БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 316
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета,

Искам да кажа първо,че нещата които творите са невероятни   bouquet .Преди време и аз шиех и сега нещо пак ме хваща музата,но досега съм шила само на кръстчета а повечето схеми които намирам за са другия шев,с които се шият гоблените.Та въпроса ми е има ли някаква програма или начин,по които да си пригодя схемите и да мога да шия с кръстчета,защото иначе ще станат прекалено големи .

Големината на гоблена ти зависи от едрината на панамата (каунт).Всички гоблени, които са дадени да се шият 1:1 или 1:4, могат да се ушият с кръстче.За това не ти трябва специална програма.
Можеш  да разгледаш "Полезни съвети за гобленари" - линкът, публикуван на първа страница.Там има подробна информация за видовете панами:

http://ivanichka.wordpress.com/2009/07/15/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0% … 0%B0%D1%80%D0%B8/

# 631
Добро утро на всички. Искам да питам как мога да си прехвърля схемите от xsd формат в pdf понеже ми е по познато. Приятен ден!

# 632
Не мога да разпечатвам на PM . Как става това- при мен излизат празни страници само с надписи без схема. Помогне те !

# 633
Добро утро на всички. Искам да питам как мога да си прехвърля схемите от xsd формат в pdf понеже ми е по познато. Приятен ден!

Можеш да си инсталираш принтер PrimoPDF. После отваряш *.xsd файла и печаташ на този принтер т.е. създаваш pdf файл. Ако искаш прати ми файла, аз ще ти направа PDF.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 10:20 от rozali

# 634
откъде мога да го изтегля

# 635
Като  напишеш в гугъл името не нещото , което търсиш и след него download, ти излизат хиляди места, от които можеш да си го изтеглиш.Едно от тях е :

http://www.softpedia.com/get/Office-tools/PDF/PrimoPDF.shtml

# 636
ето и оформените зеленчуци

# 637
Здравейте! Нагледах се на красоти във вашата темичка! Не съм шила от години гоблени , но съм решила да почна пак (така и намерих вас). Сега съм решила да си купя гоблен (не съм се спряла на конкретен) , ако имате някакви съвети относно избора на гоблен за "почти" начинаещи , моля помогнете ми!

# 638
  • Ловеч
Здравейте,

човек може само да се възхищава на красотите който вижда. По едно голямо браво на всички който са показали толкова много красоти. И след почивка в летните дни продължавам с довършването на едни дамички с пеперудка.Но като ги приключа ще показвам.
Сега обаче имам една молба. Търся принцеси на Вервако с номера 19027, 19029, 19030, 19068 и 1916.  Ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете да ги намеря /реших да ги ушия като следващ проект за три малки принцеси/.

ЛЕК И СПОРЕН ДЕН.

# 639
Деси, много ти благодаря.Както винаги бърза и отзивчива.Разгледах ги и си харесах няколко, но ще видя човекът за когото ще е кой ще си избере и тогава ще търся съдействие за схема. Приятна вечер

# 640

Ау , Гууди , змеят  много натокан  Grinning Жив и здрав да ви е !

# 641
  • София
ето и оформените зеленчуци
Страхотно са станали!   bouquet

Тези дни ще покажа етапче, че много бавно ми върви с тези хиляди видове бодове  Simple Smile   
А сега да се оплача - изпуснах си ножичката на плочките, и сега постоянно ми се отвива винтчето  Sad

# 642
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Pepen

newsm51   bigdance2   party023

# 643
# 644
честит празник Пепен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт