания - каквито са ти на сърце!

# 663
  • София
Здравейте момичета. Видях един гоблен с три молещи се ангелчета. Да знаете как се казва и дали имате схема. Предварително ви благодаря:) Ето тези http://goblenite.org/attachment.php?attachmentid=51227&d=1182522997

Ей сега ще ги кача, за съжаление ги имам само в такова качество

Ааа, ето тук има прекрасна схема

http://dump.ru/file/5338321

# 664
  • София /Абсурдистан
За Пепен   bouquet

# 665
  bdbaloni и от мен  PEPEN

# 666
Здравейте пак Simple Smile. Срещнах снимка на този ушит гоблен : Романтика.( схема Л.Ющук). Страшно ми хареса, но никъде не намирам схема.Моля някой ако има ,да ми я пусне на лични, ще съм много благодарна!

# 667
  • София
Здравейте пак Simple Smile. Срещнах снимка на този ушит гоблен : Романтика.( схема Л.Ющук). Страшно ми хареса, но никъде не намирам схема.Моля някой ако има ,да ми я пусне на лични, ще съм много благодарна!

Тази схема е от официалния сайт на Любов Ющук, качих я тук
http://dump.ru/file/5404295

Една от фирмите е направила схема върху тонирана панама, но тя и без това няма да ти свърши работа. Тази от сайта на Ющук е с фон, който се шие, разработила го е самата авторка  Hug

# 668
Благодаря ти Деси. Страхотна си:)

# 669

Тази схема е от официалния сайт на Любов Ющук, качих я тук
http://dump.ru/file/5404295

Една от фирмите е направила схема върху тонирана панама, но тя и без това няма да ти свърши работа. Тази от сайта на Ющук е с фон, който се шие, разработила го е самата авторка  Hug

Ще позволя и аз да замеся - първо схема разработил сайт - Нова Слобода - на тонирана панама, а после схема разработила Любовь Ющук. Коя няма нищо общо с оригинала. Хора кои виждали ушита Романтика по оригинал, никога не ще шие схема на Ющук.
В комплектова на Нова Слобода тонирана панама, и не само тонирана, фонат е нарисуван и има "своите" конци - не челета по 6 нишки, а по-тънки.
Този комплект никога не копмлектоват сами, по перенабор - защото просто няма смъсл. По-добре купя оригинала - и цена не кой знае колко скъпа - само 26 лева Peace

ето ги 2 гоблена за сравнение - първа е оригинала, втората - Ющук

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 10:42 от vishenka

# 670
  • Плевен
Благодаря ви момичета за милите пожелания! Hug Heart Eyes  cook cheers

vishenka
- супер е този гоблен! PeaceЗнам кой го ши ,но не съм го виждала на живо! Rolling EyesВсе пак съм му навита .
Ако има желаещи и Вишенка е навита ,да си поръчаме да ни вземе, идват празници, коледна игра  Wink GrinningКой ще се заеме с организацията на коледната игра Thinking

# 671
  • София
По-добре купя оригинала - и цена не кой знае колко скъпа - само 26 лева Peace

За тези пари наистина е по-изгодно да се купи  Peace
Dobri, ризката е РАЗКОШНА!!!   bouquet

# 672
  • Атлантис, Галактика Пегас
Пепен и от мен ЧРД!!!
Много здраве ти желая, другото се постига! Hug

# 673
Прекрасен е този гоблен Вишенка. Ако се навиеш да направиш поръчка, ме пиши и мен!
Да е честит рожденния ден на pepen, здраве, щастие и късмет и от мен!
Аз рядко пиша, но редовно следя творенията ви момичета. В момента съм в творчески застой и почти не шия. Но идват по- спокойни дни и се надявам тогава да се развихря. Наскоро си рамкирах "Исус пред вратите на рая" и "Циганката с китарата" на Гинокардия, бях си запланувала да ушия една Св. Петка за именния ден на баща ми, но просто няма да успея, така че подаръка ще бъде връчен на по- късен етап.

# 674
  • София
Отчитам се с едно скромно етапче

И да питам: някой има ли оригинална схема на това? (или поне да я е срещал в сканиран вид)  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт