БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 311
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Сливен
Честит празник и от мен!  bouquet party023 Tada Пожелавам ти много здраве и любов и да продължаваш със същата страст да заразяваш всички ни с красотите, които твориш!

# 646
  • Ловеч
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, PEPEN.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 09:54 от darinaia

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Heart Eyes Hug Heart Eyes честит рожден ден, пепен  Hug Heart Eyes Hug

# 648
PEPEN ЧРД! Бъди здрава, обичана и уважавана от любимите ти хора!!!  bouquet

# 649
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Честит празник, Пепен!
Жива и здрава и Наздраве!  bigdance2 nbirthday

# 650
  • БЪЛГАРИЯ
          Laughing ООООООООО, Пепииии... Wink Честито да ти е! Да си здрава, да са все така сръчни ръцете ти и широко сърцето ти! Да даваш и да получаваш, каквото заслужаваш! newsm38 Наздраве и весел празник! cheers (И да "метнеш" някой и друг бАМбонЬ насам! newsm62 )

# 651
ЧРД PEPEN newsm59
Много здраве, щастие и повече време за красивото хоби!  bouquet

# 652
  • София
Пепен, честит рожден ден!   bouquet Здраве, любов, късмет и сбъдване на всички желания!  Hug

# 653
pepen , Честит рожден ден!!! Желая ти много здраве, щастие и много сбъднати мечти!!!  newsm51

Да се похваля и най-накрая с вече рамкираната ми графика:

Извинявам се за лошото качество на снимката, но е правена с телефон

# 654
би_би_то,  Hug страхотно се връзва с интериора Wink

хм, брадата май не съм я виждала до сега  ooooh!

# 655
  • По света и в нас.
Здравейте момичета .
И аз съм от тези дето не пишат в темата ,но пък за сметка на това я следя с интерес.
Пиша ви с една молба за помощ.Приготвила съм да си шия Sisi,имам схемата,имам мостри от конците но незнам от кой цвят по колко ще ми отиде.Молбата ми е ,ако има някой който я е шил да ми прати лисчето с цветовете с метража на ЛС.Предварително Благодаря.

# 656
                 PEPEN,
    ЧЕСТИТО и от мен!!!  bouquet
     Живот,здраве и да си все така отзичива!
http://www.youtube.com/watch?v=py7co512s34&feature=related

# 657
да покажа подаръка за църквата. поводът е кръщенето на този змей  Laughing
...

Гуде, маме, аз к'вото имах да кажа, казАх го... smile3501 Да ти е жив и здрав "кротушкото"!  love001 (Такъв невинен поглед е отпрал...  newsm62 )...  Но ме гризе душевно безпокойство: Защо, аджеба, не покажеш какво си спретнала с двете си златни ручки специално за него! Дай го тук, да гледат всички, да ти се радват бре, душо шекерена! newsm53

шекерът се беше размазал от кеф и организиране, уж прочете, а не показа  Blush
компенсирам с две снимки  Mr. Green кръщелната ризка, снимана с телефон и същата вече с "пълнежа" Hug да кажа ли как изглеждаше около час след кръщенето?  Crazy

# 658
Здравейте момичета. Видях един гоблен с три молещи се ангелчета. Да знаете как се казва и дали имате схема. Предварително ви благодаря:) Ето тези http://goblenite.org/attachment.php?attachmentid=51227&d=1182522997

# 659
казват се "почти идеальный" - ако ще търсиш в осинка или други руски сайтове (там го има точно)
Ако нищо не бъркам на дим е Peace
Само че внимавай - този гоблен шиет се "за для има бебе")))))

Общи условия

Активация на акаунт